Home » UB1901 » Referat: Bestyrelsesmøde 3.oktober 2018

Referat: Bestyrelsesmøde 3.oktober 2018

Til stede: Nadja, Anders, Paw, Tom, Jimmi & Michael

Vi fik generelt set snakket meget løst & fast om diverse ting, såsom…:

Jernløse BK-samarbejdet, som vi håber også at få til at kører på U10 & U12-årgangene. Der afholdes forældremøde med U12 på tirsdag kl 18.00, og Jernløse BK afholder bestyrelsesmøde i dag torsdag, og derefter kan vi forhåbentlig melde mere ud.

Da både Thomas Søgaard & Kevin Morf Pedersen stopper, skal vi have fundet nye trænere til U10 & U15/16, hvilket selvfølgelig skal ske i samarbejde med Jernløse BK.

Vi afholder Jule-afslutningen for Ungdomsafdelingen med æbleskiver osv lørdag eller søndag inden jul (22./23.december)

Der vil snarest muligt blive lagt indendørs-tider op for vinteren. Men vi kan glæde jer med at det er en forbedring i forhold til sidste år

Juletombolaen, som vi håber at kunne åbne igen i år, i de fire dage år til jul samt weekend d. 15./16.december.

Generalforsamling, der afholdes torsdag d. 29.november.

Vi skal i løbet af den nærmeste fremtid i dialog med både Tommy Gotfredsen & Jimmi Zacharriassen vedr fremtiden på Herre Senior 1 & 2.

Vi påtænker at afholde et evalueringsmøde med Undløse Søndersted BK vedr “År 1” med to klubber i byen.

Og så kan vi bekræfte at Kampbanen desværre er lukket resten af året, og vi skal være de første til at begræde dette, da det har kostet os dyrt både på omsætningen, og ikke mindst på stemningen omkring Herre Senior-kampene lørdag. Men der er jo ingen af os, der er skyld i dette, eller som har kunnet ændre på det, så vi glæder os bare over, at Holbæk Kommune er begyndt at arbejde på genetableringen, så den forhåbentlig står knivskarpt til foråret.

Således husket, Jimmi Vaarskov, på vegne af Undløse BKs bestyrelse

Skriv en kommentar