Home » UB1901 » Referat: Bestyrelsesmøde 13.november 2017

Referat: Bestyrelsesmøde 13.november 2017


Tilstede: Michael, Tom, Nadja, Kim, Thomas, Anders & Jimmi

Senior: Vi er i dialog med 4.holdet vedr det fremtidige samarbejde, og også planerne omkring 3.holdet & Old Boys-holdet skal på plads inden vi tilmelder hold til forårets turneringer.

Bestyrelsen har igen i år (næste år) sagt ja, til at støtte 1. & 2.holdets træningslejr i marts måned.

Seniorformand, Jimmi Vaarskov, takker samtidig Mørkøv IF for en god dialog vedr kunstgræs-tider, hvor vi næste år har fået lov til at træne tirsdag og torsdag, til stor glæde for hele seniorafdelingen.

Desuden skal der lyde en stor tak til alle dem, der var med til at gøre sidste weekends seniorafslutning til et brag af en fest.

Ungdom: Vi mangler fortsat en træner til vores U9-hold, når Anders Taverna Nielsen stopper efter indendørs-sæsonen, og så mangler vi spillere til vores nyoprettede U7-hold, der lige nu hænger i en tynd tråd med blot tre-fire spillere.

Vi har flere ungdomshold, der hen over vinteren spiller med i DBU Sjællands vinterturnering, og disse kampe vil blive afviklet på kunstgræs i Mørkøv.

FC Roskilde & KFUM Roskilde BK har fået tildelt et af DBUs nye Top-Centre, og som samarbejdsklub har vi også været en del af den proces. Læs mere herom på FC Roskilde Ungdom på Facebook.

Vi har i øjeblikket U13s Villads Tolvdag til prøvetræning i netop FC Roskilde, der har optrådt meget fair & professionelt overfor både os som klub, og også Villads’ familie. Vi ønsker selvfølgelig Villads held & lykke i Roskilde, og vi glæder os til at følge hans udvikling.

Vi vil snarest muligt hive fat i Jernløse BK med henblik på et nyt møde vedr vores samarbejde.

Kiosk: Vi har aftalt med Undløse Idrætsforening, at vi “beholder” Foreningshuset hen over vinteren.

Kasserer: Regnskabet er afleveret til Michael, og vi venter i spænding på at se resultatet, og til at fremlægge det for jer på Generalforsamlingen d. 30.november.

Materiale: –

Sponsor: Vi søger stadig sponsore til vores Undløse Indoor Cup i uge 1 i det nye år

Generelt: Vi snakkede kort om tonen omkring 1.holdets kampe, hvor vi i foråret håber på en generelt bedre tone fra både Tribunen, og staben omkring holdet, og vi henstiller til at bænken mellem Tribunen & Spillerboksen  holdes fri for tilskuere.

Vi vil (igen igen) hive fat i vores kontakt i Holbæk Kommune vedr vedligeholdelse af Foreningshuset, der virkelig trænger til en kærlig hånd.

Vi minder igen folk om vores indendørsstævne d. 5./6./7.januar, hvor vi fortsat mangler både frivillige hænder, og deltagere i alle årgang. Så del meget gerne budskabet i jeres fodbold-netværk.

Vi gentager i år, sidste års succes, når vi uge 50 & 51 stiller vores Juletombola op på Dagli Brugsens parkeringsplads, og vi håber selvfølgelig på jeres støtte igen i år. Vi melder de eksakte datoer ud, så snart det er aftalt på plads med Preben i Brugsen.

Slutteligt henstiller vi selvfølgelig til, at rigtig mange vil møde op, når vi om ca 14 dage afholder vores ordinære generalforsamling. Husk at der er deadline for indkomne forslag den 23.november til Jimmi Vaarskov.

Bestyrelsen stiller som forslag, at denne ved enstemmighed kan vælge et nyt bestyrelsesmedlem ind, uden at afholde en ekstraordinær generalforsamling, hvis et medlem trækker sig midt i en “valgperiode”.

Bestyrelsen ønsker Paw Søgaard valgt ind på den ledige plads, som Kim Schlicker efterlader, når han efter generalforsamlingen træder ind i staben omkring 1.holdet.

Således husket

Jimmi Vaarskov Seniorformand Undløse BK, på vegne af Undløse BKs bestyrelse.

Screenshot_20171113-212048

Skriv en kommentar