Home » Senior 1 » Optakt: Svebølle BI – Undløse BK

Optakt: Svebølle BI – Undløse BK

Optakt:
Svebølle BI – Undløse BK
Runde: 9 (Serie 3 Pulje 6)
Sted: Svebølle Stadion, Højvangen 10D, 4470 Svebølle
Tid: Lørdag 25.oktober 2014 kl 16:00
Dommer: Henrik Jensen
Karantæne:
Skader: Frederik Vestergaard
Tvivlsomme: Magnus Herforth, Rene Hendriksen, Flemming Gotfredsen
Afbud:

Undløse BKs 1.hold hentede i sidste weekend en nærmest euforisk sejr på 4-3 i Nykøbing, hvor Daniel Skovgaard scorede sejrsmålet dybt inde i overtiden, efter et genialt ”Laudrup-vip” (for nu at bruge Nordvestnyts ord…) af Kim Olsen.

Kampen viste at selv mod rækkens svageste hold, så kræver det 100% koncentration igennem 90 minutter, for at få 3 point. Nykøbing-opgøret var tæt på at ende med et pointtab, til trods for at Kevin Morf Pedersens mandskab var i fuld kontrol i stort set hele kampen, men et blackout på 10 minutter kostede tre mål imod.

Men det blev altså alligevel til den tredje nederlag på stribe, og Kevin Morf Pedersens tropper skal lørdag eftermiddag, forsøge at følge op på den sejr, og sikre en oktober-måned med fuldt hus og 12 point i 4 kampe, når holdet på rækkens øjeblikkelige sidsteplads, Svebølle BI, ligger græs til 9.rundes sene opgør på Svebølle Stadion.

Men det bliver endnu en gang med et par afbud, da Frederik Vestergaard for tredje kamp i træk må sidde ude, grundet hans lysken problemer. Desuden er det tvivlsomt om Magnus Herforth når at få sin spilletilladelse hjem fra Norge, og også Rene Hendriksen (brystsmerter) samt Flemming Gotfredsen, der først lander fra USA kl. 14:00 er tvivlsomme i truppen.

Kevin Morf Pedersen har foreløbigt udtaget følgende 13 spillere, og vil først efter torsdagens træning sætte navn på den sidste plads, men umiddelbart ligger det til at blive Kris Pedersen, hvis ikke en af de fire tvivlsomme spillere, melder sig spilleklar.

Tommy Nilsson,
Kasper Pedersen,
Kevin Morf Pedersen,
Flemming Gotfredsen,
Faton Gjyrevci,
Kim Olsen,
Kim Schlicker
Jonas Møllnitz,
Thomas Søgaard,
Daniel Skovgaard,
Nicki Jensen,
Magnus Holt Jensen,
Danny Hensen,
Nr 14

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt Svebølle BI, der har haft et forfærdeligt efterår i Serie 3, hvor de efter 8 kampe, blot har vundet en enkelt kamp, og den blev endda senere omstødt til et 0-3 nederlag, da de havde brugt en ulovlig spiller, og Hagested /Tuse Næs, fik dermed medhold i deres klage. Det er point blevet til 3 point via uafgjorte kampe imod Vipperød BK (1-1), Gislinge BK (1-1) & Jyderup BK (2-2), og så er det blevet til nederlag imod Hvalsø IF (0-3), TFC Odsherred (1-6), Såby Fodbold (2-8) og senest imod Hørve IF (1-2).

2.holdet kan søndag formiddag sikre sig oprykning til Serie 5 med en sejr ude over Kr Helsinge IF – Læs optakten til denne kamp under ”Nyheder” på forsiden.

Skriv en kommentar