Home » UB1901 » Tommy Gotfredsens ser frem til den nye sæson

Tommy Gotfredsens ser frem til den nye sæson

FB_IMG_1502733719504

1.holdets cheftræner Tommy Gotfredsen glæder sig rigtig meget til den nye sæson, og han sætter her lidt ord på den sæson, som for 1.holdets vedkomne indledes på fredag kl 18.30 på udebane imod KFUM BK Roskilde.

“En ny sæson står for døren, og for første gang i min tid som træner i Undløse BK, er udgangspunktet det samme som før sommerpausen. Nemlig Serie 2 efter to oprykninger og en nedrykning hidtil.

Nye vinde vil blæse over dette efterår, og det bliver svært at forudse hvordan rækken vil forme sig. Der er mange nye hold i vores pulje, hvilket gør det yderst spændende, og jeg glæder mig meget til at se hvor vi står.

Ud over nye vinde i puljen, så må det samme siges om min trup. Vi har fået nye spillere til, hele seks stk, som alle er med i 1.holdstruppen. Det er virkelig fantastisk, og jeg er meget stolt over, at så dygtige spillere har valgt at spille for vores klub i Undløse. Og det er virkelig ungt kvalitet vi har fået ind i truppen.

Men mange nye spillere i en kort opstart, giver selvfølgelig også lidt udfordringer, da de skal lære vores systemer og mønstre at kende, så jeg tror at der går nogle uger, før vi rammer vores topniveau, men vi ser og vil hele tiden se forbedring.

Da rækken er fyldt med nye hold, er det også svært allerede nu at spå om vores placering. Men kan dog sige så meget, at vi skal forberede os fra sidste år, så det betyder at vi som minimum skal i top 6, hvilket jeg også er sikker på vi kommer.”

Skriv en kommentar