Home » Senior 1 » Optakt: TFC Odsherred – Undløse BK

Optakt: TFC Odsherred – Undløse BK

Optakt:
TFC Odsherred – Undløse BK
Runde: 4 (Serie 3 Pulje 6)
Sted: Nr.Asminderup Skole, Asminderupvej 38, 4572 Nørre Asminderup
Tid: Fredag 5.september 2014 kl. 18:30
Dommer: Mikkel Jensen
Karantæne: –
Skader: Daniel Skovgaard, Faton Gjyrevci, Gorm Eliasen
Tvivlsomme:
Afbud:

Undløse BKs 1.hold var oversiddere i sidste weekend, da Roskilde KFUM har trukket deres hold ud af puljen, og Kevin Morf Pedersen havde håbet at de 14 dages pause, ville have givet Daniel Skovgaard & Faton Gjyrevci så meget ro, at de var kommet over deres muskelskader, men desværre ligger fredagens kamp ude imod TFC Odsherreds 2.hold, for tidligt for Undløse BKs to angribere.

Til gengæld kommer Thomas Søgaard med masser af selvtillid, efter at han lavede hattrick for 2.holdet, i sidste weekends lokalopgør imod Jernløse BK, som efter tre runder placerede holdet på 1.pladsen med maksimum point.

2.holdet skal også i aktion fredag aften, i en kamp mellem nr. 1 & 2 i rækken, og pga. den kamp har Kevin Morf Pedersen, også taget en del hensyn, da han har skullet erstatte sine to hurtige frontløbere i truppen. Danny Hensen & Kris Pedersen får comeback for 1.holdet, da Benjamin Jensen efter eget ønske, hellere vil spille en hel kamp på 2.holdet, end 10-20 minutter med 1.holdet. 2.holdet må dog se bort fra Magnus Holt Jensen, der tager med 1.holdet til Asminderup, men har til gengæld storebror Mikkel Holt Jensen tilbage.

Kevin Morf Pedersen har udtaget følgende 14 spillere til fredagens 1.holdskamp ude imod TFC Odsherred:

Tommy Nilsson,
Flemming Gotfredsen,
Kevin Morf Pedersen,
Frederik Vestergaard,
Magnus Holt Jensen,
Rene Hendriksen,
Kim Olsen,
Kim Schlicker,
Jonas Møllnitz,
Thomas Søgaard,
Kasper Pedersen,
Kris Pedersen,
Nicki Jensen,
Danny Hensen,

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt TFC Odsherreds 2.hold, der er oprykkere til Serie 3, efter at holdet i sidste sæson vandt Serie 4 pulje 6 med 50 point i 20 kampe, der gav hele 16 sejre og blot to nederlag, hvilket sikrede holdet 1.pladsen i rækken.

TFC Odsherred indledte sæsonen som oversidder, og har efterfølgende fået 4 point i to kampe, via en 2-1 sejr over Vipperød BK, og senest 3-3 imod oprykkere fra Hørve IF.

Det seneste møde ligger næsten præcis 2 år tilbage, den 28.august 2012, hvor Undløse BK vandt 4-2 ved Nr. Asminderup Skole, i en kamp hvor tilbagevendte Jonas Møllnitz markerede sig med et helt fantastisk mål. TFC Odsherred trak senere deres hold i vinterpausen, og sluttede derfor naturligt nok sidst i puljen, og der var derfor heller ikke noget indbyrdes møde på Undløse Stadion.

Kampen fredag aften er en af dem, som Kevin Morf Pedersens mandskab skal vinde, hvis de vil være med i den sjove ende af rækken – også selvom holdet må undvære to af holdets største profiler, men i modsætning til de seneste år, så er bredden i øjeblikket så stærk, at to skader ikke vælter hele korthuset, og Kevin Morf Pedersen har endda kunnet tage hensyn til 2.holdet, der kan tage et rigtig stort skridt imod oprykning med en sejr fredag aften ude imod Halskov Fodbold.

Så gem familiehyggen til lørdag eftermiddag og aften, og kom til Korsør eller Asminderup og støt et af Undløse BKs to bedste senior-mandskaber, i kamp om ekstremt vigtige point i toppen af deres respektive rækker.

Grundet de to kampe fredag er der IKKE træning torsdag aften.

Skriv en kommentar