Home » UB1901 » Tilbageblik på Undløse BKs store Facebook-julekalender

Tilbageblik på Undløse BKs store Facebook-julekalender

Vi har i hele december måned hyldet, og gjort reklame for vores mange fantastiske sponsore, og herunder kan I få et tilbageblik ind bag alle 24 låger.

Vi takker endnu engang jer allesammen for støtten, og ønsker jer en rigtig glædelig jul.

1.december
Screenshot_20171201-112047
Ligesom så mange andre, så skal Undløse Boldklub selvfølgelig også have sin egen “some-julekalender”, og vi har valgt at dedikere vores, til vores store familie, af fantastiske sponsorer. Hver dag vil vi åbne en låge, og præsentere en eller flere af vores sponsorer, og evt et tilbud eller to fra dem.

Og vi ligger ud i dag, den 1.decemeber, med en af vores relativt nye sponsorer, hvis logo dog allerede er synlig på flere af klubbens hold, og også var det, da vi i sommers åbnede Undløse Cup med et historisk og uforglemmelig All Stars kamp.

Det er selvfølgelig Winnie Og Jacob Søgaard’ ASBJØRN BILER APS!

Følgende er klippet fra Asbjørn Biler ApS’ hjemmeside, http://www.asbjørnbiler.dk

“Hos Asbjørn Biler kan man føle sig tryg som kunde. Vi stræber efter, at du som kunde føler dig godt behandlet samt vores råd og vejledning kan hjælpe dig bedst mulig, når du nu skal gøre din måske anden dyreste investering i livet. Hos Asbjørn Biler får alle biler inden levering en gennemgang,og en komplet A+ brugtbil test, som indeholder et friskt syn inden bilen leveres til dig.

Det handler nemlig om tillid og trykhed, når man handler bil. Så kom forbi os til en bilsnak og hvis vi ikke har det du lige går og drømmer om, så skaffer vi det!”

Besøg også Asbjørn Biler ApS’ Facebook-side, hvor der hele tiden er nye biler & tilbud, https://www.facebook.com/Asbj%C3%B8rn-Biler-ApS-1728265564137829/

Støt vores sponsorer – De støtter os ???

2.december
Screenshot_20171202-011204
Vi åbner i dag låge nr 2, i Undløse Boldklubs julekalender, og bag den gemmer AH LIFT ApS’ logo sig.

AH Lift ApS har over 30 år på toppen som liftudlejnings firma, og har nu i snart prydet trøje nr 25 i 1.holdets sæt, der bæres af viceanfører Martin Aaberg Hansen.

AH Lift ApS udlejer alle former for lifte og kører dagligt rundt på besigtigelser. I dag er de 20 medarbejdere, som er klar til at servicere Jer.

Besøg firmaets Facebook-side her: https://www.facebook.com/AH-Lift-ApS-119225491428185/, eller hjemmesiden for et uforpligtende tilbud her: http://www.ah-lift.dk/

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽

3.december
Screenshot_20171203-102042
Så blev det 1.søndag i advent, og vi åbner i dag låge nr 3, i Undløse Boldklubs julekalender, og i dag skal vi gøre lidt reklame for DAGLI’ BRUGSEN UNDLØSE ❤?

Uddeler Preben Vestergaard, og Dagli Brugsen Undløse er altid fantastiske til at støtte & hjælpe Undløse Boldklub, bl.a via et større beløb igennem OK-Benzin aftalen, og som samhandelspartner til Undløse Cuppen, og det daglige salg i kiosken.

Og så glæder vi os rigtig meget, over at vi igen i år, har været lov til at sætte vores Juletombola op foran Brugsen, når vi i uge 50 & 51, står klar med tromlen, og en tætpakket gavehylde.

I kan se Dagli Brugsens tilbudsavis her: http://www.daglibrugsen.dk/kundeservice/Ugens-tilbudsaviser, men I kan også altid holde jer opdateret på de lokale tilbud i Undløse, via Dagli Brugsen Undløse’s egen Facebook-side her: https://www.facebook.com/daglibrugsenundlose/

Så handel lokalt – Brugsen har åbent alle dage december måned, og har alle de dagligvarer I lige står og mangler.

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

4.december
Screenshot_20171203-111554
Så er det blevet mandag igen, og vi indleder ugen med at åbne låge nr 4 i Undløse Boldklub ’s julekalender, hvor der i dag gemmer sig hele tre af vores fantastiske sponsorer.
UNELCO A/S – DECOSTALDEN IVS & JMV CABLES A/S.

De tre gik i foråret sammen om at sponsorere en fantastisk tøjpakke til vores U9-hold, med Anders Taverna Nielsen i spidsen.

JMV CABLES A/S er leverandør af kabler til el-branchen. UNELCO A/S er leverandør af belysning til el-branchen, mens DECOSTALDEN IVS, leverer krukker, dekoration mm til hjemmet.

Besøg vores tre sponsores hjemmesider & Facebook-sider herunder, og giv dem gerne et like, eller en deling i jeres netværk, så vi kan hjælpe vores støtter, med at komme endnu bredere ud:

www.jmvcables.dk/
www.facebook.com/JMVCABLES/

www.unelco.dk/
www.facebook.com/pages/UNELCO-AS/

www.decostalden.dk/
www.facebook.com/DecoStaldenIVS/

Støt vores sponsorer – De støtter os! ?⚽??

5.december
Screenshot_20171204-123942
Bag dagens kalenderlåge, gemmer der sig en af Undløse Boldklub ’s mest trofaste & mest generøse sponsorer, nemlig Paw Søgaard & Tom Søgaard ’s SØGAARD ENTREPRISE, samt KNUD LARSEN XL BYG, der deler trøjesponsorat på hele tre af 1.holdets trøjer.

Søgaard Entreprise har desuden sponsoreret klubbens nye grill, de otte bord/bænke-sæt vi fik ifm Undløse Cuppen, og en lang række andre ting igennem de sidste mange år.

Søgaard Entreprise tilbyder tømrer- & snedkerarbejde i højeste klasse, og på dette link: http://soegaardentreprise.dk/ kan der læses meget mere om de mange opgaver de kan løse for dig eller dit firma.

XL-BYG Proffcenter v/Knud Larsen er for den professionelle erhvervsdrivende, og deres fornemmeste opgave er, at gøre håndværkerens hverdag lettere. Besøg deres hjemmeside her: http://hvidovre-gkl.xl-byg.dk/

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

6.december:
Screenshot_20171204-125614
Dagens julekalender-låge gemmer på lidt til den søde tand, når KonditorBager Knabstrup Kagekassen ’s logo dukker op.

Christian Thønning Jensen & Kagekassen Knapstrup sponsorerede tidligere på året træningstøj til 2.holdet, og diskede også op med to fantastiske jordbær-tærter ifm Undløse Cuppen.

“Kagekassen” kan tilbyde bagerhåndværk af højeste klasse, og har alt lige fra småkager til julen, rug- & franskbrød til julefrokosten, kransekagen til nytårsaften, brød til morgenkaffen samt lidt til den søde tand i form af diverse smukke & velsmagende kager – og meget meget mere.

Se en masse spændende tilbud hver uge, på deres Facebook-side her: https://www.facebook.com/kagekassen.konditorBager.Knabstrup/ og besøg deres hjemmeside her for yderligere info: http://www.konditor-bager.dk/knabstrup/

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽????

7.december
Screenshot_20171204-155225
Dagens julekalender-låge gemmer på endnu en af klubbens mest loyale & hjælpsomme sponsorer, når vi med stor glæde kan præsentere Karsten Andersen & Michael Hansen ’s Montagegruppen.dk

MontageGruppen ApS er et skilte- og monteringsfirma som løser alle opgaver inden for skiltning – de har igennem de sidste ca. 20 år formået at skabe en skilte- og skiltemonteringsvirksomhed, der i dag løser alle opgaver, som defineres af deres kunder og samarbejdspartnere i skilte- og reklamebranchen.

Montagegruppen kan bl.a byde på:
Bil-dekorationer herunder bl.a ”Reklame på Sælgerbiler, Håndværker-biler/trailere, Pølsevogne/Salgsvogne, Campingvogne, Busser, Lastbiler, Entreprenørmaskiner mv”
Facadeskilte og diverse ”alm” skilte herunder bl.a. ”Bannere, Flytbare skilte, Gadeskilte mv” samt Nyt look med ”Dekorationsfolie, Køkkenrenovering med folie samt nye farver på din væg eller dit bord ligeledes med folie”.

Montagegruppen kan med andre ord løse stort set alle opgaver inden for skilte- & montering, og de står da også bag de mange flotte sponsor-skilte på Undløse Stadion, og de vil helt sikkert også kunne hjælpe dig, så besøg deres hjemmeside ( www.montagegruppen.dk ) og se et bredt udsnit af deres flotte arbejde, & kontakt dem på tlf. 59 17 55 50 for en snak vedr. netop din opgave

Besøg desuden Montagegruppen’s Facebook-side her, for løbende nyheder & tilbud: https://www.facebook.com/montagegruppendk/

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

8.december
Screenshot_20171204-171546
Dagens julekalender låge gemmer på tøjsponsoreren for 1.holdets cheftræner Tommy Gotfredsen samt assisterende holdleder Thomas Rossing ABC GULVSERVICE – TLF 26 44 24 94

Besøg ABC Gulvservice’s Facebook-side her: www.facebook.com/Abcgulve/ og se deres flotte arbejde og ring for et uforpligtende tilbud.

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

9.december
Screenshot_20171204-172548
Så har vi åbent endnu en låge i Undløse Boldklub ’s store sponsor-julekalender, og i dag kan vi præsentere Casper Larsens CL ENTREPRISE.

CL Entreprise er en enkeltmandsvirksomhed som kører overalt på Sjælland. Firmaet ejes og drives af klubbens tidligere kasserer & topscorer Casper Larsen.

CL Entreprise tilbyder følgende:
– Tømreropgaver
– Belægningsopgaver
– Oprydning af dødsboer
– Oprydning og tilsyn med tvangsauktioner
– Vintersikringer af ejendomme
– Græsslåning

Ring for en snak eller et uforpligtende tilbud på tlf 20 46 90 36

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

10.december
Screenshot_20171204-164702
Så blev det 2.søndag i advent, og dagens julekalender-låge byder på Maria Roel Søgaard ’s VEJEN TIL TRIVSEL.

Maria har bl.a sponsoreret tøj til 1.holdets Holdleder Jimmi Elsted Vaarskov, samt træningstøj til klubbens Old Girls-hold, og har ved flere lejlighed bidraget ved Undløse Cuppen samt med diverse behandlingstilbud til klubbens medlemmer.

Maria Roel Søgaard er bl.a uddannet sygeplejerske, akupunktør samt coach i sundhed & livsstil.

Hun sætter her selv lidt ord på, hvad hun bl.a kan tilbyde:
– Akupunktur for smertebehandling, “Akupunktur er meget effektivt ved sportsskader, eller skader opstået efter fald og andre ulykker, hvor der er overbelastningsskader, inflammation i sener, led, bindevæv & muskler. ”

– Coaching i faglige eller personlige udfordringer, “Coaching kan bidrage til både faglig udvikling som ledelse, kommunikation, motivation og personlig udvikling som ændring af livsstil, forandring af vaner og mønstre i forbindelse med stress, overvægt, rygning mm..”

“Jeg hjælper til en målrettet og bevidstgørende dialog, hvor du får mulighed for, at afklare, hvilke mål og forandringer der er nødvendige i dit liv for at højne din trivsel. Coaching med mig giver dig mulighed for at få fokus på ubevidste områder og på at opnå erkendelse af hvad der er vigtigt, udfra værdier, præferencer og unikke perspektiver.”

Besøg Maria på http://www.vejentiltrivsel.dk/ eller Facebook https://www.facebook.com/www.vejentiltrivsel.dk/, og læs meget mere om de mange forskellige muligheder der er hos Vejen Til Trivsel.

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

11.december
Screenshot_20171204-185558
Undløse Boldklub ’s U11-drenge har fået nyt kamp- & trænings i 2017, og bag låge nr 11 kan vi præsentere SCANCA APS kontorartikler & MONTAGE & SERVICE TEAMET.

Martin Runge trak tidligt på året på sit netværk, hvilket gjorde at vi kunne ønske nordjyske Scanca Aps velkommen i vores sponsorfamilie, og da drengene i sommers skulle til Kronborg Cup sponsorerede Montage & Service Teamet nye flotte træningstrøjer til holdet.

Montage & Service Teamet laver alt indenfor hus og have, og har flere års erfaring indenfor f.eks tømrer-, murer-, havearbejde samt brolægning/flisearbejde. Kontakt dem på tlf 21 51 07 33 og få et uforpligtende tilbud. Du kan også læse mere på deres Facebook-side her: https://www.facebook.com/montageogserviceteamet/

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

12.december
Screenshot_20171212-125126
Så er vi halvvejs imod jul, og i dag kan vi præsentere FRISØR M v/Margrethe Gjoveraa Hansen i Undløse Boldklub ’s julekalender.

Frisør M har i dette efterår sponsoreret træningstøj til Old Girls-holdet, og kan i sin lækre salon gøre dit hår klar til de travle juledage.

Margrethe Gjoveraa Hansen kan også gøre dig klar til livets store fester – runde fødselsdage, konfirmation, bryllup osv, med flotte håropsætninger.

Frisør M tilbyder både dame-, herre- & børne-klip, og du kan booke tid på tlf 22 98 57 01.

Meld dig ind i Frisør M’s Facebook-gruppe her, og se flere billeder af Margrethes flotte arbejde. https://www.facebook.com/groups/39445281731/

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??✂

13.december
Screenshot_20171204-183510
Enemærke & Petersen a/s & Tømrermester Lars Jensen gemmer sig bag låge nr 13 i Undløse Boldklub ’s julekalender, og de deler også trøjesponsorat på anfører Jonas Møllnitz ’s trøje, mens Lars Jensen’s logo også pryder trøje nr 3 i 1.holdets kampsæt.

TØMRERMESTER LARS JENSEN tilbyder tømrerarbejde i højeste klasse, og kan kontaktes på tlf 21 20 91 15 for et uforpligtende tilbud. Lars Jensen er en af klubbens mest loyale & hjælpsomme sponsorer, der også altid stiller op med en hjælpende hånd til Undløse Cuppen og lignende.

ENEMÆRKE & PETERSEN A/S er tilgengæld en af de nyere sponsorer i klubben.

Enemærke & Petersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med ca. 700 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Ringsted, Glostrup, Aarhus og Aalborg.

Enemærke & Petersen er markedsledende indenfor renovering af almene boliger og har omfattende erfaring med renovering af bl.a. skoler, hospitaler, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger.

Besøg deres hjemmeside på www.eogp.dk/, og giv også deres Facebook side et like her: www.facebook.com/eogpdk/

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽

14.december
Screenshot_20171204-194628
I dag åbner vi kalenderlåge nr 14, og her gemmer der sig endnu en af Undløse Boldklub ’s mest loyale sponsorer, når vi kan præsentere RICO’S TV INSPEKTION.

Rico’s TV Inspektion er det oplagte valg til opgaven, hvis din kommune eller din entreprenørvirksomhed har brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for kloakservice.

De har udført kloakservice for et utal af kunder på Sjælland gennem årene, og deres ekspertise er oparbejdet gennem mere end 15 år i branchen.

Der er i dag ti dygtige og veluddannede medarbejdere i deres stab, og Rico’s TV Inspektion har årelang erfaring med industriservice for både store og små erhvervskunder på hele Fyn og Sjælland.

Industriservice kan dække over flere forskellige ting som eksempelvis rensning og skæring af rør, og vi skræddersyer naturligvis aftalen eller tilbuddet, så det matcher jeres specifikke behov.

Besøg http://rico.overlevering.dk for flere detaljer, eller kontakt Rico på tlf 59 12 10 38 for et uforpligtende tilbud.

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

15.december
Screenshot_20171214-200023
Dagen kalenderlåge byder på et oplagt valg til julegave-indkøbene, når vi kan præsentere Bog & Idé Afd. Kalundborg v/Martin Christensen.

Martin har i flere år sponsoreret målmandstrøjen i Undløse Boldklub ’s kampsæt, fra sine forskellige afdelinger i bl.a Dianalund og nu Kalundborg.

Besøg Bog & Idé Kalundborg’s Facebook-side her: https://www.facebook.com/Kalundborg-Bog-idé-246192222098292/, og besøg deres hjemmeside for tilbud & sortiment her: https://www.bog-ide.dk

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

16.december
Screenshot_20171204-211529
Bag låget nr 16, gemmer sig, dit oplagte valg, hvis du skal sælge eller købe bolig, Nybolig Holbæk v/Rasmus Bergstrøm.

Hos Nybolig Holbæk sætter de kvalitet og service i højsædet, og de samler på tilfredse kunder, der gerne skulle kunne anbefale dem efter et succesfuldt boligsalg- eller køb.

Med byens bedste beliggenhed, med stort udstillingsvindue på hovedgaden i Holbæk, sikrer de den maksimale eksponering af din bolig, når den skal sælges, og deres engagerede og imødekommende medarbejdere, er altid klar til en uforpligtende boligsnak – bl.a. vores lokale Undløse-mægler Natasja Alempiev Hansen.

Besøg Nybolig Holbæks hjemmeside her: https://www.nybolig.dk/ejendomsmaeglere/sjaelland-og-oerne/nybolig-holbaek, eller deres Facebook-side her: https://www.facebook.com/NyboligHolbaek/

Støt vores sponsorer – De støtter os ??⚽??

17.december
Screenshot_20171214-183121
Vi tænder i dag det tredje lys i adventskransen, og i Undløse Boldklub ’s store julekalender, kan vi i dag præsentere endnu en af vores meget trofaste sponsorer, når VEDSTED GULVSERVICE ApS gemmer sig bag dagens låge nr 17, sammen med PER’S VVS APS, der for nyligt tegnede et hovedsponsoret på Undløse Indoor Cup.

​Har du brug for at at få flottere gulve? Så kan Vedsted Gulvservice hjælpe dig – de tilbyder intet mindre end den bedste gulvservice på hele Sjælland.

Og de kan det hele:
– rive gulve op
– lægge nye
– isolere
– slibe og behandle dem med de bedste produkter

Og skulle du være mere til tæpper, så klarer vi også det.

Firmaet har eksisteret i flere generationer for private og professionelle på Sjælland, og sørger for hele tiden at have fingeren på pulsen.

Med Vedsted Gulvservice får du med andre ord en professionel gulvpartner, der hjælper med at opfylde lige præcis dine behov – og altid til den aftalte pris, inden for de aftalte deadlines – og altid med et smil.

Er du i tvivl om, hvad den rigtige løsning er for dig? Så hjælper de gerne med at finde svaret. Så har du et behov, så tøv ikke – tag fat i Vedsted Gulvservice, så finder de den løsning, der er den helt rigtige for dig.

​Læs meget mere om firmaet, og se billeder af deres flotte arbejde på hjemmesiden, https://vedsted-gulve.dk eller Facebook, https://www.facebook.com/Vedsted-Gulvservice-ApS-822864804491659/

Pers VVS Regstrup er din lokale VVS installatører, der leverer fremtidssikrede gas-, vand-, varme- og sanitetsløsninger, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Pers VVS består af et stærkt team af 15 medarbejdere, som kan håndtere enhver opgave indenfor vvs og blikkenslagerfaget.

Pers VVS har kontor og base i Regstrup, men selvom deres nærområde er Holbæk, Odsherred & Roskilde, så servicerer de også kunder på hele Vestsjælland.

Så har du brug for en VVS installatør der kommer til tiden og ikke kører før tingene virker, så kontakt Pers VVS på tlf 59 18 33 30 for et godt tilbud og uforpligtende dialog omkring netop din VVS opgave.

?Per’s VVS ApS tilbyder:
?Erhvervsløsninger
?Gasservice
?Oliefyrsservice
?Badeværelsesløsninger
?Solvarme
?Jordvarmeanlæg
?Gaskedler
?Oliekedler
?Blikkenslagerarbejde
?Stokerkedler
?Træpillefyr
?Hybrid-løsninger
?Fjernvarme

Besøg Per’s VVS ApS på https://www.persvvs.dk eller gik dem et like ? på Facebook https://www.facebook.com/persvvs/

Støt vores sponsorer – De støtter os ❤???⚽??

18.december
Screenshot_20171206-163558
Bag dagens låge nr 18, gemmer der sig hele to af vores fantastiske sponsore, når både JC TRUCKSERVICE & Linderoths varmeteknik dukker op.

JC Truckservice er en lille lokal virksomhed, der blev etableret i 1985 og i 1989 udvidede de med et værksted i Undløse, hvor der repareres alt fra stablere til gaffeltruck og entreprenørmaskiner.

Firmaet har to mand ansat, og vi kører begge rundt på det meste af Sjælland og reparerer maskinerne, idet langt de fleste af reparationsopgaver klares hos kunden med de vedudstyrede, rullende servicevogne.

JC Truckservice ved at god vedligeholdelse er en forudsætning for både levetid og driftsikkerhed, med et regelmæssigt og professionellt eftersyn af dine maskiner reduceres ikke blot antallet af driftsstop, det vil også øge sikkerheden for dine medarbejdere. Samtidig vil en god vedligeholdelse sikre dig en bedre driftsøkonomi.

De udfører også efter aftale det lovpligtige årlige sikkerhedseftersyn. Dette 12-måneders hovedeftersyn omfatter bl.a. skilte, mast, slæde, gafler, kæder, hydraulik, chassis, bremser, styretøj og udstyr. Og de udlejer og sælger selvfølgelig også gaffeltrucks, og er leveringsdygtige i reservedele til stort set alle mærker.

Sidst men ikke mindst har deogså slangepresser i bilerne og kan presse hydraulikslanger i de fleste almindelige størrelser.

Læs meget mere på deres hjemmeside: http://www.truckservice.dk

Linderoths Varmetektik tilbyder alt indenfor varmepumper, jordvarme, pillefyr/biobrændsel, solvarme, naturgas, fjernvarme, oliefyr, sanitet, vand & blikkenslagerarbejde.

Læs meget mere, og kontakt dem for et uforpligtende tilbud på hjemmesiden http://www.klvarmeteknik.dk eller Facebook https://www.facebook.com/Varmeteknik/

Støt vores sponsorer – De støtter os ?❤⚽??

19.december
Screenshot_20171204-201930
Bag låge nr 19 i Undløse Boldklub ’s julekalender, gemmer der sig endnu en af vores nyeste sponsorer, når vi kan præsentere Stavnskær Elektrik A/S.

Stavnskær Elektrik A/S er et seriøst og kvalitetsbevidst el-installationsfirma, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor faget.

De leverer kvalitetsarbejde til absolut konkurrencedygtige priser, og på det følgende link, kan der læses meget mere om firmaet, der har beliggende i Kundby www.stavnskaer.dk/

Stavnskær Elektrik A/S’ logo pryder trøje nr 11 i 1.holdets kampsæt, som i det forgangne år blev båret af Jeppe Babalola Andersson.

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

20.december
Screenshot_20171204-203419
Så er der kun fire dage til juleaften, og i dag kan vi, i Undløse Boldklub ’s julekalender, præsentere Flemming Gotfredsen ’s trøjesponsor DÜHRING & SØN / Teknicar.

Teknicar er en række frie & selvstændige værksteder, som indgår i et professionelt samarbejde, hvor fokus er på godt håndværk og et højt teknisk niveau.

Godt håndværk betyder effektiv reparation ved skader og klargøring til syn, samt at et højt teknisk niveau er en forudsætning for god service og fejlfinding på alle biler i dag.

– for alle Teknicar’s værksteder gør det sig gældende at,

– da de alle kan benytte alt relevant teknisk udstyr.

– de deltager årligt i efteruddannelse i teknisk udstyr.

– de servicerer og reparerer alle bilmærker – med eller uden fabriksgaranti

– klargør din bil til syn

– reparerer din bil ved skader

– bruger kun godkendte reservedele

– er lokale og fleksible

Vi tager os af din bil, hvad enten der er garanti på den eller ej, og for os er tillid mellem ejer og mekaniker vigtigt ved enhver bilreparation.

Besøg Dühring & Søn’s hjemmeside, og find kontaktinformationer mv her: www.teknicar.dk/vaerksted/duhring-soen-4340.aspx

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

21.december
Screenshot_20171204-210005
Så begynder lågerne efterhånden at slippe op i Undløse Boldklub ’s julekalender, men vi har stadig et par sponsore vi skal have præsenteret, og i dag gælder det CHRISPO v/ TØMRERMESTER CHRISTOFFER POULSEN.

Tømrermester Christoffer Poulsen tilbyder solidt håndværk, og faglig stolthed & god service kendetegner firmaet.

De deltager gerne i planlægningen af projekter og udfører gerne specialopgaver, herunder innovativt og problemløsende arbejde.

Chrispo kan klare følgende opgaver for dig:

Snedkerarbejde – Renovering – Tilbygning – Forsikrings skader – Ombygning – Tagarbejde – Sommerhuse – Isolering – Nybygning – Vinduer & Dører – Lydvæg – Akustik

Besøg Chrispo’s hjemmeside på http://chrispo.dk/ eller ring på tlf 23 32 48 86 for et uforpligtende tilbud.

Chrispo’s’ logo pryder trøje nr 8 i 1.holdets kampsæt, der efter Kim Schlicker ’s skade er blevet båret af flere forskellige på holdet.

Støt vores sponsorer – De støtter os ?⚽??

22.december
Screenshot_20171206-190731
Så er der ikke mange dage til jul, og forhåbentlig har I fået styr på de sidste julegaveindkøb, ellers er der stadig masser af fine gevinster i vores Juletombola, som har åbent fra kl 16.00 i dag ved Dagli Brugsen.

Og så skal vi også have åbnet den tredjesidste låge i Undløse Boldklub ’s julekalender, hvor SMEDEGÅRDEN VVS UGERLØSE.

Smedegården VVS har eksisteret siden 1605.

De har fokus på udvikling og opkvalificering af vores arbejdsmetoder og medarbejdere – i dag benytter de den nyeste teknologi og leverer fremtidssikrede ydelser til alle deres kunder på Sjælland.

De har gjort den høje kvalitet til derrs særlige kendetegn, og sætter en ære i at udføre et professionelt arbejde, overholde aftaler og levere den bedste service til deres kunder, og benytter altid kvalitetsmaterialer i deres arbejde.

Smedegården VVS kan hjælpe dig med følgende opgaver:

Vand, Varme og Sanitet
Totalentreprise
Stoker/træpillefyr
Solvarmeanlæg
Pilleovne
Oliefyr- og tanke
Olie- og gasservice
Lækagesporing
Luft/vand-varmepumper
Gaskedler
Forsikringssager
Blikkenslager arbejde
Diverse køkkenopgaver

Bag virksomheden har de et stærkt team, bestående af fjorden autoriserede håndværkere, som udfører alle opgaver indenfor VVS- og blikkenslagerarbejde.

Firmaets medarbejdere bliver løbende efteruddannet med nyeste viden inden for deres fagområde, og de er bevidste om, at deres medarbejdere er det vigtigste, og derfor sørger de løbende for at opkvalificere arbejdspladsen, og styrke hverdagen for deres trofaste kunder.

Besøg deres hjemmeside på https://smedegaarden-vvs.dk, for yderligere oplysninger & kontaktinformation.

Støt vores sponsorer – De støtter os ❤?⚽??

23.december
Screenshot_20171206-182700
Så er det blevet Lillejuleaftesdag, og vi er ved at være til vejs ende i Undløse Boldklub ’s lille sponsor-julekalender, og i dag kan vi præsentere endnu en af vores lokale sponsorer, da det er JENSENS ENTREPRISE, Holbækvej Undløse, der gemmer sig bag låge nr 23.

Jensens Entreprise v/Sus & Søren Jensen er autoriserede kloakmestre og udfører alt indenfor kloakarbejde, spildevand og fjernvarme overalt i Danmark.

Jensens Entreprise er beliggende i Undløse samt på Yderlandsvej i København, og disse to lokationer gør at deres responstid og flexibilitet ligger helt i top.

Jensens Entreprise råder over tre nyere lastbiler med kran & kærre, der er fastbemandet, og som til dagligt kører for en lang række faste kunder. Firmaets vognmandsforretning deltager som en naturlig del af deres anlægsopgaver, hvilket gør kostprisen for jer som kunder langt mere attraktiv.

Besøg www.jensensentreprise.dk/ for mere info & kontaktinformation.

Støt vores sponsorer – De støtter os ❤?⚽??

24.december
Screenshot_20171206-194149
Så er det endelig blevet JULEAFTENSDAG ??

Vi tænder i dag det fjerde lys i adventskransen, og håber at den gode julestemning har indfundet sig hos alle vores fantastiske følgere.

Her på Facebook takker vi for en december måned, med fokus på vores helt uundværlige sponsorer, der med deres økonomiske støtte er med til at få klubben til fungere.

Vi har nu været igennem vores store familie af fantastiske sponsorer, og vi skal her til sidst også takket Carlsberg Danmark A/S samt Frode Laursen, som vi ikke fik plads til i løbet af de 24 kalenderlåger, samt Tømrermester Niels Hansen, der desværre måtte lukke ned i 2017, og derfor heller ikke har været repræsenteret i årets julekalender.

Og til jer der endnu ikke er en del af vores sponsor-familie, så kan vi fortælle at de 23 låger har givet 10.224 visninger, 317 likes & 35 delinger, med Asbjørn Biler & Montagegruppen som de to højdespringere, med over 1.000 visninger hver. Så der er rigtig god mulighed for at komme bredt ud, hvis I ligger jeres sponsor-kroner i Undløse Boldklub.

Vi sender selvfølgelig også en tanke ud til vores mange medlemmer, frivillige, trænere, sponsorer samt venner af klubben, med et ønske om en rigtig glædelig jul til jer & jeres familie.

Mvh Undløse Boldklub ’s bestyrelse
Nadja, Tom, Paw, Thomas, Michael, Anders & Jimmi
?⚽???⚽???⚽??

Skriv en kommentar