Home » UB1901 » Referat: Bestyrelsemøde 21.marts 2017

Referat: Bestyrelsemøde 21.marts 2017

Tilstede: Camilla, Thomas, Nadja, Michael, Jimmi, Kim & Anders

Materialer & Sponsor: Schlis & Anders mangler stadig at få betaling fra de sidste sponsore, men 1.holdets nye kampsæt er klar til at blive bestilt, og vi håber meget at kunne vise det frem, til holdets første hjemmekamp d. 26.april.

Vi diskuterede om vi generelt er for “billige” på vores sponsorater, da vi kan se at vi tager langt mindre end klubberne omkring os, og det er selvfølgelig noget vi må forholde os til i fremtiden.

Vi vil i det kommende forår afholde to sponsor-arrangementer på Undløse Stadion, d. 29.april & 10.juni. Invitation & info herom kommer ud hurtigst muligt.

Desuden har vi fundet en sponsor til All Stars trøjer, og vi glæder os til at kunne melde det ud inden for meget kort tid.

Ungdom: Thomas arbejder videre med at arrangere en fælles tur til Jylland til sommer, og påtænker også at lave en “Åbent Hus fodbolddag”, hvor nye medlemmer kan komme og træne med, og mærke stemningen.

Bestyrelsen vil selvfølgelig også meget gerne takke Flemming Gotfredsen for sin tid som ungdomstræner, og vi ser samtidig rigtig meget frem til at Michael Tolvdag, Martin Runge & Thomas Arnø kan arbejde videre med U10-drengene. Der skal også lyde en stor tak til Tom Nielsen, der ikke følger med U15-drengene til Jernløse BK, men som dog fortsat vil stå i spidsen for vores Old Girls-hold, der i foråret spiller under navnet FC4340 i et holdsamarbejde med Tølløse BK.

Vi bestiller “sorte dommere” til stort set alle U14-pigernes & U13-drengenes kampe, men vil også få enkelte “døm selv-kampe”, for at holde udgifterne nede.

Vi ser med stor spænding frem til at følge vores nyopstartede samarbejde med Jernløse BK hos U14 & U15, og kan indtil videre kun rose Jernløse BK for deres åbenhed & engagement i projektet, som også på sigt kan & bør udvides yderligere.

Vi gør hvad vi kan, for at de to U14-kampe, der skal spilles i Undløse, vil blive spillet på Kampbanen umiddelbart inden 1.holdet spiller, så vi på bedst mulig vis, kan byde vores egne drenge samt Jernløse BKs & deres forældre velkommen i klubben. Kampprogrammet har dog ikke gjort det specielt nemt, men vi håber selvfølgelig at det lykkedes.

I det hele taget ønsker vi at samle ungdoms- & seniorafdelingen endnu mere, ved at skabe de her lange “Fodbolddage”, hvor ungdommen spiller om formiddagen og seniorerne efterfølgende. Det er noget vi tror, og satser meget på.

Vi rykker igen FC Roskilde for et dialogmøde om fremtiden.

Daniel Rohde vil snarest muligt kommer på Målmandstræner kursus.

Senior: Som nævnt tidligere har vi indgået et holdsamarbejde på Old Girls-diden, med Tølløse BK, og der skulle være styr på alle detaljerne nu, så FC 4340 er klar til at tørne ud under DGI her i foråret.

Tommy Gotfredsen har givet håndslag på, at han fortsætter minimum til vinter, som cheftræner i klubben, og vi melder mere ud herom, når kontrakten er underskrevet. Men det er klart, at det selvfølgelig er en beslutning vi er meget glade for.

Vi har igen tilmeldt fire hold i DBU Sjælland regi, og håber meget at vi er spillere nok til det.

Kiosk: Vi skifter 0,25l sodavands glasflaskerne ud med 0,33l dåser, men bibeholder prisen på de 10 kr. Øl & Mokai vil også fortsætte til et uændret prispunkt.

Og så havde vi midtvejs i mødet, besøg af alle ungdomstrænerne, for at få en dialog om problemetikken med at skaffe frivilligt arbejde. Og vi kom desværre ikke frem til nogen konkret løsning, og da vi også i fremtiden ønsker at kunne sende vores hold på træningslejr, at kunne give en is eller sodavand i forbindelse med kampene, så er vi nødt til at hente pengene et andet sted, og trænerne foreslog faktisk selv en kontigentsigning, som er mere aldersbetinget, da de ældre årgange / Seniorer også ofte får mere end de yngste

Og vi har selvfølgelig undersøgt taksterne i de omkringliggende klubber, og der ligger vi faktisk ret lavt, og vi ligger stadig også under feks Jernløse BK & Tølløse BK efter vores prisregulering.

Der bliver sendt opkrævninger ud via Holdsport til Senior & Old Boys/Girls i denne eller den kommende uge, og til Ungdomsholdene i midt april.

De nye takster pr dags dato er:

U6, 7, 8 & 10: 400 kr halvårligt

U13 & U14: 450 kr halvårligt

U15: 500 kr halvårligt (gældende fra efteråret)

Old Girls 550 kr halvårligt

Old Boys 600 kr halvårligt

Senior 700 kr halvårligt.

Slutteligt tog formand, Camilla Bøgelund ordet, og meddelte den øvrige bestyrelse, at hun af helbredsmæssige grunde trækker sig fra bestyrelsen. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, men også forstående overfor. Camilla har ydet et fantastisk stykke arbejde igennem de sidste par år, og det skal hun selvfølgelig have en stor tak for.

Vi vil hurtigst muligt forsøge at finde et syvende medlem af bestyrelsen, og håber at kunne melde noget ud, inden for 14 dage.

Vi mødes igen allerede på mandag, hvor vi har møde med Undløse Cup arbejdsgruppen, og derfor blev Undløse Cuppen heller ikke diskuteret på gårdagens møde.

Således husket,

Jimmi Vaarskov, på vegne af Undløse BKs bestyrelse

Skriv en kommentar