Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Vindinge IF

Optakt: Undløse BK – Vindinge IF

Screenshot_20180523-075406

Optakt:
Undløse BK – Vindinge IF
Runde: 19 (Serie 2, pulje 3)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Lørdag 26.maj kl 14.00
Dommer: Ulrik Holm Oxfeldt
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci, Flemming Gotfredsen, Martin Aaberg Hansen
Tvivlsom:
Afbud: Frederik Vestergård, Nicki Jensen

Undløse BKs 1.hold har haft en helt fantastisk uge, med 6-1 sejr på Skibby Stadion pinselørdag, mens holdet tirsdag aften havde “Verdens fedeste træningsaften”, da KFUM BK Roskilde fra Danmarksserien blev sendt ud af DBU Pokalen efter straffesparkskonkurrence.

20180522_205600

Det selvtillidsboost de to kampe har givet, kan holdet forhåbentlig tage med ind til lørdagens opgør, hvor Vindinge IF er gæster på Undløse Stadion, til en kamp hvor Tommy Gotfredsens mandskab skal ud og revenchere det omvendt opgør, der var decideret pinligt & langt langt under niveau, og hvor de blåklædte blev sendt hjem med et 6-1 nederlag, hvilket kickstartede en rigtig stor måned, med blot 1 point i fire kampe.

Pinsens sejr over Skibby IK var et vigtigt skridt i overlevelseskampen, men de venter stadig fire ekstremt vigtige kampe for Tommy Gotfredsen & co, der jagter 6. eller 7.pladsen i Serie 2 pulje 3, og dermed en ny sæson i Serie 2.

Læs meget mere om nedrykningsdramet her: http://ub1901.dk/lidt-noerderne-nedrykningstilfaelde/

Tommy Gotfredsen må formentlig undvære sin bror, Flemming Gotfredsen, resten af sæsonen med en lårskade, og til lørdagens kamp er Frederik Vestergård, der har gjort det fremragende i midterforsvaret den sidste måned, heller ikke til rådighed, og netop derfor var det også et nyt stopperpar der blev testet i tirsdagens pokalkamp.

Tommy Gotfredsen må også undvære sin frontangriber Nicki Jensen, og også Martin Aaberg Hansen er ude, og det betyder at Tommy Gotfredsen i første omgang først har udtaget følgende 12 spillere:

1. Lasse Jensen
5. Jonathan Kirk
6. Marcus Primgaard Hansen
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
17. Oliver Pilgaard Christophersen
18. Tobias Holst Nielsen
19. Frederik Broe Larsen
20. Benjamin Jensen
22. Nicolai Broe Larsen
23. Jeppe Babalola Andersson
24. Alexander Pilgaard Christophersen

Lørdagens modstander er som nævnt Vindinge IF, der med blot 13 point i bunden af rækken, må indfinde sig med at skulle spille Serie 3 i den kommende sæson, og forårets syv kampe har da også kun givet tre point, da holdet hjemme slog Hundige BK 1-0, mens det er blevet til nederlag imod Holbæk United, Sorø Freja, Fårevejle BK, KFUMBK Roskilde, Fløng Hedehusene & Taastrup FC.

Gæsternes bedste præstation var uden tvivl drt omvendte opgør i efteråret, hvor de som nævnt slog Undløse BK med 6-1, i en kamp hvor de blåklædte vsr fornærmende dårlige, men faktisk havde masser af muligheder for at få point alligevel, men hverken defensivt eller offensivt var der noget der fungerede. Benjamin Jensen reducerede til kampens slutresultat sent i kampen.

Undløse Stadion var proppet med tilskuere til tirsdagens pokalkamp, og opbakningen var også ganske imponerende på Skibby Stadion i lørdags, pg vi håber selvfølgelig også at I vil bruge jeres lørdag på Undløse Stadion, evt som opvarmningen til aftenens Champions League finale mellem Real Madrid & Liverpool FC.

Screenshot_20180523-163444

Vi tænder selvfølgelig op i grillen kl 14.00, og sælger kolde øl & sodavand fra containeren på sidelinjen.

Husk desuden at Jimmi Zachariassen & 2.hold kan 16.00 spiller endnu en rigtig vigtig kamp i Serie 5 pulje 7, hvor drømmen om oprykning stadig lever efter at rækkens tophold Gislinge BK blev besejret 3-2 i sidste weekend. På lørdag er det så rækkens nye tophold, Tuse Næs BK, der kommer på besøg på Undløse Stadion, og kravet er en sejr, hvis hjemmeholdet skal hænge på i toppen, forud for de sidste tre runder i turneringen.

Stillingen i Serie 3 pulje 7 kan ses herunder, men den er ikke helt retvisende, da Undløse BK mandskabet fortsat mangler at få registret 3 point fra den afbrudte kamp imod Hagested IF

Screenshot_20180523-164155

Vi glæder os til at se jer på Tribunen & sidelinjen fra kl 14.00.

Skriv en kommentar