Home » UB1901 » Rico’s TV Inspektion

Rico’s TV Inspektion

Det er os en rigtig stor glæde at kunne fortælle, at Rico’s TV Inspektion v/Rico Dan Christensen har forlænget sin sponsoraftale med Undløse BK, så det velkendte blå & hvide logo også vil pryde en trøje i 1.holdeta kampsæt de kommende to år, og det bliver på maven af vores forsvarsklippe Magnus Herforth’s trøje nr 12.

Rico’s TV Inspektion er det oplagte valg til opgaven, hvis din kommune eller din entreprenørvirksomhed har brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for kloakservice.

De har udført kloakservice for et utal af kunder på Sjælland gennem årene, og deres ekspertise er oparbejdet gennem mere end 15 år i branchen.

Der er i dag ti dygtige og veluddannede medarbejdere i deres stab, og Rico’s TV Inspektion har en årelang erfaring med industriservice for både store og små erhvervskunder på hele Fyn og Sjælland.

Industriservice kan dække over flere forskellige ting som eksempelvis rensning og skæring af rør, og de skræddersyer naturligvis aftalen eller tilbuddet, så det matcher jeres specifikke behov.

Besøg http://rico.overlevering.dk for flere detaljer, eller kontakt Rico på tlf 59121038 for et uforpligtende tilbud.

Støt vores sponsorer – De støtter os 💙⚽️

Skriv en kommentar