Home » UB1901 » Sponsor-præsentation: 1.holdstruppen nr 1-7

Sponsor-præsentation: 1.holdstruppen nr 1-7

Vi vil de kommende fire dage, som optakt til lørdagens kamp imod Mørkøv IF, give jer en kort præsentation af de sponsorer, der har gjort det muligt for 1.holdet at få nyt Kampsæt, og vi ligger ud med nr 1-7.

Nr 1 – Lasse Jensen, Bog & Ide Glostrup v/Martin Christensen
IMG_4408

Bog & Idé Glostrup – den lokale boghandel i Glostrup

Leder du efter en velassorteret boghandel i Glostrup med alt fra bøger og papir til kontorartikler og brætspil? Så tag i Bog & Idé i Glostrup Shoppingcenter. Bog & Idé er Danmarks største boghandlerkæde, så i deres boghandel i Glostrup Shoppingcenter kan du være sikker på at finde det, du mangler: Gode bøger i forskellige genrer, tilbehøret til skoletasken, kontorartikler, hobbyartikler til det kreative værksted eller brætspillet til hyggeaftenerne hjemme i stuen med familie og venner.

Og selvfølgelig ingen Bog & Idé uden bøger og naturligvis har de et ekstremt stort og bredt udvalg af skønlitteratur og faglitteratur til læsehesten i boghandlen i Glostrup Shoppingcenter. Hvad enten du er til digte, krimier, noveller, biografier, kunstbøger, historiske romaner, rejsebøger, kogebøger, bøger om krop og helse eller en helt anden genre, kan du finde det i deres sortiment.

Og du kan ikke kun købe bøger, men også alt i kontorartikler: printerpapir og printerpatroner, kuglepenne og andre skriveredskaber, post-it’s, kalendere, plastikmapper, kladdehæfter, skriveredskaber, hæftemaskiner, billedrammer med mere. Så hvad du end mangler til kontoret, kan du finde det i Bog & Idé i Glostrup.

Nr 2 & Nr 7 – Tobias Holst Nielsen, Faton Gjyrevci & Hjalte Frette Johnsen, Nicki Jensen, Søgaard Entreprise & XL Knud Larsen Byggecenter
IMG_4409

IMG_4460

IMG_4462

IMG_4442

Paw & Tom Søgaard ’s SØGAARD ENTREPRISE, har i flere år fungeret som trøjesponsorat på klubbens 1.hold, og i den nuværende trup pryder deres logo hele tre trøjer.

Søgaard Entreprise var desuden igen i 2019 den ene af to hovedsponsorer på Undløse Indoor Cup. De har ligeledes sponsoreret klubbens nye grill, de otte bord/bænke-sæt vi fik ifm Undløse Cuppen, og en lang række andre ting igennem de sidste mange år.

Søgaard Entreprise tilbyder tømrer- & snedkerarbejde i højeste klasse, og på dette link: http://soegaardentreprise.dk/ kan der læses meget mere om de mange opgaver de kan løse for dig eller dit firma.

XL BYG KNUD LARSEN & Knud Larsen Byggecenter, der bl.a deler trøjesponsorat med Søgaard Entreprise på trøje nr 2, 7 & 10.

XL-BYG Proffcenter v/Knud Larsen’s Afdelingsdirektør Peter Ovgaard deltog selv i årets Undløse Cup, da han stod ved grillen fredag aften, og de sponsorerede også den Weber Grill, som en heldig vinder fik med hjem fra Cuppen.

XL Byg v/Knud Larsen er for den professionelle erhvervsdrivende, og deres fornemmeste opgave er, at gøre håndværkerens hverdag lettere. Besøg deres hjemmeside her: http://hvidovre-gkl.xl-byg.dk/

Nr 4 – Flemming Gotfredsen, Access Bars v/Kicki Mikkelsen
IMG_4413

Kicki Hyllen Mikkelsen tilbyder behandling med ACCESS BARS, der er en fantastisk behandlingsmetode som giver øjeblikkelig ro i krop og hoved.

Det tager udgangspunkt i de 32 bars-punkter man har på hovedet, og det er disse punkter der bliver aktiveret, mens man ligger afslappet og fuldt påklædt på en massagebriks.

For børn eller andre der har svært ved at ligge ned, kan behandlingen også udføres siddende, sovende m.m.

Access Bars har en positiv effekt på en lang række psykiske symptomer, såsom bl.a.

Stress
Angst
PTSD
Søvnproblemer
Tankemylder
Fastløste tankemønstre
Negative tanker
Dårligt selvværd
Kiss Kidd Syndrome
ADHD
OCD
Autisme m.m.

Accens Bars kan også bruges til sportsfolk som bl.a. melder tilbage om:

Bedre søvn
Øget fokus
Større kampgejst

Der meldes ligeledes om hurtigere restitution, ved operationer i forbindelse med Bars behandling.

Og erfaringen fra klinikken viser, at flere klienter – både børn og voksne, har positiv effekt af behandlingen i forbindelse med diverse somatiske symptomer

Endelig kan Bars benyttes af alle – også gravide

Kickis yngste klient er 2 år og den ældste er 75 år

Nogle bruger behandlingen i forbindelse med en konkret problemstilling – andre bruger den som energiboost eller ren velvære

Kicki tilbyder ACCESS BARS – både som en enkeltstående behandling eller som en del af et “pakkeforløb” der bliver skræddersyede til netop DIT behov.

Det kan være i kombination med samtale, som tager udgangspunkt i din nuværende situation eller din reaktion på tidligere oplevelser m.m.

Det kan bl.a. være ud fra en Kognitiv tilgang, psykoedukation eller noget helt tredje.

Kicki er sundhedsfaglig uddannet og har 20 år psykiatrisk erfaring, fra henholdsvis:
Almen voksenpsykiatri
Børne – og ungdomspsykiatri
Retspsykiatri
Social psykiatri i Kommunalt regi

Kicki har efteruddannelser i:
Psykiatrisk sygepleje
Integrativ psykiatri
Kognitiv adfærdsterapi

Kicki har kurser i og erfaring med:
Misbrug og selvskade
PTSD
Stemmehøring

Klinikken ligger i Holbæk
I kan læse mere på Facebook: https://www.facebook.com/Access-Barsv-Kicki-Mikkelsen-268512740558196/

En voksenbehandling koster 600 kr og varer ca. 75-90 minutter, mens en børnebehandling koster 400 kr og varer ca. 45-50 minutter (under 14 år).

Nr 5 – Jonathan Kirk, Montagegruppen
IMG_4411

Montagegruppen v/Karsten Andersen & Michael Hansen

Montagegruppen’s logo har i en lang årrække haft sit logo på trøje nr 5 i 1.holdets kampsæt, og de har fornyeligt forlænget deres aftale ned yderligere to år, så Jonathan Kirk også efter nytår vil spille med de velkendte blå & orange farver på maven.

Montage Gruppen ApS er et skilte- og monteringsfirma som løser alle opgaver inden for skiltning – de har igennem de sidste ca. 20 år formået at skabe en skilte- og skiltemonteringsvirksomhed, der i dag løser alle opgaver, som defineres af deres kunder og samarbejdspartnere i skilte- og reklamebranchen.

Montagegruppen kan bl.a byde på:

Bil-dekorationer herunder bl.a ”Reklame på Sælgerbiler, Håndværker-biler/trailere, Pølsevogne/Salgsvogne, Campingvogne, Busser, Lastbiler, Entreprenørmaskiner mv”

Facadeskilte og diverse ”alm” skilte herunder bl.a. ”Bannere, Flytbare skilte, Gadeskilte mv” samt Nyt look med ”Dekorationsfolie, Køkkenrenovering med folie samt nye farver på din væg eller dit bord ligeledes med folie”.

Montagegruppen kan med andre ord løse stort set alle opgaver inden for skilte- & montering, og de står da også bag de mange flotte sponsor-skilte på Undløse Stadion, på vores Juletombola osv osv, og de vil helt sikkert også kunne hjælpe dig, så besøg deres hjemmeside ( www.montagegruppen.dk ) og se et bredt udsnit af deres flotte arbejde, & kontakt dem på Tlf.nr.: 59 17 55 50 for en snak vedr. netop din opgave.

Besøg desuden Montagegruppen’s Facebook-side her, for løbende nyheder & tilbud: https://www.facebook.com/montagegruppendk/

Nr 6 – Frederik Vestergård & Marcus Primgaard Hansen, Asbjørn Biler v/Jacob Asbjørn
IMG_4415 IMG_4452

Asbjørn Biler v/Jacob Asbjørn indledte deres støtte til klubben, da firmaet var hovedsponsor for All Stars kampen ifm Undløse Cuppen 2017, og siden da har de også sponsoreret kamp- & træningstøj til vores U10-drenge, samt træningstøj til trænerduoen på klubbens 1.hold, cheftræner Tommy Søgaard Gotfredsen & assistenttræner Kim Schlicker.

Følgende er klippet fra Asbjørn Biler ApS’ hjemmeside, http://www.asbjornbiler.dk/

“Hos Asbjørn Biler kan man føle sig tryg som kunde. Vi stræber efter, at du som kunde føler dig godt behandlet samt vores råd og vejledning kan hjælpe dig bedst mulig, når du nu skal gøre din måske anden dyreste investering i livet. Hos Asbjørn Biler får alle biler inden levering en gennemgang,og en komplet A+ brugtbil test, som indeholder et friskt syn inden bilen leveres til dig.

Det handler nemlig om tillid og trykhed, når man handler bil. Så kom forbi os til en bilsnak og hvis vi ikke har det du lige går og drømmer om, så skaffer vi det!”

Besøg også Asbjørn Biler ApS’ Facebook-side, https://www.facebook.com/asbjornbiler/ hvor der hele tiden er nye biler & tilbud.

Skriv en kommentar