Home » UB1901 » Rico’s TV Inspektion & Enemærke og Petersen a/s forlænger sine sponsoraftaler med Undløse Boldklub

Rico’s TV Inspektion & Enemærke og Petersen a/s forlænger sine sponsoraftaler med Undløse Boldklub

Collage_2023-10-05_08_59_28

🔵Rico’s TV Inspektion forlænger sin sponsoraftale med Undløse Boldklub🔵

Det er os en rigtig stor glæde at kunne fortælle, at Rico’s TV Inspektion v/Rico Dan Christensen har forlænget sin sponsoraftale med Undløse BK, så det velkendte blå & hvide logo også vil pryde en trøje i 1.holdets nye kampsæt de kommende to år, og det bliver på maven af vores helt egen “Iniesta”, nemlig Benjamin Jensen.

Rico’s TV Inspektion er det oplagte valg til opgaven, hvis din kommune eller din entreprenørvirksomhed har brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner inden for kloakservice.

De har udført kloakservice for et utal af kunder på Sjælland gennem årene, og deres ekspertise er oparbejdet gennem 20 år i branchen.

Der er i dag tolv dygtige og veluddannede medarbejdere i deres stab, og Rico’s TV Inspektion har en årelang erfaring med industriservice for både store og små erhvervskunder på hele Fyn og Sjælland, men udfører også kloakarbejde for både entreprenører, forsyninger, vvs-firmaer og private.

Industriservice kan dække over flere forskellige ting som eksempelvis rensning og skæring af rør, og de skræddersyer naturligvis aftalen eller tilbuddet, så det matcher jeres specifikke behov.

Besøg https://rico-tv.dk/ for flere detaljer, eller kontakt Rico på tlf 59121038 for et uforpligtende tilbud.

Støt vores sponsorer – De støtter os 💙⚽️

Collage_2023-10-05_14_48_43

🏠Enemærke og Petersen a/s forlænger sin sponsoraftale med Undløse Boldklub🏠

Det er os en rigtig stor glæde at kunne fortælle, at Enemærke & Petersen a/s har valgt at forny deres sponsoraftale med Undløse Boldklub for yderligere to år.

Enemærke & Petersen a/s er en landsdækkende entreprenørvirksomhed med ca. 700 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Ringsted, Glostrup, Aarhus og Odense.

Enemærke & Petersen er markedsledende indenfor renovering af almene boliger og har omfattende erfaring med renovering af bl.a. skoler, hospitaler, daginstitutioner og andels- og ejerforeninger.

Deres 40 års erfaring som hoved- og totalentreprenør betyder, at de i dag løser stort set alle former for byggeopgaver med en høj grad af egenproduktion og fastansatte håndværkere. Inden for renoveringsarbejde er de meget selvudførende, mens de på nybygningsarbejde samarbejder med underentreprenører, som lever op til de høje krav, og som de har haft god erfaring med fra tidligere byggeopgaver.

Besøg deres hjemmeside på http://eogp.dk/, og giv også deres Facebook side et like her: https://www.facebook.com/eogpdk/

Enemærke & Petersen A/S’ logo vil også de kommende år pryde anfører Jonas Møllnitz’ trøje nr 9 i 1.holdets kampsæt.

Støt vores sponsorer – De støtter os 🏠⚽️

Skriv en kommentar