Home » UB1901 » Tommy Søgaard Gotfredsen har ordet

Tommy Søgaard Gotfredsen har ordet

Collage_2023-09-27_11_56_04

“Alle ting har en ende, også min tid Undløse BK.

Efter snart 9 år i klubben, som træner for dens bedste mandskab, er det blevet tid til jeg stopper som træner.

Årene er fløjtet afsted og det er med meget blandet følelser jeg har truffet denne beslutning. Men ikke desto mindre er jeg sikker på det er den rigtige for mig selv, Undløse BK, og ikke mindst for holdet. Dette er ikke kommet over natten, men en beslutning der skulle tænkes rigtigt igennem, og en beslutning som klubben har kendt til siden foråret.

Da jeg kom til klubben var min målsætning meget resultatorienteret. Det er den stadig, men over tid har den del også ændret sig. Mit hjerte og min kærlighed til Undløse BK har altid været stor, men har kun vokset sig større med tiden.

Jeg VIL vinde, men det er ikke kun på banen det tæller. Vi må og skal vinde som fodboldklub, vi skal have så bredt et tilbud og bedst mulige forhold for vores spillere. Vi skal spille så højt som muligt men det vigtigste er at vi har mennesker i klubben som er her fordi de ønsker at være her.

Jeg føler jeg efterlader klubben et sundt og godt sted på seniordelen. Dog er jeg bekymret for vores ungdom, hvor opbakningen desværre ikke er kæmpe stor men jeg håber virkelig at byens børn vil prøve fodbolden af. Undløse Boldklub, er for mig, en vigtig del af byen. Et samlingssted, et sted der har givet mig venskaber for livet, oplevelser jeg aldrig vil glemme og en følelse i kroppen som kun et godt sammenhold kan give.

Jeg ville aldrig forlade vores projekt, hvis ikke jeg har ro i maven for fremtiden, og det kan jeg med ro i stemmen sige at jeg har. Det fremtidige setup med Kevin Morf Pedersen, og den nye kommende træner er så stærkt et team, at vi alle, inklusiv mig selv, godt kan tillade os at skrue forventninger op.

Jeg skylder mange mennesker i Undløse Boldklub en kæmpe tak. Jeg vil prøve at undgå at nævne navne, da jeg ikke ønsker at glemme nogen.

Men takken skal ramme spillerne, mine trænerkollegaer, fans (ja i er fans for mig når I står der troelige uge efter uge!), sponsore og ikke mindst alle de mennesker der i de forskellige bestyrelsessammensætninger har troet på mig, udvist utrolig stor forståenhed og tålmodighed med mig.

Jeg ved at jeg træder ved siden af, jeg ved jeg støder folk til tider. Men det er mine følelser, iver og dedikation der kommer frem i mig. Jeg har fra dag 1 til dag 3285 (ja 9 år er mange dage) altid villet det bedste for klubben og dets medlemmer. Det håber jeg også at folk kan se. Jeg tror fuldt og fast på at de krav jeg stiller til mine omgivelser er og har været med til at rykke os alle sammen.

Nu siger jeg stop som træner med blødende hjerte og et stort smil på læben samtidig. Men jeg tænker ikke at jeg bliver siddende i sofaen. Der er mange opgaver i Undløse Boldklub, og der skal bruges mange kræfter, så helt slipper i nok af mig.

Men nu er det tid til en pause, komme på stadion og være den største fan.

Med den største ydmyghed takker jeg af.

En gang UB altid UB.! 💙

Skriv en kommentar