Home » UB1901 » Optakt: Skibby IK – Undløse BK

Optakt: Skibby IK – Undløse BK

Screenshot_20180515-155942

Optakt:
Skibby IK – Undløse BK
Runde: 18 (Serie 2, pulje 3)
Sted: Skibby Stadion, Hovedgaden 94, 4050 Skibby
Tid: Lørdag 19.maj kl 15.30
Dommer: Martin Krause
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci,
Tvivlsom:
Afbud: Jonathan Kirk, Jeppe Babalola Andersson, Anders Hørdum Made

Undløse BK skal lørdag efter i aktion i sæsonens hidtil vigtigste kamp, når de på Skibby Stadion, kan tage et stort skridt imod overlevelse i Serie 2, mens nettet for alvor strammes, hvis Tommy Gotfredsens mandskab ikke får 3 point, hvilket stillingen herunder tydeligt viser.

Screenshot_20180515-160626

Tommy Gotfredsen kan igen råde over Martin Aaberg Hansen, men må tilgengæld undvære Jeppe Babalola Andersson & Jonathan Kirk, og har for ikke at svække 2.holdet for meget, blot udtaget 13 mand, og han sender følgende i aktion lørdag eftermiddag

1. Lasse Jensen
4. Flemming Gotfredsen
6. Frederik Vestergård
7. Nicki Jensen
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
17. Oliver Pilgaard Christophersen
18. Tobias Holst Nielsen
19. Frederik Broe Larsen
20. Benjamin Jensen
22. Nicolai Broe Larsen
24. Alexander Pilgaard Christophersen
25. Martin Aaberg Hansen

Lørdagens modstander er som nævnt Skibby IK, som Tommy Gotfredsen som regel slår hjemme (senest 2-1 i efteråret http://ub1901.dk/1-holdet-kom-tilbage-paa-sporet-sejr-skibby-ik/) og taber til ude (senest 5-1 i foråret), og det er klart at det er en tendens der skal laves om på, hvis ikke de blå & rød-stribede fra Skibby IK skal slå et hul i tabellen, hvor nr 8-12 formentlig rykker ned.

Lørdagens værter har, ligesom Undløse BK, haft et meget svingende forår, hvor holdets seks kampe har givet 8 point via sejre over Sorø Freja & Fløng Hedehusene, pointdelinger med KFUM BK Roskilde & Fårevejle BK, mens holdet har tabt til Holbæk United & senest Taastrup FC.

Vi håber at rigtig mange vil benytte pinselørdag til at se fodbold på Skibby Stadion, og dermed hjælpe Jonas Møllnitz & co til tre livsnødvendige point.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal ligeledes i aktion pinselørdag, hvor de er tvunget til st vinde på Gislinge Stadion, hvis ambitionen om oprykning ikke skal lide et alvorligt knæk. Der er kick off på Gislinge Stadion kl 12.00.

Husk i øvrigt vores store billedekonkurrence – følgende er taget direkte fra klubbens Facebook side:

Undløse Boldklub 1.hold har to rigtig spændende kampe den kommende uge, hvor det lørdag gælder en direkte nedrykningsduel på udebane imod Skibby IK, mens Danmarksserie-mandskabet fra KFUM BK Roskilde kommer på besøg tirsdag aften på Undløse Stadion.

Vi vil rigtig gerne belønne de tilskuere, der kommer og støtter holdet til begge kampe, og derfor præsenterer vi nu, i samarbejde med Kampsponsor Regnskabslone en billedekonkurrence.

Lørdag formiddag bliver der oprettet et opslag her på Facebook, hvor I kan ligge billeder op fra kampen på Skibby Stadion, og vi giver tilgengæld en valgfri øl eller sodavand til kampen i DBU Pokalen imod KFUM BK Roskilde tirsdag aften. De to bedste billeder vil desuden blive præmieret med en stadionmenu (grillpølse m/brød).

Skulle der være en enkelt der fanger en Undløse BK-scoring på video, så vil der også være en præmie at hente her.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer på sidelinjen i Skibby, samt på Tribunen i Undløse.

Screenshot_20180516-063257

Skriv en kommentar