Home » UB1901 » Tommy Gotfredsen forlænger med Undløse BK

Tommy Gotfredsen forlænger med Undløse BK

Screenshot_20181222-153944

Bag dagens, og årets sidste, låge i Undløse Boldklubs Facebook Julekalender, er vi rigtig glade & stolte over, at kunne fremvise Tommy Gotfredsens underskrift, som han her til morgen, i selskab med Formand Jimmi Vaarskov, har sat på en kontraktforlængelse, der binder “TG” til klubben frem til 30.juni 2020

Det er hele tiden været Bestyrelsens ønske at forlænge Tommy Gotfredsens kontrakt, og den interesse for heldigvis gensidig, så det har været en relativ hurtig og problemfri proces, og vi er virkelig glade for, at kunne gå ind i 2019 velvidende at vi har papir på både Tommy Gotfredsen & Jimmi Zacharriassen for de kommende 18 måneder.

Udover at vi føler at Tommy Søgaard Gotfredsen er den rigtige træner for vores 1.hold, så sætter vi også rigtig stor pris på de mange frivillige timer, som han ligger i klubben. Desuden betyder det også rigtig meget for os, at det var en samlet 1.holdstrup, der i efterårets svære periode, bakkede op om Tommy Gotfredsen, der er vellidt både på & udenfor banen.

På de følgende linjer kan I læse have Tommy Gotfredsen selv har at sige til forlængelsen:

“Først og fremmest er jeg utrolig glad og stolt, over at klubben ønsker at fortsætte samarbejdet. Jeg har været lang tid i klubben og man kan opleve at begge parter trænger til luftforandring. Men det er ikke tilfældet her. Jeg synes setup, ambitioner og truppens ærgerrighed er helt i top og nyder virkeligt arbejdet med klubben og spillerne.

Undløse Boldklub har en kæmpe plads i mit hjerte – denne klub gør bare noget godt ved mennesker. Derfor oplever vi også tilgang af nye, men også tidligere spillere.

Kort fortalt, jeg forlænger mit ophold i Undløse BK, og der skal lyde en kæmpe tak til bestyrelse, spillere og ikke mindst klubbens trofaste følgere, for at I vil have mig med i verdens bedste klub for endnu en periode.

En gang UB altid UB!

Skriv en kommentar