Home » UB1901 » Søgaard Entreprise & Montagegruppen forlænger deres sponsoraftale

Søgaard Entreprise & Montagegruppen forlænger deres sponsoraftale

I går aftes lagde vi op her på siden, at vi søgte sponsorer til klubbens nye kampsæt, og vi har allerede nu fået forlænget nogle af de aftaler, som nu afgående sponsor-ansvarlig Anders Taverna Nielsen, havde liggende i sin mappe.

Og vi er rigtig glade for at kunne annoncere, at en af vores mest trofaste støtter, SØGAARD ENTREPRISE v/Paw & Tom Søgaard, har forlænget sin sponsoraftale med klubben, så de også i fremtiden vil pryde hele tre trøjer i 1.holdstruppen: 2. Faton Gjyrevci, 10. Thomas Søgaard & så det seneste skud på “Søgaard-stammen”, Lucas Roel Søgaard, der efter eget ønske får nr 55.

Søgaard Entreprise tilbyder tømrer- & snedkerarbejde i højeste klasse, og på dette link: http://soegaardentreprise.dk/ kan der læses meget mere om de mange opgaver de kan løse for dig eller dit firma.

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️⚒🛠

Vi er derudover rigtig glade for at kunne fortælle at Montagegruppen.dk v/Karsten Andersen & Michael Hansen også i fremtiden kommer til at pryde tøjet i Undløse Boldklub.

Montagegruppen’s logo har i en lang årrække haft sit logo på trøje nr 5 i 1.holdets kampsæt, og det kommer de også til de kommende to år, så Jonathan Kirk også efter nytår vil spille med de velkendte blå & orange farver på maven.

Montagegruppen får ligeledes sit logo på Anders Hansen’s trøje nr 17.

Montage Gruppen ApS er et skilte- og monteringsfirma som løser alle opgaver inden for skiltning – de har igennem de sidste ca. 25 år formået at skabe en skilte- og skiltemonteringsvirksomhed, der i dag løser alle opgaver, som defineres af deres kunder og samarbejdspartnere i skilte- og reklamebranchen.

Montagegruppen kan bl.a byde på:
Bil-dekorationer herunder bl.a ”Reklame på Sælgerbiler, Håndværker-biler/trailere, Pølsevogne/Salgsvogne, Campingvogne, Busser, Lastbiler, Entreprenørmaskiner mv”

Facadeskilte og diverse ”alm” skilte herunder bl.a. ”Bannere, Flytbare skilte, Gadeskilte mv” samt Nyt look med ”Dekorationsfolie, Køkkenrenovering med folie samt nye farver på din væg eller dit bord ligeledes med folie”.

Montagegruppen kan med andre ord løse stort set alle opgaver inden for skilte- & montering, og de står da også bag de mange flotte sponsor-skilte på Undløse Stadion, på vores Juletombola osv osv, og de vil helt sikkert også kunne hjælpe dig, så besøg deres hjemmeside ( www.montagegruppen.dk ) og se et bredt udsnit af deres flotte arbejde, & kontakt dem på tlf.nr.: 59 17 55 50 for en snak vedr. netop din opgave.

Besøg desuden Montagegruppen’s Facebook-side her, for løbende nyheder & tilbud: https://www.facebook.com/montagegruppendk/ eller via linket øverste i denne artikel.

Støt vores sponsorer – De støtter os ⚽️⚽️

Skriv en kommentar