Home » UB1901 » Optakt: Vemmelev SGI – Undløse BK

Optakt: Vemmelev SGI – Undløse BK

Screenshot_20180827-140615

Optakt:
Vemmelev SGI – Undløse BK
Runde: 3 (Serie 2, pulje 4)
Sted: Vemmelev Hallen, Skolevej 2, 4241 Vemmelev
Tid: Lørdag 1.september 2018 kl 15.00
Dommer: Frank Jensen
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci, Benjamin Jensen
Tvivlsom:
Afbud: Frederik Broe, Nickolai Larsen, Oliver Pilgaard Christophersen

Undløse BKs 1.hold kom tilbage på sporet, da de i lørdags, i en kontrolleret og flot kamp, slog lokalrivalerne fra Jyderup BK med 3-1, og det var endda uden et par af holdets største profiler, i bl.a tvillingerne Alexander & Oliver Pilgaard Christophersen.

Tommy Søgaard Gotfredsen har igen modtaget en håndfuld afbud til lørdagens kamp, hvor han udover Nickolai Larsen, Oliver Pilgaard Christophersen & Frederik Broe Larsen, mangler langtidsskadede Faton Gjyrevci samt Benjamin Jensen, der stadig har problemer med sin ankel, og truppen ser derfor ud som følger.

Frederik Otto Jensen har leveret flere gode præstationer til træning og i kamp på 2.holdet, og kan på lørdag få debut på 1.holdet.

Rene Hendriksen
Tobias Holst Nielsen
Jeppe Babalola Andersson
Flemming Gotfredsen
Frederik Vestergård
Jonathan Kirk
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard
Nikolai Holst Nielsen
Alexander Pilgaard Christophersen
Martin Aaberg Hansen
Frederik Otto Jensen
Kim Schlicker

Lørdagens modstander Vemmelev SGI, er en af “de nye drenge” i 1.holdets klasse, og et ukendt bekendtskab for klubbens 1.hold, mens de to klubbers 2.hold er stødt ind i hinanden et par gange de seneste år.

Vemmelev SGI er oprykkere fra Serie 3, hvor de i suveræn stil, sikrede sig en af de to oprykningspladser, sammen med Surå IF, via 53 point i 22 kampe, og en samlet målscorer på +53, og holdet gik ubesejret igennem foråret, bl.a takket være topscorer Christian Rutkjær, der satte 17 mål ind i sæsonen.

Oprykkerne har fået en lidt blandet start på sæsonen, hvor de indledte med en flot 2-0 sejr over Benløse IF, mens de i sidste weekend led sit første nederlag siden 28.oktober 2017, da Sorø Freja sejrede 3-2, i en kamp hvor de grønblusede gæster først til sidst kom på tavlen med to reduceringer.

Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange på sidelinjen i Vemmelev, så drengene kan få de tre point med hjem til Undløse.

Jimmi Zacharriassen & 2.holdet skal først i aktion søndag, hvor de ved Røsnæs Hallen skal op imod Raklev GI kl 11.00.

Skriv en kommentar