Home » UB1901 » Stærk 2.halvleg gav 1.holdet flot storsejr

Stærk 2.halvleg gav 1.holdet flot storsejr

Undløse BKs 1.hold havde her til eftermiddag besøg af KFUM BK Roskilde’s 2.hold, og Tommy Gotfredsens mandskab fik alle tre point efter en fantastisk 2.halvleg.

Nicki Jensen & Daniel Skovgaard var med fra start for første gang i denne sæson, mens Flemming Gotfredsen fik comeback på bænken efter en længere skadespause.

KFUM BK Roskildes unge mandskab startede kampen bedst, og var meget på bolden uden at de dog skabte noget af betydning. Generelt var det tekniske niveau før pausen meget lavt, og selvom hjemmeholdet ikke fik sat ret mange gode angreb sammen, så stod de alligevel for de muligheder der var, og med lidt mere skarphed kunne Thomas Søgaard eller Nicki Jensen have bragt de blåklædte i front.

Tættest på kom anfører Jonas Møllnitz dog, da han kort før pausen ramte overliggeren efter et hjørnespark, men de to hold gik til pausen uden scoringer.

Flemming Gotfredsen kom på banen umiddelbart efter pausen, og han gav præcis den hårdhed & rutine, som Tommy Gotfredsen havde efterlyst før kampen, og det var tydeligt at holdets alderspræsident ved sin blotte tilstedeværelsen løftede holdet.

Det var før kampen aftalt at Nicki Jensen skulle spille 55-60 min, og da stadionuret rundede de 55 minutter var Heric Ema igang med de sidste sprintløb inden han skulle på banen.

Og udskiftning af Nicki Jensen blev til højlydt applaus fra Tribunen, da han kort før sin udskiftning havde sendt bolden helt derop i hjørnet, hvor det ellers kun er edderkopperne der kommer.

Daniel Skovgaard kom i vejen for en clearing fra gæsterne, og bolden havnede for fødderne af Nicki Jensen, der med en fantastisk afslutning sendte bolden direkte op i det modsatta hjørne.

Og den scoring kickstartede otte forrygende minutter for hjemmeholdet, der blot 4 minutter senere kom yderligere i front. Magnus Herforth var blevet skubbet ud på højreback i pausen, og han tog et fantastisk løb til baglinjen, og hans indlæg gav en løs bold i feltet, som Heric Ema var over som en klapperslange, og han helflugtede bolden i nettet til 2-0.

4 minutter senere blev det også 3-0, da Daniel Skovgaard sendte Heric Ema fri i dybden, og han fik prikket bolden foran keeperen, der lagde ham ned og dommeren pegede på pletten, hvorfra Thomas Søgaard sikkert sendte bolden i nettet.

De tre scoringer gjorde naturligt nok at gæsterne mistede meget af modet, og derfra var det kun et spørgsmål hvor stor sejren ville blive.

15 minutter før tid øgede Daniel Skovgaard føringen yderligere, da Thomas Søgaard slap fri på kanten, og på midten manglede Nikolai Holst Nielsen en halv meget for at komme først på indlægget, der i stedet havnede bagerste i feltet hos Daniel Skovgaard, der sikkert sendte bolden i nettet til 4-0.

5 minutter senere kom Jonas Christensen også på tavlen, da han halvflugtede et knivskarpt Tore Babalola Andersson indlæg op i nedtaget til 5-0.

De fem scoringer gjorde dog ikke at hjemmeholdet trak i håndbremsen, og specielt Nikolai Holst Nielsen stepperne virkelig op de sidste 20 minutter, og tre minutter før tid burde han have fået en assist, da Heric Ema headede hans indlæg i nettet, men noget tvivlsomt blev målet annulleret for offside.

Det slog dog ikke de to ud, og allerede minuttet efter fik de deres mål & assist, efter fuldstændig samme opskrift, hvor Heric Ema med et teknisk svært hovedstød sendte Nikolai Holst Nielsens indlæg i kassen til slutresultatet 6-0.

Tommy Gotfredsen havde efterfølgende kun lovord til sit mandskab efter en fantastisk 2.halvleg, hvor de spillede gæsterne helt ned under græsset.

Jonathan Kirk & Magnus Herforth fik efterfølgende syv stemmer hver, mens der var to stemmer til Heric Ema, mens Nikolai Holst Nielsen & Daniel Stormly fik en enkelt hver.

Jonas Olsen & 2.holdet var efterfølgende oppe imod Mørkøv IF, og de blåklædte tabte 1-2 på en scoring i det 89. minut.

Andreas Thode Christensen & Kim Olsen fik rødt kort for hjemmeholdet, der med rette kunne føle sig bortdømt af en dommer, der aldrig burde få lov til at dømme fodbold igen.

Skriv en kommentar