Home » UB1901 » Referat: Bestyrelsesmøde 16.august 2018

Referat: Bestyrelsesmøde 16.august 2018

Bestyrelsesmøde 16.august 2018

Til stede: Nadja, Paw, Tom, Michael, Anders, Thomas & Jimmi

Vi indledte mødet med besøg fra Tommy Nilsson, der på eget initiativ står bag oprettelsen af et nyt U7/8 hold i Undløse BK. Og vi glæder os til at byde en masse friske drenge & piger velkommen på banerne i Undløse. Læs flere detaljer her: http://ub1901.dk/u78-fodbold-undloese-bk-pr-30-august-2018/

Kiosk:
Der er blev indkøbt nye køleskabe, da de gamle ikke kunne mere, og der vil også inden Undløse Indoor Cup blive indkøbt en nye toast-maskine & pølse-varmer – bl.a fra et rigtig flot overskud fra sidste år indendørs stævne samt Undløse Cuppen.

Vi har været lidt hårdt ramt på antallet af frivillige kræfter i fotåret, og specielt 1.& 2.holdets kampdage er blevet afviklet af meget få mennesker. Derfor bliver vi i efteråret nødt til at lukke Foreningshuset kl 19.00, da “arbejdsdagen” for de fleste af os starter omkring kl 12.00. Der kan sagens blive dage, hvor vi holder længere åbent, men udgangspunktet er kl 19.00. Pg så kan vi jo samtidig kun opfordrer alle til at give en hjælpende hånd med oprydning osv. Der er rigtig mange ting før og efter kampene, sådan en lørdag hvor vi har 100-200 mennesker involveret.

Undløse Indoor Cup:
Vi har allerede fået tilsigelser fra både en hovedsponsor & flere små sponsorer, og 2019-udgaven afholdes tirsdag-søndag 11., 12. & 13.august med både Ungdom, Senior & Old Girls, og igen næste på 7 mands mål.

Senior:
Vi afholder Afslutningsfest lørdag d. 27.oktober

Ungdom:
Vi er ved få arrangeret et møde med Jernløse BK, så der er ikke meget nyt vedr vores samarbejde, som også i efteråret kører videre som tidligere på U14, U15 & U16.

U16-holdet har fundet en tøjsponsor, og bliver det først hold, der får lov at spille i den nye blå & hvid-stribet fællestrøje, mens U14-holdet overtager Undløse BK-sættet.

U12-holdet skal have nyt tøj til vinter, og vi arbejder på at finde en ny sponsor til drengene.

Der vil blive indkøbt nye bold til U10- & U12-holdene, mens det nyoprettede U7/8-hold overtager U10s nuværende bolde.

Alle vores Ungdomstrænere vil snarest muligt blive kontaktet af Ungdomsformand Thomas Arnø, så vi hurtigst muligt kan få bestilt tøj (langærmet + shorts eller lange bukser) til alle, og det bliver en fast “pakke” til alle nye trænere, og det vil også være muligt at tilkøbe en jakke til en god pris.

Thomas Arnø er så småt gået igang med at arrangerer U12-holdets udlandstur i foråret 2019, som vil være tredje gang, at Undløse BK sender et hold på tur til udlandet.

Diverse:
Holbæk Kommune har tildelt os penge til at få malet Foreningshuset, men vi er nødt til at udskyde projektet til foråret, da vi alle sammen er ret presset de kommende måneder.

Således husket
Jimmi Vaarskov Formand Undløse BK

Skriv en kommentar