Home » UB1901 » Status: Herre Senior efteråret 2016

Status: Herre Senior efteråret 2016

Vi vil på de kommende linjer forsøge at følge lidt op til Herre Senior-afdelingens fire hold.

4.holdet Serie 6 pulje 6

30+ holdet har haft et aldeles målrigt efteråret, hvor deres otte kampe har budt på intet mindre end 76 mål, dog de fleste til modstanderen, men 4-2 sejr over Sorø Freja holdt dog holdet væk fra sidstepladsen i pulje 6

3.holdet Serie 6 pulje 5

“De unge” på 3.holdet har i efteråret haft Brian Jørgensen i spidsen, og har generelt haft et fint efterår, hvor holdet blot få gange har været decideret chanceløs, og holdets elleve kampe har givet seks nederlag, en enkelt uafgjort samt fire sejre, bl.a flotte sejre i lokalopgørene imod Jernløse BK & Mørkøv IF. Holdets samling af point har skaffet dem en plads lige under midten i pulje 5.

2.holdet Serie 4 pulje 

Jimmi Zachariassen & 2.holdet har haft et rigtig svært efterår, der blev indledt med seks nederlag, inden holdet via et flot comeback & et Jimmi Vaarskov-hattrick vendte 0-2 til en 4-2 sejr – efterårets eneste sejr, da Dianalund/Stenlille i næstsidste runde stjalt et point, da de i overtiden udlignede på Undløse Stadion, og i årets sidste kamp, gik det helt galt, da holdet trods en 2-0 føring tabte hele 7-2 på udebane til Kr Helsinge IF. Der venter 2.holdet et rigtig svært forår, men med blot tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, så er det bestemt muligt at indfri sæsonmålet om overlevelse, men det kræver at folk kommer til træning, og prioritere kampene lidt bedre end her i efteråret.

Og også at folk på dagen levere bedre som hold, og at skarpheden i de to felter bliver markant forbedret, og specielt offensivt, har Jimmi Zachariassen i den grad savnet noget at skyde med, da hans få angribere enten har været skadet eller ude grundet afbud.

1.holdet Serie 2 pulje 3

Tommy Gotfredsen & 1.holdet var i efteråret tilbage i Serie 2, efter et fantastisk forår, og holdet indledte med en stærk august måned, der gav syv point i tre kampe, med et af sæsonens absolutte toppræstationer, da Hvalsø IF hjemme blev slået 3-1, men den sejr blev desværre fulgt op af en kollektiv offday i 4-2 nederlaget i Tune.

Det nederlag blev revanchet af en sejr i Himmelev, og derefter tre uafgjorte kampe, hvor Tommy Gotfredsen & co i hvert fald følte kunne have givet tre point mere, ligesom at nederlaget i Svogerslev var skuffende.

Holbæk United blev sendt hjem med et 3-1 nederlag i årets sidste hjemmekamp, hvor Tommy Gotfredsens hold gik leveret en toppræstation, men desværre sluttede efteråret af med endnu et nederlag, da Jyderup BK i lørdags vandt 2-0, i en kamp hvor holdet endnu en følte at de havde fortjent mere.

Så alt i alt en lidt svingende sæson, med tre toppe på bjergtinderne, men også med nogle ret dybe dale, og i forhold til Tommy Gotfredsens mål med to point i gennemsnit, så mangler holdet seks point.

Holdet ligger dog solidt placeret i midten, lidt længere fra topholdene end hvad man havde håbet på, men også med fem point mere efter elleve kampe, end senest man var i Serie 2.

Og med de afbud & skader Tommy Gotfredsen har oplevet i sæsonen, hvor han kun en-to gange har stillet med sine fjorden bedste spillere, og derfor har efteråret nok også givet det holdet har kunnet tilkomme, og der er rigtig meget at spille for i foråret, hvor Tommy Gotfredsen igen jagter to point i gennemsnit, og en placering i den bedste halvdel.

Skriv en kommentar