Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Skibby IK

Optakt: Undløse BK – Skibby IK

Optakt: Undløse BK – Skibby IK

  • Runde: 7 (Serie 2, pulje 3)
  • Sted: Undløse Stadion
  • Tid: Lørdag d 30.september kl 17.30
  • Dommer: Chris Sørensen
  • Karantæne:
  • Skader:
  • Tvivlsom: Martin Aaberg
  • Afbud: Benjamin Jensen

Undløse BKs 1.hold indleder lørdag eftermiddag anden halvdel af efterårssæsonen, og det sker med en kamp hvor holdet skal ud og revanchere sidste uges nederlag, i Svogerslev, i endnu en af de ksmpe, hvor holdet følte at de skulle have haft mere med, og endda ud fra spil & chancer sagens kunne have vundet.

Derudover skal holdet også ud og revanchere forårets nederlag på Skibby Stadion, i en kamp hvor Tommy Gotfredsens mandskab lavede så grotesk mange fejl, og måtte se sig slået hele 5-1, i en af de mest pinlige præstationer i Tommy Gotfredsens tid som træner.

Og apropos Tommy Gotfredsens tid som træner, så er vi stolte & ekstremt glade for, at cheftrænerens aftale her til aften er blevet forlænget med yderligere 18 måneder, så den nu udløber i juni 2019. Læs mere om den aftale her: http://ub1901.dk/undloese-bk-har-faaet-papir-paa-tommy-gotfredsen-yderligere-18-maaneder/

Den forlængelse skal 1.holdet selvfølgelig ud & fejre på lørdag, hvor Skibby IK som nævnt er gæster på Undløse Stadion. Tommy Gotfredsen må undvære ferierende Benjamin Jensen, og også Martin Aaberg er yderst tvivlsom, og vil formentlig først på selve dagen blive klarmeldt eller det modsatte. Tilgengæld er Flemming Gotfredsen & Magnus Herforth tilbage i truppen.

Lørdagens gæster fra Skibby IK har samlet syv point i sæsonens første seks runder, via sejre over Sorø Freja (3-2) & Fløng Hedehusene (1-0), samt uafgjort mod BK KFUM Roskilde (2-2). Og så har holdet tabt samlet 13-1 til Holbæk United, Fårevejle BK & seneste Taastrup FC, der i lørdags vandt 5-0 på Skibby Stadion, i en kamp som både Tommy Gotfredsen & Jimmi Vaarskov overværede fra sidelinjen.

Skibby IK er en god kending af Tommy Gotfredsen og co, der mødte Skibby IK hele fire gange i 2016, hvor det første møde ligger tilbage til april, hvor de to hold mødtes i generalprøven forud for forårssæsonen, i en kamp hvor Undløse BK sejrede med 3-0 (Læs et referat her: http://ub1901.dk/1-holdet-vandt-sikkert-skibby-ik/ )

Desuden mødtes de to hold både i semifinalen & finalen ved Undløse Cup samme år, hvor Skibby IK vandt semifinalen med 2-4, hvor debutanten Jesper Kylling Kristoffersen blev dobbelt målscorer.

Tommy Gotfredsens mandskab vandt dog en tæt finale efter straffesparkskonkurrence.

Og så blev det lidt skuffende 1-1 på Undløse Stadion i efteråret, hvor gæsterne fejrede det uafgjorte resultat som en sejr. Jonas Møllnitz udlignede gæsternes tidligere scoring, og mere blev det aldrig til, for de blåklædte. Og så blev det jo så til et grotesk & pinligt 5-1 nederlag i foråret, hvor Thomas Søgaard ellers havde bragt gæsterne foran 1-0.

Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange på Tribunen, og på sidelinjen, så drengene kan få 3 point, og dermed få hægtet sig på topholdene i puljen, hvor der lige nu blot er 4 point op til Fårevejle BK på 2.pladsen, til trods for at de fleste er enige om, at holdet har haft en skuffende åbning på sæsonen.

Jimmi Zacharriassen & 2.holdet sidder over i weekenden, da FS Hashøj ikke kan stille hold.

Men vi holder selvfølgelig åbent i “containeren”, og tænder op i grillen kl 14.00.

Vi glæder os til at se jer på Undløse Stadion.

Skriv en kommentar