Home » UB1901 » Støt klubben med et “Passivt medlemskab”

Støt klubben med et “Passivt medlemskab”

På gårsdagens Generalforsamling havde vi en snak om “Passive Medlemskaber”, der kunne være en mulighed for at større Undløse Boldklub på en nem måde, uden at skulle være spiller selv.

Faktisk har vi aldrig gjort ret meget ud af “Passive Medlemskaber”, og det var noget vi på Peter Jarvads initiativ fik oprettet for 2 år siden, og han er den dag i dag vores eneste “Passive medlem”.

Og nu har du også muligheden – Læs mere herunder:

Vi tilbyder nu mulighed for passivt medlemskab af vores fantastiske klub. Det kan både være forældre til nuværende eller tidligere spillere, din hund, din nabo eller nisserne på loftet – alle kan blive medlem.

Så har du lyst til at blive medlem af Undløse Boldklub for et årligt symbolsk beløb og samtidig være med til at gøre klubben større og bedre? For kun kr. 150,- om året kan du blive passivt medlem og være med til at sikre en god fremtid for klubbens spillere.

Det eneste du skal gøre for at melde dig ind i klubben ved at betale 150 kr til MobilePay 19907, samt sende en bekræftende mail til Formand Jimmi Vaarskov på Jimmi.Vaarskov@carlsberg.dk

Vi kommer ikke til at sende jer andet end en forespørgsel om fornyelse om et års tid.

Skriv en kommentar