Home » UB1901 » Skovgaard-hattrick da Jonas Olsen fik sin første sejr

Skovgaard-hattrick da Jonas Olsen fik sin første sejr

Daniel Skovgaard var tilbage i den blå trøje, da Jonas Olsen & 2.holdet her til eftermiddag var gæster på Firhøj Stadion i Føllenslev.

Jonas Olsen gav også debut til Rijad Mahmutovic & Mark Lund Hansen, der viste sig rigtig godt frem.

Banen mindede mest af alt om en mark, og det gjorde at spillet aldrig blev rigtig kønt, men gæsterne spillede en rigtig flot 1.halvleg, og kunne fortjent gå til pausen med en 1-0 føring, da Daniel Skovgaard iskoldt sendte Jimmi Vaarskovs tværbold i nettet, efter et par snævre træk.

Daniel Rohde tog sig af de få muligheder hjemmeholdet skabte, og generelt stod de blåklædte godt defensivt.

Hjemmeholdet satte sig mere på tingene efter pausen, men stadig uden at være afgørende farlige. Midtvejs i halvlegen fik de spillets største chance, da de fik tildelt et noget tyndt straffespark.

For en gang skyld tilsmilede heldet gæsterne, da bolden tog indersiden af stolpen, og hoppede tilbage i spil.

15 minutter før tid faldt afgørelsen reelt, da Daniel Skovgaard opsnappede en tilfældig bolden foran hjemmeholdets felt, og med en flot afslutning sendte han bolden i nettet til 2-0.

Daniel Skovgaard fik også sit hattrick, da Frederik Otto Jensen sendte en perfekt bolden i dybden, og Skovgaard nåede lige præcis at få en lang tå på, så han kom uden om målmanden, og sendte bolden i det tomme net.

Lucas Roel Søgaard leverede endnu en gang en utrættelig indsats på midten, hvor han flere gang brød hjemmeholdets spil, og han fik efterfølgende hele otte stemmer som kampens bedste spiller.