Home » UB1901 » Sponsor-præsentation 1.holdstruppen Nr 19-25

Sponsor-præsentation 1.holdstruppen Nr 19-25

Vi vil de kommende dage, som optakt til lørdagens kamp imod Mørkøv IF, give jer en kort præsentation af de sponsorer, der har gjort det muligt for 1.holdet at få nyt Kampsæt, og i dag kigger vi på nr 19-25

Nr 19 – Alexander Fledelius Bruun, Style Us v/Mikkel Pedersen
IMG_4420
Style Us v/Mikkel Petersen er en af de nye i klassen, efter at direktør Mikkel Petersen før jul valgte at støtte klubben med et sponsorat, der både kommer 1. & 2.holdet til gode, idet STYLE US’ logo udover at ville pryde en trøje i 1.holdets nye kampsæt, også vil være at finde på Jimmi Hergott Zachariassen ’s tøj ifm 2.holdets kampe.

STYLE US er en dansk webshop indenfor modebranchen, som sælger de nyeste upcoming brands til dets kunder, hvor der primært sælges tøj, sko samt accesories fra danske og udenlandske brands verden over til hele familien.

STYLE US er tidligere kendt under navnet “SALE VBV”, som blev oprettet i slutningen af 2017 og serviceret en lang række danske kunder landet over.

Virksomheden har hovedsæde i Holbæk, da det også er den danske stifters hjemby. Den nuværende direktør er Mikkel Petersen

Eventyret begyndte tilbage i sommerhalvåret 2017 i en lille kælder i Holbæk med en fast drøm om at kunne udbyde modeorienteret tøj landet over, hvor Mikkel Petersen etablerede sin virksomhed som selvstændig webshopejer, ved siden af sin uddannelse. Drømmen var at kunne skille sig ud fra de større modekæder og bringe nyt liv til tøjbranche, som endnu ikke var set før.

Mikkel har altid været inspireret af at kunne skille sig ud fra mængden, og gå i det tøj som de andre nødvendigvis ikke gik i. Læs meget mere og gå på oplevelse i deres store udvalg på https://styleus.dk/

Udvalgte brands: ALL F, Mark Langkilde, Delicate Hurricanes, Wild Wood.

Besøg Mikkel Petersen & STYLE US, og giv dem et like på https://www.facebook.com/styleus.officiel/

Nr 20 – Alexander Pilgaard Christophersen, Tømrermester Lars Jensen
IMG_4410
Tømrermester Lars Jensen tilbyder tømrerarbejde i højeste klasse, og kan kontaktes på tlf 21 20 91 15 for et uforpligtende tilbud.

Lars Jensen er en af klubbens mest loyale & hjælpsomme sponsorer, der også altid stiller op med en uvurderlig hjælpende hånd til Undløse Cuppen og lignende.

Nr 22 – Nicolai Holst Nielsen, Dagli Brugsen Undløse
IMG_4407
Vi har i flere år haft et fantastisk samarbejde med den nu passioneret Uddeler, Preben Vestergaard, og Dagli Brugsen Undløse er altid fantastisk til at støtte & hjælpe Undløse Boldklub, bl.a via et større beløb igennem OK-Benzin aftalen, og som samhandelspartner til Undløse Cuppen, og det daglige salg i kiosken.

Og det samarbejde har vi heldigvis fortsat med Ken Alstrup, der også støttede os i januar ved Undløse Indoor Cup.

I kan se Dagli Brugsens tilbudsavis her: http://www.daglibrugsen.dk/kundeservice/Ugens-tilbudsaviser, men I kan også altid holde jer opdateret på de lokale tilbud i Undløse, via Dagli Brugsen Undløse’s egen Facebook-side her: https://www.facebook.com/daglibrugsenundlose/

Vi håber at I vil støtte Ken Alstrup & hans personale ved at handle lokalt – Brugsen har åbent alle dage, og har alle de dagligvarer I lige står og mangler.

Nr 23 – Jeppe Babalola Andersson & Tore Babalola Andersson, Dans for sjov v/Yemisi Babalola Andersson
IMG_4414
IMG_4416
Dans for sjov tilbyder sjov dans til skoler, institutioner, firmafester, private fester, mm.

Yemisi laver nem og sjov dans, hvor ALLE kan være med, og der er garanti for sved på panden og smil på læben.

Yemisi tilbyder også kurser for personalegrupper eller trænere på skoler, i sportsklubber og i institutioner.

Kontakt på dans@babalola.dk eller tlf 41625543 for uforpligtende tilbud.

Besøg og giv Dans for sjov et line på Facebook siden her: https://www.facebook.com/DansForSjov/


Nr 25 – Martin Aaberg Hansen, AH Lift Aps

IMG_4417
AH Lift ApS har over 30 år på toppen som liftudlejnings firma, og de har de sidste to prydet trøje nr 25 i 1.holdets sæt, der bæres af viceanfører Martin Aaberg Hansen, og vi arbejder i øjeblikket på at få.den aftale forlænget for yderligere to år.

AH Lift ApS udlejer alle former for lifte og kører dagligt rundt på besigtigelser. I dag er de over tyve medarbejdere, som er klar til at servicere Jer.

Besøg firmaets Facebook-side her: https://www.facebook.com/AH-Lift-ApS-119225491428185/, eller hjemmesiden for et uforpligtende tilbud her: http://www.ah-lift.dk/

Skriv en kommentar