Home » UB1901 » Optakt: Undløse BK – Fårevejle BK

Optakt: Undløse BK – Fårevejle BK

Screenshot_20171101-062314

  • Optakt: Undløse BK – Fåtevejle BK
  • Runde: 11 (Serie 2, pulje 3)
  • Sted: Undløse Stadion
  • Tid: Lørdag d 4.november kl 14.00
  • Dommer: Mathias Lykke
  • Karantæne:
  • Skader:
  • Tvivlsom: Jonathan Kirk
  • Afbud: Tobias Holst Nielsen

Danmark satte tidligere på ugen, uret en time tilbage, men i Undløse Boldklub kunne vi rent fodboldmæssigt godt tænke os at sætte uret en hel måned tilbage.

På septembers sidste dag fejrede vi en 4-2 sejr over Skibby IK, og gik ind til efterårets fire sidste kampe med oprykningsambitioner, da der forude ventede fire kampe vi mente vi kunne høste en masse point i dag.

I dag – lidt over en måned senere står vi med tre nederlag i træk, og i alle tre kampe føler vi, at vi burde have fået mere med, “hvis bare lige…”, den der afslutning havde gået stolpe ind, i stedet for stolpe ud, hvis den der dommerkendelse var gået med os, og ikke imod osv osv osv.

I minutterne efter lørdagens nederlag til Sorø Freja var der meget stille i omklædningsrummet, hvor Tommy Gotfredsen forsøgte at finde en passende tone, i mellem irritation, vrede og frustration – flere spillere bød ind med tanker & følelser, og for os betyder det langt mere end lidt hygge-fodbold en lørdag eftermiddag.

En time efter slutfløjtet sad der stadig fire mand i omklædningsrummet, hvor holdets cheftræner, holdets topscorer & holdets anfører tændte endnu en cigaret, mens holdets holdleder, og klubbens Seniorformand sad dybt begravet i sin mobil.

Frustrationer var ret tydelige & store, men ønsket om at gøre det bedre, er endnu større, og vi har derfor brug for jeres støtte & opbakning på lørdag, når Fårevejle BK kommer på besøg til årets sidste kamp.

Det bliver næppe kønt, grunden banens beskaffenhed, holdets manglende selvtillid & efterårets triste vejr, men Tommy Gotfredsens mandskab har givet hinanden håndslag på, at vi simpelthen ikke skal gå på vinterpause med fire nederlag på stribe. Så vi lover at de 14 spillere, som på lørdag skal i aktion for Undløse BK, samt trænerteamet vil kæmpe røven ud af bukserne, så vi kan give os selv, og ikke mindst vores mange fantastiske tilskuere på Undløse Stadion en ordentlig kamp at gå på ferie med.

Tommy Gotfredsen kan igen råde over Flemming Gotfredsen, der er hjemme fra ferie, og han erstatter Tobias Holst Nielsen i truppen, hvor Jonathan Kirk formentlig også igen er udeladt grundet en skade.

Tommy Gotfredsens mandskab slutter som nævnt efteråret af, med en kamp mod Fårevejle BK, der er oprykkere fra Serie 3, hvor de med syv sejre i holdets sidste otte kampe, bl.a snød Tuse IFs 2.hold for en plads i Serie 2.

Holdet gik igennem sæsonen med 18 sejre, 4 uafgjorte, 2 nederlag samt en målscorer på 83-21.

Det rødblusede Fårevejle BK-hold rykkede ned i 2015, hvor Undløse BK også rykkede ned, og de to holds indbyrdes møde i Serie 2 gav en 3-2 sejr til Undløse BK, bl.a via en sen scoring af Magnus Herforth, mens de to hold spillede 1-1 på Fårevejle Stadion, da Undløse BK i 2016 sikrede sig en hurtig tilbagevending til Serie 2. Thomas Søgaard stod for gæsternes scoring på dagen.

De to hold har to vidt forskellige udgangspunkter forud for årets sidste kamp, hvor Fårevejle BK med en sejr kan spille sig op på en delt 1.plads, efter de i efteråret har hentet næstflest point af alle, og deres 21 point er kommet i hus via sejre over Svogerslev BK (3-1), Skibby IK (3-1), Vinginge IF (3-2), Sorø Freja (5-1), KFUM BK Roskilde (4-2), Fløng Hedehusene (3-1) & senest Taastrup FC (4-2), mens holdet har tabt til Holbæk B&I, Holbæk United & Hundige BK.

De rødklædte kommer med tre sejre på stribe, mens Tommy Gotfredsens mandskab som bekendt har tabt tre kampe på stribe, og med endnu et nederlsg formentlig overvintrer under nedrykningsstregen.

Vi håber selvfølgelig at Undløse BKs stærke hjemmebane-statistik bliver endnu stærkere, så de blåklædte kan holde lidt snor i midterholdene forud for forårssæsonen, hvor det hele skal afgøres.

Vi håber at se rigtig mange på Undløse Stadion, hvor vi selvfølgelig tænder op i grillen, og sælge slik, chips & drikkevarer fra containeren.

Skriv en kommentar