Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Vemmelev SGI

Optakt: Undløse BK – Vemmelev SGI

Optakt:

• Undløse BK – Vemmelev SGI
• Runde: 14 (Serie 2, pulje 4)
• Sted: Undløse Stadion
• Tid: Lørdag 20.april kl 12.00
• Dommer: Henrik Them Christensen
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen, Faton Gjyrevci
• Tvivlsom:
• Afbud: Jeppe Babalola Andersson

Undløse BKs 1.hold har fået en fantastisk start på 2019, der blev indledt med en flot 4-1 sejr over Mørkøv IF, og i sidste weekend blev det 3-0 over Jyderup BK uden kamp, og nu venter der så endnu en kamp på Undløse Station for Tommy Gotfredsen & Kim Schlickers mandskab, når Vemmelev SGI er gæster på lørdag til en gang middagsbold.

Tommy Gotfredsen kan igen råde over Tobias Holst Nielsen, og giver også debut til Nickolai Larsen i det centrale forsvar, og det er meget længe siden at truppen har set så stærk ud, men der venter der stadig holdet en rigtig svær kamp, i en meget tæt række.

Tommy Gotfredsen & Kim Schlicker har følgende 14 spillere klar til lørdagens kamp (nu med trøjenumre).

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Alexander Pilgaard Christophersen (20)
IMG_4410
Tore Babalola Andersson (23)
IMG_4416
Frederik Vestergård (6)
IMG_4452
Nickolai Larsen (16)
image1(2)
Tobias Holst Nielsen (2)
IMG_4409
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Nikolai Holst Nielsen (11)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Alexander Fledelius Bruun (19)
IMG_4420
Martin Aaberg Hansen (25)
IMG_4417

Lørdagens gæster fra Vemmelev SGI ligger nr 7 med 18 point for 13 kampe – to færre end Undløse BK på 6.pladsen, og deres 18 point er kommet i hus via sejre over Benløse IF, Jyderup BK, Suså IF, FK Sydsjælland & Undløse BK, samt pointdelinger med Fuglebjerg Sandved Tornemark, Ørslev GIF, og senest Sorø Freja i sidste weekend, hvilket betyder at sydsjællænderne blot har hentet 1 point i foråret, da de tabte åbningskampen til Benløse IF med 3-2. Det er derfor en tidlig finale for gæsterne, der med et nederlag for alvor vil blive blandet ind i overlevelseskampen.

Det omvendte opgør mellem de to klubber, var et af de absolutte lavpunkter i efteråret, hvor personlige fejl defensivt & i målet, samt manglende effektivitet offensivt gav Vemmelev SGI en 5-2 sejr på hjemmebane, i kamp der kunne være blevet spændende til sidst, hvis ikke kampens dommer havde leveret den nok svageste præstation vi oplevede i efteråret.

Tommy Gotfredsens mandskab er ubesejret i de seneste 6 kampe, der har givet fem sejre, og kun det absolutte tophold, Fuglebjerg Sandved Tornemark kan matche det fanbarometer. Det betyder også at de blåklædte har hægtet sig på holdene i top 3, der nu kun er 3 point væk, men omvendt er der også blot 6 point til Sorø Freja under stregen, så lige nu handler det blot om at få lagt så meget afsted til nedrykningskampen, som overhoved muligt.

Se stillingen efter 13 runder her:
Screenshot_20190415-024139

Vi tænder naturligvis op i grillen, og sælger både øl & sodavand fra containeren, og vi håber meget at I også vil blive og støtte Jimmi Zachariassen & 2.holdet, der kan 14.00 tager imod Hvidebæk IF, i en kamp der skal give tre point, efter det ærgerlige nederlag på Svebølle Stadion i tirsdags.

Jimmi Zachariassens trup ser ud som følger:
Daniel Nesbit Rohde
Emil Skrædderdal
Alexander Primgaard-Hansen
Nicklas Kaptajn Jacobsen
Frederik Otto Jensen
Kim Olsen
Magnus Holt Jensen
Christian Alexander Arp
Christian Nøhr
Mikkel Bang Langhoff
Philip Paulo
Heric Ema
XX
XX

Slutteligt vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske jer allesammen en rigtig god påske – vi ses på Undløse Stadion på lørdag.

Skriv en kommentar