Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Fløng/Hedehusene

Optakt: Undløse BK – Fløng/Hedehusene

Optakt, Undløse BK – Fløng Hedehusene

  • Runde: 2 (Serie 2 pulje 3)
  • Sted: Undløse Stadion, Øvej 6, 4340 Tølløse
  • Tid: Lørdag 26.august kl 14.00
  • Dommer: Frank Jensen
  • Karantæne:
  • Skader: Jonas Møllnitz
  • Tvivlsom:
  • Afbud: Nicki Jensen

Øv øv for en Serie 2-start for Tommy Gotfredsen & co. 5-1 blev det til i fredags, da KFUM BK Roskilde lagde bane til åbningskampen, hvor også holdets anfører, Jonas Møllnitz, måtte udgå med en skade, der forventes at holde ham på sidelinjen i mindst to uger.

Men når alt det så er sagt, så følte Tommy Gotfredsen også, at man sagens kunne have fået mere ud af kampen, da holdet spillede sig til 7-8 rigtig store chancer, men hverken skarpheden, eller det nødvendige held, var med gæsterne, der tre gange måtte se hjemmeholdet, forhindret en scoring imod, på selve målstregen.

Åbningsnederlaget skal revanceres på lørdag, hvor Fløng Hedehusene er gæster på Undløse Stadion, og udover Jonas Møllnitz, må Tommy Gotfredsen også undvære Nicki Jensen, men har tilgengæld Lasse Jensen & Jeppe Babalola Andersson til rådighed igen.

Uden at afsløre for meget om truppen, så er det et historisk ungt hold, som bliver smidt i ilden på lørdag. Ud af de fjorden spillere på Tommy Gotfredsens liste, er blot to mand over 30 år, og derudover blot en enkelt over 25 år.

Derudover har ugens træning budt på glædelige gensyn med både Magnus “Norge” Herforth, der har været på en afstikker i Albertslund, og også Rene Hendriksen havde snøret støvlerne igen, efter at en knæskade tilbage i marts, havde ødelagt hele hans forår.

Det ventes dog ikke at de to, vil være klar til Seire 2 før om en måneds tid, men de vil helt sikkert bidrage med deres høje niveau til træning, og også på klubbens 2.hold.

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt Fløng Hedehusene, som Tommy Gotfredsen i lørdags så tabe 2-1 på hjemmebane til Taastrup FC.

Fløng Hedehusene er et hold på vej tilbage efter nogle hårde år, hvor holdet er gået fra Serie 1 i 2014 og fire seniorhold, til Serie 3 og blot ét seniorhold i 2016/17.

De hvid & grønblusede sikrede sig dog oprykning til Serie 2 via en 1.plads i Serie 3 med 15 sejre, 4 uafgjorte og blot ét nederlag, samt en målscorer på 64-20 – holdet gik ubesejret igennem foråret, hvor det blev til 26 ud af 30 mulige point.

Det seneste indbyrdes møde ligger tilbage i 2012, hvor Fløng Hedehusene rykkede op i Serie 1, mens Undløse BK, med Anders Taverna Nielsen i spidsen rykkede ned i Serie 3. Sæsonens to kampe gav blot et enkelt point til de blåklædte via 2-4 & 1-1.

Vi håber at se rigtig mange på Undløse Stadion, til sæsonens første hjemmekamp, hvor vi selvfølgelig tænder op i grillen, og sælger pølser m/brød samt kolde øl & vand fra “containeren” på sidelinjen.

Der er selvfølgelig også hjemmebanedebut til Lasse Jensen, Jonathan Kirk, Frederik Broe Larsen samt Oliver og Alexander Pilgaard Christophersen, og de skal selvfølgelig have lov til at mærke den helt specielle stemning, og atmosfære, der er ifm klubbens hjemmekampe.

Klubbens øvrige tre herre-senior hold skal ligeledes i aktion i de kommende dage, når 4.holdet lørdag formiddag deltager i Kr Eskildstrups sommer-turnering, mens 3.holdet sæsondebutere på udebane mandag aften imod Holbæk Omegn Fodbold. Jimmi Zacharriassen & 2.holdet skal følge op på den flotte sejr over Stenlille IF, hvor Jimmi Vaarskov lavede hattrick, og hvor der var comeback til Kim Schlicker & Paw Søgaard, der også begge ventes at være med mandag aften, når Skælskør BI er værter, med kick off kl 18.30.

Vi ønsker alle fire mandskaber held & lykke med deres respektive kampe, og glæder os til at se vores mange trofaste tilskuere på sidelinjen.

Skriv en kommentar