Home » UB1901 » Optakt: Serie 2 & Serie 4: Asnæs BK-Undløse BK

Optakt: Serie 2 & Serie 4: Asnæs BK-Undløse BK

Optakt:

Asnæs BK – Undløse BK
• Runde: 5/22 (Serie 2, pulje 3)
• Sted: Asnæs Stadion, Esterhøjvej 62, Asnæs
• Tid: Lørdag d 14.september kl 15.30
• Dommer: Henrik Them Christensen
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen, Faton Gjyrevci
• Tvivlsom: Jonas Møllnitz
• Afbud: Jeppe Babalola Andersson, Benjamin Jensen

Undløse BKs 1.hold hentede i lørdags en sen & vigtig sejr over Høng GF, og holdet ligger godt til i Serie 2 pulje 3 efter fire kampe, men der venter formentlig også holdet langt mere modstand den kommende måneds tid, og den første opgave for Tommy Gotfredsens mandskab hedder Asnæs BK på udebane.

Anfører Jonas Møllnitz er fortsat yderst tvivlsom, og er næppe klar før kampen imod Hvalsø IF om ni dage, men han er dog i truppen, og testes på dagen.

Benjamin Jensen er også fortsat ude, men ellers kan Tommy Gotfredsen råde over de samme fjorten spillere, som han benyttede i lørdagens sejr over Høng GF, men har dog valgt at lade Faton Gjyrevci sidde over, da hans knæ er begyndt at reagere negativt på de mange spilleminutter i august.

Nicki Jensen står stadig på skadelisten, og det er meget tvivlsomt om han kommer i aktion i 2019, mens Jeppe Babalola Andersson vender hjem fra Uganda midt i september, og er således til rådighed i efterårets sidste fem kampe.

(Kamp-trøjenumre i parentes):

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Alexander Pilgaard Christophersen (20)
IMG_4410
Tore Babalola Andersson (23)
IMG_4416
Flemming Gotfredsen (4)
IMG_4413
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Rene Hendriksen (2)
IMG_4745
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Anders Hansen (18)
IMG_4727
Martin Aaberg Hansen (25)
IMG_4417
Tobias Holst Nielsen (19)
IMG_4409

Lørdagens værter fra Asnæs BK er oprykkere fra Serie 3, hvor de gik ubesejret igennem sæsonens 22 kampe, der gav hele 56 point, og dermed en 1.plads til Christian Mainz Møllers mandskab.

Tommy Gotfredsens mandskab har de seneste år mødt Asnæs BK i flere træningskampe, men vi skal tilbage til 2015 for at finde det seneste opgør point, da Asnæs BK på Asnæs Stadion vandt 3-2 i en en fuldstændig grotesk kamp, hvor Undløse BKs daværende målmand, Rune Bjørn Jensen lavede to gigantiske fejl, og drt nederlag endte med at blive fatalt, i et efterår hvor holdet røg ned i Serie 3. De grønklædte nordvestsjællændere røg ned året efter, og er først nu tilbage i Serie 2.

De grønblusede Asnæs BK-drenge fik en fin start på tilværelsen i Serie 2, da de første to runder gav et snævert nederlag til oprykningsfavoritter Hvalsø IF (3-4), samt en udesejr over Svogerslev BK (1-2). De seneste to weekender er holdet dog løbet ind i et par ordentlige øretæver, da først Svebølle BI skilte dem fuldstændig ad, og vandt 6-0 på Asnæs Stadion, mens Fløng Hedehusene senest besejrede Christian Mainz Møller & co med hele 5-1, i en kamp hvor holdets anfører, Mathias Bergstrøm så rødt, og han er derfor ude af lørdagens opgør.

Det er derfor et såret mandskab der på lørdag tager imod Tommy Gotfredsens mandskab, men også et hold der må tørste efter at revanchere de to seneste nederlag. Asnæs Stadion har igennem flere sæsoner haft en af Sjællands flotteste baner, og det bliver også den der lørdag ligger græs til opgøret i Serie 2 pulje 3.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal ligeledes på græs i Asnæs, når der kl 13.30 fløjtes op til kampen i Serie 5 pulje 8.

Jimmi Zachariassen må selvfølgelig undvære sin anfører, Magnus Holt Jensen, og har udtaget følgende trup til lørdagens kamp.

Daniel Nesbit Rohde
Jonas Svanebjerg
Daniel Zøller
Brian Julius Jørgensen
Marcus Primgaard-Hansen
Mikkel Bang Langhoff
Max Christensen
Alexander Primgaard-Hansen
Christian Nøhr
Frederik Fischer
Heric Ema
Mads Søgaard Jakobsen
Jimmi Elsted Vaarskov

Vi håber meget at se jer på sidelinjen til begge kampene, men hvis I skulle være forhindret i at være på tilskuerpladserne, så giver vi jer også mulighed for at følge med live på Facebook som sædvanligt. Besøg www.facebook.com/ub1901 for mere info

Skriv en kommentar