Home » UB1901 » Sponsor-præsentation 1.holdstruppen Nr 8-16

Sponsor-præsentation 1.holdstruppen Nr 8-16

Vi vil de kommende dage, som optakt til lørdagens kamp imod Mørkøv IF, give jer en kort præsentation af de sponsorer, der har gjort det muligt for 1.holdet at få nyt Kampsæt, og vi er i dag klar med nr 8-16.

Nr 8 – Benjamin Jensen & Frederik Otto Jensen, Rico’s TV Inspektion

IMG_4448
IMG_4412

Rico’s TV Inspektion v/Rico Dan Christensen er det oplagte valg til opgaven, hvis din kommune eller din entreprenørvirksomhed har brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for kloakservice.

De har udført kloakservice for et utal af kunder på Sjælland gennem årene, og deres ekspertise er oparbejdet gennem mere end 15 år i branchen.

Der er i dag ti dygtige og veluddannede medarbejdere i deres stab, og Rico’s TV Inspektion har årelang erfaring med industriservice for både store og små erhvervskunder på hele Fyn og Sjælland.

Industriservice kan dække over flere forskellige ting som eksempelvis rensning og skæring af rør, og vi skræddersyer naturligvis aftalen eller tilbuddet, så det matcher jeres specifikke behov.

Besøg http://rico.overlevering.dk for flere detaljer, eller kontakt Rico på tlf 59 12 10 38 for et uforpligtende tilbud.

Nr 9 – Jonas Møllnitz, Enemærke & Pedersen
IMG_4418
Enemærke & Pedersen er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med ca. 700 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Ringsted, Glostrup, Aarhus og Aalborg.

Enemærke & Petersen er markedsledende indenfor renovering af almene boliger og har omfattende erfaring med renovering af bl.a. skoler, hospitaler, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger.

Læs på dette link om Jonas Møllnitz’ praktik-forløb hos Enemærke & Petersen: https://eogp.dk/cases/praktik-jonas-fik-ansvar-overraskelse/

Besøg deres hjemmeside på www.eogp.dk/, og giv også deres Facebook side et like her: www.facebook.com/eogpdk/

Nr 10 – Thomas Søgaard, Søgaard Entreprise & XL Byg Byggecenter Knud Larsen
IMG_4419
Paw & Tom Søgaard ’s SØGAARD ENTREPRISE, har i flere år fungeret som trøjesponsorat på klubbens 1.hold, og i den nuværende trup pryder deres logo hele tre trøjer, hvilket de også vil gøre i år.

Søgaard Entreprise var desuden igen i 2019 den ene af to hovedsponsorer på Undløse Indoor Cup. De har ligeledes sponsoreret klubbens nye grill, de otte bord/bænke-sæt vi fik ifm Undløse Cuppen, og en lang række andre ting igennem de sidste mange år.

Søgaard Entreprise tilbyder tømrer- & snedkerarbejde i højeste klasse, og på dette link: http://soegaardentreprise.dk/ kan der læses meget mere om de mange opgaver de kan løse for dig eller dit firma.

XL BYG KNUD LARSEN & Knud Larsen Byggecenter, der bl.a deler trøjesponsorat med Søgaard Entreprise på trøje nr 2, 7 & 10.

XL-BYG Proffcenter v/Knud Larsen’s Afdelingsdirektør Peter Ovgaard deltog selv i årets Undløse Cup, da han stod ved grillen fredag aften, og de sponsorerede også den Weber Grill, som en heldig vinder fik med hjem fra Cuppen.

XL Byg v/Knud Larsen er for den professionelle erhvervsdrivende, og deres fornemmeste opgave er, at gøre håndværkerens hverdag lettere. Besøg deres hjemmeside her: http://hvidovre-gkl.xl-byg.dk/

Nr 11 – Oliver Pilgaard Christophersen & Jonas Christensen, Stavnskær Elektrisk A/S
IMG_4453
IMG_4461
Stavnskær Elektrik A/S har bl.a stået bag individuelle præmier til Undløse Indoor Cup, Målmandstræning til Lasse Jensen samt givet et sponsorat til vores salgsvogn, som vi i efteråret brugte ifm kampene på Undløse Stadion, og som i december måned stod foran Dagli Brugsen Undløse med årets Juletombola.

Stavnskær Elektrik A/S er et seriøst og kvalitetsbevidst el-installationsfirma, der kan udføre alle tænkelige opgaver indenfor faget.

De leverer kvalitetsarbejde til absolut konkurrencedygtige priser, og på det følgende link, kan der læses meget mere om firmaet, der har beliggende i Kundby www.stavnskaer.dk/

Nr 15 – Daniel Rohde, Bog & Ide Glostrup v/Martin Christensen
IMG_4406

Bog & Idé Glostrup – den lokale boghandel i Glostrup

Leder du efter en velassorteret boghandel i Glostrup med alt fra bøger og papir til kontorartikler og brætspil? Så tag i Bog & Idé i Glostrup Shoppingcenter. Bog & Idé er Danmarks største boghandlerkæde, så i deres boghandel i Glostrup Shoppingcenter kan du være sikker på at finde det, du mangler: Gode bøger i forskellige genrer, tilbehøret til skoletasken, kontorartikler, hobbyartikler til det kreative værksted eller brætspillet til hyggeaftenerne hjemme i stuen med familie og venner.

Og selvfølgelig ingen Bog & Idé uden bøger og naturligvis har de et ekstremt stort og bredt udvalg af skønlitteratur og faglitteratur til læsehesten i boghandlen i Glostrup Shoppingcenter. Hvad enten du er til digte, krimier, noveller, biografier, kunstbøger, historiske romaner, rejsebøger, kogebøger, bøger om krop og helse eller en helt anden genre, kan du finde det i deres sortiment.

Og du kan ikke kun købe bøger, men også alt i kontorartikler: printerpapir og printerpatroner, kuglepenne og andre skriveredskaber, post-it’s, kalendere, plastikmapper, kladdehæfter, skriveredskaber, hæftemaskiner, billedrammer med mere. Så hvad du end mangler til kontoret, kan du finde det i Bog & Idé i Glostrup.

Nr 16 – Nickolai Larsen, A.M.Maleren v/Anders Made Madsen
20190308_091219
Malerfirma A.M. Madsen ApS v/Anders Made Madsen ApS sætter farver på tilværelsen omkring dig.

Firmaet har mange års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. De arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.

Inden arbejdet går i gang, tilbyder de en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse.

Det professionelle malerarbejde kræver viden. Derfor sørger de for altid at være opdaterede om den nyeste udvikling i teknikker og produkter. Det sikrer dig et smukt og holdbart resultat.

Kontakt Malerfirma AM Madsen for rådgivning og et uforpligtende tilbud eller se dig omkring her på hjemmesiden https://am-malerfirma.dk/kontakt.aspx hvor du kan få et indtryk af deres flotte arbejde.

Skriv en kommentar