Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK-Jyderup BK

Optakt: Undløse BK-Jyderup BK

Optakt:
Undløse BK-Jyderup BK
Runde: 22 (Serie 2 pulje 3)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Lørdag 10.juni kl 15.00
Dommer: Klaus Pedersen
Karantæne:
Skader: Kim Schlicker, Christian Damm, Rene Hendriksen, Daniel Skovgaard, Esben Frette Johnsen 
Tvivlsom: Faton Gjyrevci, Jonas Møllnitz 
Afbud: Chano Larsen, Anders Hørdum Made, Jeppe Babalola Andersson, Flemming Gotfredsen 

Undløse BKs 1.hold havde før denne sæson en klar ambition om overlevelse i Serie 2, og med sejren for 14 dage siden over Svogerslev Boldklub, blev den ambition opfyldt, til stor glæde for Tommy Gotfredsen & resten af truppen, der nu blot har lokalopgøret imod Jyderup BK tilbage, før den står på en velfortjent ferie, og en forudstående Undløse Cup.

En kamp mod Jyderup BK bliver dog aldrig bare en sommerkamp, slet ikke når der dels er mulighed for revanche, efter at Tommy Gotfredsen & co tabte 2-0 på Jyderup Stadion i efteråret, men også fordi Jyderup BK med blot et enkelt blot point, kan sikre sig oprykning til Serie 1, mens er nederlag som minimum vil udskyde den oprykningsfest, til tingene er afgjort i 2.division.

Men det bliver et voldsomt afbuds- & skadesramt mandskab, som Tommy Gotfredsen sender i aktion på lørdag, hvor Chano Larsen & Anders Hørdum Made har fået “fri” til at spille Old Boys pokalfinale med Tuse IF.

Desuden er Jeppe Babalola Andersson & Flemming Gotfredsen væk pga arbejde, mens listen af skader kun bliver længere og længere. Christian Damm, Kim Schlicker & Rene Hendriksen har slået på listen hele foråret, og nu er også Esben Frette Johnsen & ellers tilbagevendte Daniel Skovgaard også ude. Desuden er Jonas Møllnitz yderst tvivlsom, med den skade, som også holdt ham ude af det meste af kampen imod Albertslund IF. Faton Gjyrevci udgik skadet imod Svogerslev BK, og sad ude i pinsens kamp imod Holbæk United, og forventes heller ikke klar til lørdagens kamp imod Jyderup BK.

Det er derfor en tiltrængt ferie, som ligger forud, men derfor kommer vi på ingen måde til at ligge os ned på lørdag, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at drille Jyderup BK, så de ikke skal have lov til at sprøjte med champagne på vores hjemmebane, og truppen der skal forhindre det, ser formentlig ud som følger:

 • 1. Daniel Rohde
 • 5. Kasper Pedersen
 • 6. Frederik Vestergård
 • 7. Nicki Jensen
 • 10. Thomas Søgaard Jensen
 • 13. Magnus Holt Jensen
 • 18. Tobias Holst Nielsen
 • 20. Benjamin Jensen
 • 22. Max Christensen
 • 23. Marcus Primgaard-Hansen
 • 24. Frederik Fischer
 • 25. Martin Aaberg Hansen
 • xx. Jimmi Vaarskov

Som nævnt flere gange, så er lørdagens modstander Jyderup BK, der efter et fantastisk efteråret med 26 ud af 33 mulige point, havde direkte kurs imod oprykning til Serie 1, og de indledte da også foråret med 13 point i sæsonens første seks kampe, men herefter har Michael Larsens mandskab fået lidt gummiben, med blot 1 point imod Såby Fodbold & Tune IF, mens Hvalsø IF vandt 2-1 på hjemmebane for 14 dage siden, og det er derfor, at den nu ellers sikre oprykningsplads måske alligevel forsvinder imellem fingerne på Jyderup BK-holdet, der dog også må krydse fingre for, at Holbæk B&I klare frisag i bunden af 2.division, da det giver en ekstra oprykker hele vejen fra Serie 3 og op.

Der er kickoff på Undløse Stadion kl 15.00, og vi forventer rigtig mange mennesker på Undløse Stadion, hvor vi selvfølgelig tænder op i grillen, og sælger kolde øl & vand fra sidelinjen.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet lukker sæsonen af i Serie 4, når de på torsdag får besøg af Kr Helsinge IF på Undløse Stadion, med kick off kl 19.00.

Skriv en kommentar