Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – FC Storebælt

Optakt: Undløse BK – FC Storebælt

Screenshot_20181004-200456

Optakt:
Undløse BK – FC Storebælt
Runde: 8 (Serie 2, pulje 4)
Sted: Undløse Stadion
Tid: Lørdag 6.oktober kl 14.00
Dommer: Blazenko Brkic
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci, Frederik Broe Larsen, Flemming Gotfredsen
Tvivlsom: Jonas Møllnitz
Afbud: Nickolai Larsen, Frederik Vestergård

Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab led i lørdags endnu et nederlag, da de ved Høng Hallen tabte 3-0, efter endnu en kamp, hvor holdet ikke helt følte at de fik løn som fortjent. Men desværre er holdet bare inde i en periode, hvor modstanderen laver mål på næsten alt, mens vi selv har svært ved at sparke selv de største chancer i nettet. Og det sammenholdt med småskader til vigtige spillere, som Flemming Gotfredsen & Jonas Møllnitz, så er de kolde kendsgerninger altså 4 point i 7 kampe, og hele 9 point op til FC Storebælt over stregen.

Netop FC Storebælt er modstanderen på lørdag, hvor kravet ganske simpelt er en sejr, hvis ille holdet skal isoleres i bunden sammen med Jyderup BK & Ørslev GIF.

Tommy Søgaard Gotfredsen er pt hård ramt pga afbud & skader, og endnu en gang, undvære Frederik Broe Larsen & Frederik Vestergård, og også Flemming Gotfredsen sidder over på lørdag, mens anfører, Jonas Møllnitz, kæmper en kamp mod uret, for at blive spilleklar lørdag eftermiddag. Tilgengæld byder kampen på et meget glædeligt comeback til Magnus “Norge” Herforth.

Nen det betyder også at truppen sagens kan nå og ændre sig inden kick off på lørdag, men foreløbigt ser den ud som følger:

Rene Hendriksen
Tobias Holst Nielsen
Jeppe Babalola Andersson
Magnus Herforth
Jonathan Kirk
Benjamin Jensen
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard
Nikolai Holst Nielsen
Oliver Pilgaard Christophersen
Alexander Pilgaard Christophersen
Martin Aaberg Hansen

Lørdagens modstander er FC Storebælt, der er en relativt ny klubsammensætning i DBU Sjælland regi, efter at Korsør Boldklub & Halskov Boldklub slog sig sammen i 2008.

FC Storebælt er gengangere fra Serie 2, hvor de reddede livet på absolut yderste mandat, da de faktisk sluttede som den dårligste Serie 2 8’er på Sjælland med 25 point i 22 kampe, og en målscorer på -10, men da Værløse IF i en af de andre puljer, var noteret for en udeblivelse, så rykkede de ned i stedet. FC Storebælt sikrede sig ligeledes 8.pladsen sent i turnering, da de med 7 point de sidste fire kampe, lige præcis gik forbi Dianalund/Stenlille i tabellen. Hussain Ahmed Ali blev med 13 mål holdets topscorer.

Sydvestsjællænderne har efter en svær start med nederlag til FK Sydsjælland (0-2) & Fuglebjerg Sandved Tornemark (0-1), hentet point i alle september måneds fem kampe, hvor det er blevet til 13 point via sejre over Høng GF (1-0), Ørslev GIF (2-1), Benløse IF (4-3) & senest Sorø Freja (1-0), mens holdet i 4.runde delte med Mørkøv IF (2-2).

Vi tænder naturligvis op i grillen, og håber at se rigtig mange på sidelinjen, hvor vi selvfølgelig sælger kolde & varme drikke fra salgsvognen.

Jimmi Zacharriassen og 2.holdet har måttet se deres to seneste hjemmekampe aflyst, da modstanderen ikke kunne stille hold, og faktisk var vi tæt på et ulykkeligt hattrick, men efter dialog med Svebølle BI 2016’s træner, er det aftalt at kampen gennemføres med kampstart kl 12.00.

Skriv en kommentar