Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Taastrup FC

Optakt: Undløse BK – Taastrup FC

Screenshot_20180417-180732

Optakt:
Undløse BK – Taastrup FC
Runde: 14 (Serie 2, pulje 3)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Lørdag 21.april kl 14.00
Dommer: Henrik Them Christensen
Karantæne: Mahmoud Didi Ahmad
Skader: Faton Gjyrevci
Tvivlsom: Benjamin Jensen
Afbud:

Undløse BKs 1.hold fik den bedst mulige start på sæsonen, da de forrig lørdag slog KFUM BK Roskilde med 6-1 på Undløse Stadion, men endnu en gang gik holdet fra succes til fiasko, da endnu en udekamp blev tabt, da rækkens bundhold, Fløng Hedehusene vandt 4-2 i sidste uges midtugekamp.

Så det var endnu en gang et skrid frem, og to tilbage for Tommy Gotfredsens mandskab, der er tilbage under stregen, og holdet er pisket til at vinde, når Taastrup FCs 2.hold på lørdag er gæster på Undløse Stadion.

Udover langtidsskadede Faton Gjyrevci, må Mahmoud Didi Ahmad sidde ude med karantæne, men ellers har trænerduoen frit valg på alle hylder, da både Frederik Vestergård, Martin Aaberg & Benjamin Jensen igen er til rådighed, og der betyder selvfølgelig også at nogen er sorteret fra, og kampen om pladserne er rigtig stor i øjeblikket, og til lørdagens kamp ser truppen ud som følger:

1. Lasse Jensen
4. Flwmming Gotfredsen
5. Jonathan Kirk
7. Nicki Jensen
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
16. Anders Hørdum Made
17. Oliver Pilgaard Christophersen
19. Frederik Broe Larsen
20. Benjamin Jensen
21. Alexander Pilgaard Christophersen
22. Nicolai Broe Larsen
23. Jeppe Babalola Andersson
25. Martin Aaberg Hansen

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt
Taastrup FC, et hold bestående af flere Danmarksserie-reserver, og de sikrede sig oprykning til Serie 2 via en 2.plads i Serie 3 pulje 4, i en sæson der gav 15 sejre & blot to nederlag, og holdet lukkede blot 21 mål ind i hele sæsonen, hvilket gav dem den bedste defensiv, på tværs af alle de sjællandske Serie 3 puljer.

I efteråret hentede holdet 14 point via sejre over Fløng Hedehusene, Hundige BK, Skibby IK & Sorø Freja, mens holdet delte point med Vindinge IF & Undløse BK. De resterende fem kampe imod Holbæk B&I, Svogerslev BK, Holbæk United, Fårevejle BK & KFUM BK Roskilde blev alle tabt.

Det omvendte opgør sluttede som nævnt uden vinder, men faktisk var det Undløse BKs eneste point på udebane, efter en kamp hvor to sene scoringer af Oliver Pilgaard Christophersen & Jonas Møllnitz vendte 2-0 til 2-2.

Taastrup FC-mandskabet er kommet rigtig godt fra land i 2018, hvor de via sejre over Fløng Hedehusene (4-0) & Hundige BK (3-1) har hentet tre point, og de kan med en sejr på Undløse Stadion ligge afgørende afstand til bunden.

Udover 1.holdets kamp kl 14.00, så skal Jimmi Zachariassen & 2.holdet også ud og rejse sig, efter det skuffende nederlag i søndags i Raklev, og det sker forhåbentlig kl 16.00, hvor Fårevejle BK er gæster på Undløse Stadion.

Vi tænder selvfølgelig op i grillen kl 14.00, og håber at se rigtig mange i forårssolen, hvor vi også sælger kolde øl & sodavand.

Vi gælder os til at se jer.

Skriv en kommentar