Home » UB1901 » Tømrermester Lars Jensen + Holbæk Tømrer & Snedkerforretning støtter Kunstgræsprojektet

Tømrermester Lars Jensen + Holbæk Tømrer & Snedkerforretning støtter Kunstgræsprojektet

Når vores nye Kunstgræsbane forhåbentlig står klar i 2022, så bliver det med endnu et nyt medlem i familie, da Holbæk Tømrer & Snedkerforretning ApS v/Martin Petersen har købt plads på hegnet.

I 2006 etablerede Martin Petersen enkeltmandsfirmaet, “Tømrermester Martin Petersen”, og virksomheden voksede trods finanskrisen, grundet godt gedigent arbejde og overholdte aftaler som gjorde at hans kunder kom tilbage igen og igen.

I 2012 ændrede Martin Petersen så virksomhedsformen fra privatejet til selskabsform, herfor kom nyt navn som var mere sigende end bare mit hans navn, og dermed opstod Holbæk Tømrer & Snedkerforretning Aps.

Martin Petersen laver alt inden for tømrer & snedkerfaget, og firmaet har været oppe på 18 ansatte, men igennem årene fandt han ud af dette ikke var den rette levemåde for ham, og derfor har han siden 2016 trappet stille og roligt ned til der hvor jeg er nu i start 2021, nemlig som en enkeltmandsvirksomhed og sammen med sine faste samarbejdspartnere kan han levere stort set det samme antal ordre som da han havde flest ansatte.

Martin har efter flere adresser nu faste og helt egen base, på Enggården lidt uden for Ugerløse, hvor han har kombineret privatbolig samt indrettet en bygning til værksted

Martin har specialiseret sig i snedkerarbejde og har eget fuldt udstyret værksted med moderne maskiner, lige fra digital formatsav til cnc-styret kantlimer, så tøv ikke med din forespørgsel.

Besøg Martin Petersens hjemmeside på
WWW.MARTINPETERSEN.DK

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️
Screenshot_20210505-215639_PicCollage

Vi er rigtig glade for at kunne annoncere at TØMRERMESTER LARS JENSEN også har købt plads på vores (forhåbentlig) nye Kunstgræsbane-anlæg.

Tømrermester Lars Jensen tilbyder tømrerarbejde i højeste klasse, og kan kontaktes på tlf.nr 21209115 for et uforpligtende tilbud.

Lars Jensen er en af klubbens mest loyale & hjælpsomme sponsorer, der også altid stiller op med en uvurderlig hjælpende hånd til Undløse Cuppen og lignende.

Skal din virksomhed ligeledes have plads på hegnet, så koster det blot 4.500,- ved henvendelse til Jimmi Vaarskov på Messenger eller tlf.nr 23461204.

Der er fortsat også rigeligt med m² til salg via MobilePay 170018 – 1 stk 250 kr 🌱⚽️

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️🛠
Screenshot_20210505-215801_PicCollage

Skriv en kommentar