Home » UB1901 » To bortvisninger & tre udvisninger banede vej for sen stor sejr til 1.holdet

To bortvisninger & tre udvisninger banede vej for sen stor sejr til 1.holdet

Undløse BKs 1.hold havde her til eftermiddag besøg af Hundige BK, der viste sig at være lige så stærkt et hold, som cheftræner Tommy Gotfredsen havde forudsagt, men som også slutteligt kun kunne takke dem selv for at de ikke fik point med hjem fra Undløse Stadion.

Afbud fra Faton Gjyrevci, Lasse Jensen & Martin Aaberg gav en startplads til Daniel Rohde, Benjamin Jensen, og tilbagevendte Magnus Herforth, der leverede en fremragende præstation defensivt.

Gæsterne startede med et højt pres, men det blev ikke for alvor farligt, men indledningen manglede bestemt ikke gnist, og kampens dommer måtte flere gange have fat i de to hold, for at dæmpe gemytterne, og som en næsten naturlig udvikling, så fik gæsterne et direkte rødt kort efter 25 minutter, i en situation, hvor Hundige BK angriberen sparkede ud efter sin direkte modstander, og der var da heller ikke de store protester fra gæsternes side.

Udvisningen stressede på en eller anden måde hjemmeholdet, hvis spil slet ikke hang sammen, og det var faktisk ikke ufortjent at gæsterne kom i front 10 minutter før pausen, da de kørte en hurtig omstilling, og meget effektivt straffede en fejl i hjemmeholdets opspil.

Thomas Søgaard fik en stor chance for at udligne efter en fremragende solotur af Oliver Pilgaard Christophersen, der selv kort forinden havde ramt stolpen. De to hold gik dog til pausen med 0-1 på måltavlen, og Tommy Gotfredsen udnyttede pausen til at smide Nicki Jensen i spil.

Kort inden i 2.halvleg fik gæsternes målmand gult kort, for nogle ikke ret pæne gloser imod hjemmeholdets bænk, men selv ikke to mand i overtal formåede hjemmeholdet at få skabt de helt store afgørende chancer.

Alexander Pilgaard Christophersen & Jonas Møllnitzfik dog to kæmpe store chancer for at udligne, men de kiksede begge to, og det lignede længe en af de dage, hvor den manglende skarphed ville koste point.

Men så kom udligningen alligevel midtvejs i 2.halvleg, da Nicki Jensen energisk opsnappede bolden i gæsternes forsvar, og han svigtede ikke alene med keeperen.

Det sidste kvarter udviklede sig til lidt af en farce, der var blevet kickstartet kort før udligningen, da gæsternes træner blev bortvist for at kalde hjemmeholdet et “fucking lorte hold”.

Kampens afgørelsen faldt reelt med 10 minutter igen, da Jonas Møllnitz fik en friløber, og blev stoppet på kanten af feltet, hvilket gav kampens og gæsternes endnu et rødt kort.

De mange tilskuere på Undløse Stadion holdt vejret, da Nicki Jensen løb til det efterfølgende frispark, og nåede da også lige at måbe lidt, da han sprang over bolden, men den måben blev afløst af et kæmpe jubelbrøl, da Frederik Broe Larsen smukt drejede bolden op i der modsatte hjørne til en 2-1 føring.

Hjemmeholdet sad nu tungt på det, og selvom Alexander Pilgaard Christophersen heller ikke i dag fik scoret, og skal han have stor ros for sin arbejdsindsats, og hans vedholdendhed skabte målet til 3-1, da han blev ved med at presse på i en situation, der til sidst gav hans bror, Oliver Pilgaard Christophersen, en friløber, som han stensikkert satte i nettet til 3-1.

Og herfra tabte gæsterne kampen fuldstændig, med to gule kort til bænken, en bortvisning af deres holdleder samt to tilskuere, og også endnu et rødt kort, i en situation, hvor Jonas Møllnitz nærmest blev overfaldet i en noget der mere lignede noget fra en MMA-kamp. Og der var faktisk yderligere et par situationer, hvor der sagens kunne være givet et rødt kort eller to mere.

Jonas Møllnitz fik endnu en friløber midt i al det kaos de mange udvisninger skabte, og meget uselvisk lagde han bolden på tværs til Nicki Jensen, der kunne score til slutresultatet 4-1.

Efterfølgende havde cheftræner Tommy Gotfredsen ikke mange roser til holdet for indsatsen, men glædede sig selvfølgelig meget over sejren.

Magnus Herforth fik som tidligere nævnt comeback, og spillede sig til syv stemmer, mens Nicki Jensen fik fire stk, og de sidste fem stemmer blev fordelt til Frederik Broe Larsen, Jonas Møllnitz, Jonathan Kirk, Jeppe Babalola Andersson & Alexander Pilgaard Christophersen.


Skriv en kommentar