Home » UB1901 » Rene Hendriksen blev dagens helt for 1.holdet

Rene Hendriksen blev dagens helt for 1.holdet

Undløse BKs 1.hold havde her til eftermiddag besøg af Såby Fodbold, og det blev en meget chancefattige affære, hvor der i 1.halvleg ikke var meget andet at berette om, end en god mulighed til Faton Gjyrevci.

Gæsterne var generelt mest på bolden, og 5 minutter inde i 2.halvleg kom de også i front, da holdets venstreback fra kanten af feltet sparkede bolden helt op i hjørnet.

Tommy Gotfredsen reagerede hurtigt fra sidelinjen, og sendte Alexander Bruun & Rene Hendriksen i aktion, og gæsternes kræfter holdt ikke mere end ca 70 minutter, hvor hjemmeholdet overtog styringen.

Nikolai Holst Nielsen fik en god mulighed på kanten af feltet, og hjemmeholdet fik da også udlignet, da gæsternes målmand kom langt ud for at bokse en Flemming Gottfredsen-aflevering væk, og dek bold havnede for fødderne af Alexander Bruun, der knastørt sendte bolden i nettet.

Gæsterne trykkede på de sidste 15 minutter, og kort før at stadionuret rundede 90 minutter, så fik Thomas Søgaard tilkæmpet sig et straffespark, som gæsterne efterfølgende må være rigtig ærgerlige over, efter en ret ufarlig situation.

Rene Hendriksen var efterfølgende iskold fra pletten, og sendte hjemmeholdet i front med 2-1.

Gæsterne satsede selvfølgelig alt til sidst, men deres lange bolde blev ikke for alvor farlige, og specielt Flemming Gottfredsen & Jonathan Kirk stod godt imod, og sidstnævnte var sammen med Jonas Møllnitz sit holds bedste på dagen.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet havde ligeledes besøg af Såby Fodbold, og her lavede Heric Ema hattrick allerede i 1.halvleg, men på 12 minutter fra det 44.min til det 66.min, vendte gæsterne 3-0 til 3-4, og kort før tid lukkede de kampen til 3-5, efter at hjemmeholdet havde misbrugt et par store muligheder for en udligning.

Skriv en kommentar