Home » UB1901 » Sponsor-præsentation 1.holdstruppen Trænerteamet

Sponsor-præsentation 1.holdstruppen Trænerteamet

Vi har de seneste dage, som optakt til lørdagens kamp imod Mørkøv IF, givet jer en kort præsentation af de sponsorer, der har gjort det muligt for 1.holdet at få et nyt Kampsæt. Trænerteamet har ikke fået nyt tøj denne vinter, da de fik sidste år, men derfor skal I ikke snydes for en præsentation af deres sponsorer.

Cheftræner Herre Senior 1 Tommy Gotfredsen & Assistenttræner Herre Senior 1 Kim Schlicker, Asbjørn Biler Aps v/Jacob Asbjørn
IMG_3736 9F60BBB0-7A4B-4EBA-B335-BECADEB2001E

Holdleder Herre Senior 1 Jimmi Vaarskov, Vejen Til Trivsel v/Maria Roel Søgaard
IMG_0499
Vejen Til Trivsel v/Maria Roel Søgaard har udover at have sponsoreret tøj til 1.holdets Holdleder Jimmi Elsted Vaarskov, også sit logo på Old Girls-holdets træningstøj, og hun har ved flere lejligheder bidraget ved Undløse Cuppen samt med diverse behandlingstilbud til klubbens medlemmer.

Maria Roel Søgaard er bl.a uddannet sygeplejerske, akupunktør samt coach i sundhed & livsstil.

Hun sætter her selv lidt ord på, hvad hun bl.a kan tilbyde:

– Akupunktur for smertebehandling, “Akupunktur er meget effektivt ved sportsskader, eller skader opstået efter fald og andre ulykker, hvor der er overbelastningsskader, inflammation i sener, led, bindevæv & muskler. ”

– Coaching i faglige eller personlige udfordringer, “Coaching kan bidrage til både faglig udvikling som ledelse, kommunikation, motivation og personlig udvikling som ændring af livsstil, forandring af vaner og mønstre i forbindelse med stress, overvægt, rygning mm..”

“For mig som behandler og coach, er det ikke mine uddannelser, værktøjer og kompetencer der er i fokus, det er derimod effekten af dem. Jeg elsker at bruge netop det du har brug for, til at få trivsel ind i livet, uanset hvilket udfordring du føler volder dig problemer og forhindre dig i at trives til fulde. Ring og få en uforpligtende snak, send mig en besked eller gå ind på min hjemmeside og læs mere om mig. Måske har jeg det du søger og mangler for at leve et liv du elsker.

Som noget nyt tilbyder jeg også akupressur, der har sammen virkning og minder om akupunktur, blot uden nåle, men med blide berøringer.

Besøg Maria på http://www.vejentiltrivsel.dk/ eller Facebook https://www.facebook.com/www.vejentiltrivsel.dk/, og læs meget mere om de mange forskellige muligheder der er hos Vejen Til Trivsel.

Assisterende Holdleder Herre Senior 1 Thomas Rossing, ABC Gulvservice
image1(9)
ABC Gulvservice leverer gulvarbejde i topklasse, og er også klar til at hjælpe dig.

Besøg deres Facebook-side her: www.facebook.com/Abcgulve/ og se deres flotte arbejde og ring tlf.nr 26442494 for et uforpligtende tilbud.

Træner & Holdleder Herre Senior 2 Jimmi Zachariassen, StyleUs v/Mikkel Petersen

Screenshot_20190326-210856
Style Us v/Mikkel Petersen er en af de nye i klassen, efter at direktør Mikkel Petersen før jul valgte at støtte klubben med et sponsorat, der både kommer 1. & 2.holdet til gode, idet STYLE US’ logo udover at ville pryde en trøje i 1.holdets nye kampsæt, også vil være at finde på Jimmi Hergott Zachariassen ’s tøj ifm 2.holdets kampe.

STYLE US er en dansk webshop indenfor modebranchen, som sælger de nyeste upcoming brands til dets kunder, hvor der primært sælges tøj, sko samt accesories fra danske og udenlandske brands verden over til hele familien.

STYLE US er tidligere kendt under navnet “SALE VBV”, som blev oprettet i slutningen af 2017 og serviceret en lang række danske kunder landet over.

Virksomheden har hovedsæde i Holbæk, da det også er den danske stifters hjemby. Den nuværende direktør er Mikkel Petersen

Eventyret begyndte tilbage i sommerhalvåret 2017 i en lille kælder i Holbæk med en fast drøm om at kunne udbyde modeorienteret tøj landet over, hvor Mikkel Petersen etablerede sin virksomhed som selvstændig webshopejer, ved siden af sin uddannelse. Drømmen var at kunne skille sig ud fra de større modekæder og bringe nyt liv til tøjbranche, som endnu ikke var set før.

Mikkel har altid været inspireret af at kunne skille sig ud fra mængden, og gå i det tøj som de andre nødvendigvis ikke gik i. Læs meget mere og gå på oplevelse i deres store udvalg på https://styleus.dk/

Udvalgte brands: ALL F, Mark Langkilde, Delicate Hurricanes, Wild Wood.

Besøg Mikkel Petersen & STYLE US, og giv dem et like på https://www.facebook.com/styleus.officiel/

Skriv en kommentar