Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Jyderup BK

Optakt: Undløse BK – Jyderup BK

Screenshot_20180821-155415

Optakt:
Undløse BK
Runde: 2 (Serie 2, pulje 4)
Sted: Kunstgræsbanen v/Mørkøv Hallen, Skamstrupvej 7, Mørkøv
Tid: Lørdag 25.august kl 14.00
Dommer: Blazenko Brkic
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci
Tvivlsom: Benjamin Jensen
Afbud:

Undløse BKs 1.hold fik en rædselsfuld starten på sæsonen, da de leverede en uinspireret, viljeløs og generelt meget skuffende præstation, i åbningskampen i Mørkøv, og alene det faktum, må være nok for Tommy Gotfredsens mandskab, der lørdag eftermiddag jagter revanche, når det gælder lokalbraget imod Jyderup BK.

Tommy Søgaard Gotfredsen har berettet om.en fantastisk træningsuge, hvor drengene virkelig er steppet op, og gået til vaflerne i alle nærkampe & øvelser, og de virker helt klar til hive de 3 point lørdag eftermiddag.

Vi havde selvfølgelig håbet, at efterårets første SUPERLØRDAG, kunne afvikles på Undløse Stadion, men Kultur og fritid i Holbæk Kommune opretholder fortsat deres påbud imod brugen af deres baner i hele kommunen, hvilket vi naturligvis respektere.

Derfor afvikles hele lørdagens “festmiddag” på Kunstgræsbanen i Mørkøv, med U12 drengenes kamp kl 12.00 imod Såby Fodbold, som forret, 1.holdets lokalbrag i Serie 2 imod Jyderup BK – Senior kl 14.00 som hovedret, og slutteligt 2.holdets kamp i Serie 5 imod Tuse IF, som dessert kl 16.00

Truppen er endnu ikke helt på plads, men sikkert er det, at Martin Aaberg igen er til rådighed, mens Benjamin Jensen fortsat kæmper med den ankelskade, han pådrog sig imod Holbæk United. Men truppen kommer formentlig til at se ud i retningen af nedenstående.

Rene Hendriksen
Tobias Holst Nielsen
Jeppe Babalola Andersson
Flemming Gotfredsen
Marcus Primgaard Hansen
Frederik Vestergård
Jonathan Kirk
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard
Alexander Pilgaard Christophersen
Oliver Pilgaard Christophersen
Frederik Broe Larsen
Martin Aaberg

Lørdagens modstander Jyderup BK er nedrykkere fra Serie 1, efter et forfærdeligt forår, hvor holdet blot hentede 2 point i de sidste 8 kampe, og alt i alt var 28 point i 22 kampe med en målscorer på samlet -15, ikke nok til at blive oppe, og meget symptomatisk for foråret, så kunne Michael Larsens mandskab have reddet livet med en hjemmesejr i sidste runde, mod allerede nedrykkede FK Sydsjælland 05, der dog kunne tage hjem fra Jyderup med en 3-0 sejr.

Kampene imod Jyderup BK er altid noget specielt, og til det seneste opgør på Undløse Stadion, vandt gæsterne 4-2, efter at have ført 3-0 efter 15 min, i en kamp hvor Jonas Næsborg scorede fire gange, og hvor de hvidblusede efterfølgende kunne fejre en oprykning til Serie 1, foran ca 150-200 tilskuere.

Lørdagens gæster har dog skiftet træner, og har også mange nye spillere i truppen, så det bliver nok en lidt ukendt størrelse, og bl.a slipper vi i hvert fald for Jonas Næsborg, der er taget med Michael Larsen til Tuse IF.

Men mon ikke der stadig kommer lidt lokal-derby stemning på banen, og på sidelinjen, hvor der generelt set møder rigtig mange mennesker op, når de to klubber støder sammen.

Vi håber at I vil sætte hele jeres lørdag af til Undløse BK, når vi som nævnt, kl 12.00 åbner med U12-drengenes kamp imod Såby Fodbold, mens Jimmi Zacharriassen & 2.holdet kan 16.00 lukker festen af med deres kamp imod Tuse IF, hvor de skal ud og følge op på tirsdagens flotte åbningssejr imod Kr Helsinge IF.

Skriv en kommentar