Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Hundige BK

Optakt: Undløse BK – Hundige BK

Optakt, Taastrup FC – Undløse BK

  • Runde: 4 (Serie 2 pulje 3)
  • Sted: Undløse Stadion
  • Tid: Lørdag 9.september kl 14.00
  • Dommer: Andreas Bonde Thornsen
  • Karantæne:
  • Skader:
  • Tvivlsom: Faton Gjyrevci
  • Afbud: Martin Aaberg

Tommy Gotfredsens drenge leverede i sidste weekend et fint comeback, da de i slutfasen imod Taastrup FC vendte 2-0 til 2-2, i en kamp der var et meget godt bevis på holdets tilstand pt, hvor der grundet den store udskiftning, fortsat mangler lidt stabilitet, og hvor holdet fortsat kæmper lidt med at højne bundniveauet.

Men generelt set hat det været en meget lige indledning, hvor kun Vindinge IF mangler at sætte point ind på kontoen, og hvor der blot er 4 point fra Skibby IK på næstsidstepladsen & Taastrup FC på 1.pladsen.

Men det er klart at rækken begynder at forme sig, inden for de kommende runder, og derfor er lørdagens hjemmekamp imod HundigeBK yderst vigtig for Tommy Gotfredsens mandskab.

Holdet må undvære ferierende Martin Aaberg, hvilket igen giver plads til Flemming Gotfredsen, der i lørdags spillede 90 minutter for 2.holdet i 4-0 sejren over Raklev GI. Formstærke Faton Gjyrevci er tvivlsom med en skade, hvilket kan give comeback til Magnus Herforth.

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt Hundige BK, og Vestegnsklubben er gengangere fra Serie 2, og lignede langt hen i sæsonen, en seriøs bejler til en af de to oprykningspladser, men blot et enkelt point i holdets sidste fem kampe, gjorde at de faktisk sluttede tættere på nedrykningstregen end på oprykning.

Sæsonens 22 kampe gav en 5.plads via 11 sejre, 5 uafgjorte, 6 nederlag samt en målscorer på 47-26. Og fire af holdets i alt seks nederlag faldt altså i sæsonens sidste fem kampe.

Hundige BK mandskabet har indledt sæsonen med sejre over Vindinge IF (3-0) & Holbæk United (3-1), mens holdet for 14 dage siden tabte 1-0 på Taastrup Idrætspark.

Vi tænder naturligvis op i grillen, og håber at se den vanlige store opbakning fra Tribunen & sidelinjen.

Jimmi Zacharriasen & 2.holdet skal i aktion søndag formiddag, hvor Svebølle BI 2016 er værter på Svebølle Stadion kl 11.00

 

 

Skriv en kommentar