Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Mørkøv IF

Optakt: Undløse BK – Mørkøv IF

Optakt:

• Undløse BK – Mørkøv IF
• Runde: 12 (Serie 2, pulje 4)
• Sted: Undløse Stadion
• Tid: Lørdag 6.april kl 12.00
• Dommer: Kim Hansen
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen, Faton Gjyrevci
• Tvivlsom: Jonas Møllnitz
• Afbud: Jeppe Babalola Andersson, Tobias Holst Jensen, Nickolaj Larsen, Oliver Pilgaard Christophersen, Hjalte Frette Johnsen.

Så er det endelig blevet april, hvilket betyder at Tommy Søgaard Gotfredsen & Kim Schlickers mandskab igen skal ud og spille om point, og det er en kamp vi har glædet os til siden sidste forår, da vi endelig er tilbage på Kampbanen, med vores vanlige Kampdags-setup efter at have afviklet efterårets kampe på Træningsbanen.

Og så er det blot et ekstra krydderi, at modstanderen er lokalrivalerne fra Mørkøv IF.

Tommy Gotfredsen har i vinterpausen sagt farvel til Frederik Broe Larsen, og må også undvære Jeppe Babalola Andersson i foråret, da han skal bruge de kommende måneder på at arbejde på et fodboldakademi i Uganda. Faton Gjyrevci er fortsat skadet, og han må se resten af sæsonen fra sidelinjen sammen med Nicki Jensen, der i januar blev opereret i hoften.

Tilgengæld skal vi også byde velkommen tilbage til Lasse Jensen i målet, samt Alexander Fledelius Bruun i offensiven, og der er også mulig debut til Nickolai Larsen (der dog er ude denne weekend), samt de tre unge knægte, Jonas Christensen, Hjalte Frette Johnsen & Tore Babalola Andersson.

Muligvis grundet den store udskiftning, så har det været en meget svingende opstart, hvor det er blevet til nederlag til Tuse IF, Jyllinge FC, Hvalsø IF & Dalby IF, mens det er blevet til sejre over FC Lejre & Hagested IF, i en opstart hvor holdet generelt har lukket alt for mange mål ind (19 mål i 6 kampe).

I efteråret var det sjældent at Tommy Søgaard Gotfredsen kunne “udtage” en trup, da der ofte kun var 12-14 muligheder, og derfor gav det alt for ofte sig selv. Det er helt anderledes nu, hvor han har hele 21 spillere at vælge i mellem, og det betyder at flere dygtige spillere må sidde over hver weekend.

Til weekendens kamp imod Mørkøv IF er anfører Jonas Møllnitz tvivlsom, efter den skade han pådrog sig imod Hagested IF, han forventes dog at blive spilleklar, selvom det lige nu er en kamp imod uret. Tobias Holst Nielsen er heller ikke tilgængelig, da han er på studietur i USA, ligesom der også er afbud fra Nickolai Larsen & Hjalte Frette Johnsen.

2019’s første trup ser ud som følger:

Lasse Jensen
IMG_4408
Alexander Pilgaard Christophersen
IMG_4410
Tore Babalola Andersson
IMG_4416
Frederik Vestergård
IMG_4452
Flemming Gotfredsen
IMG_4413
Benjamin Jensen
IMG_4448
Jonathan Kirk
IMG_4411
Jonas Møllnitz
IMG_4418
Thomas Søgaard
IMG_4419
Nikolai Holst Nielsen
IMG_4407
Jonas Christensen
IMG_4453
Alexander Fledelius Bruun
IMG_4420
Martin Aaberg Hansen
IMG_4417

Lørdagens gæster fra Mørkøv IF kom fantastisk fra start, da de som oprykker fra Serie 3 hentede hele 16 ud af 18 mulige point i sæsonens første 6 kampe via sejre over Undløse BK (4-0), Høng GF (2-1), Jyderup BK (6-0), Vemmelev SGI (2-0) samt Ørslev GIF (3-2) & et kryds imod FC Storebælt (2-2). Til gengæld kom de rigtig skidt ud af året, da de i oktober måned blot hentede 3 point via en sejr over Sorø Freja (2-0), mens det blev til nederlag imod Suså IF (1-3), Benløse IF (0-1), FK Sydsjælland 05 (2-3) samt slutteligt Fuglebjerg Sandved Tornemark (0-2).

De 19 point gav Jacob Sjørslevs mandskab en 5.plads i efteråret, 5 point foran Undløse BK, hvilket meget godt indrammer vigtigheden af lørdagens opgør, hvor Tommy Gotfredsens drenge selvfølgelig jagter revanche ovenpå efteråret pinlige 0-4 nederlag i Mørkøv, men også en mulighed for at lukke holdet op til midterholdene i Serie 2 pulje 4.

Bemærk at der er kick off to timer tidligere end normalt, men vi tænder selvfølgelig stadig op i grillen, mens Vivi & Inga er klar med kolde øl & sodavand.

Og så håber vi rigtig meget at I vil blive på Tribunen i yderligere to timer for at støtte Jimmi Zachariassen & 2.holdet, der har et erklæret mål om oprykning til Serie 4, og med blot 11 kampe i alt, så er der ikke plads til mange fejl, og derfor skal lørdagens kamp imod Dianalund IF også give tre point.

Skriv en kommentar