Home » UB1901 » Optakt: Serie 2: Mørkøv IF – Undløse BK (+Serie 4: Tølløse BK-Undløse BK)

Optakt: Serie 2: Mørkøv IF – Undløse BK (+Serie 4: Tølløse BK-Undløse BK)

Optakt:

Mørkøv IF – Undløse BK
• Runde: 1/22 (Serie 2, pulje 3)
• Sted: Mørkøv Hallen, Skamstrupvej, Mørkøv
• Tid: Lørdag 17.august kl 12.00
• Dommer: Brian W Ahlquist
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen
• Tvivlsom:
• Afbud: Jeppe Babalola Andersson, Lasse Jensen, Frederik Vestergård

Så er sommerpausen endelig overstået, og Undløse BKs Herre Senior-hold skal igen ud og spille om point.

Tommy Gotfredsens meget korte opstart har budt på tre træningskampene for drengene, der indledte med at tabe 6-1 til Gørslev IFs Sjællandsserie-hold inden Himmelev Veddelev BK & Dianalund IF blev besejret i sidste uges to kampe, hvor Tommy Gotfredsen kunne glæde sig over hele 11 mål fordelt på seks forskellige spillere, og samtidig må han være lidt bekymret over hele 7 mål imod.

Tommy Gotfredsen må på lørdag undvære sin 1.målmand Lasse Jensen, der er på ferie, men han er samtidig helt tryg ved at sende Rene Hendriksen i aktion, omend han er ærgerlig over ikke at kunne benytte ham offensivt, efter en rigtig lovende opstart for den rutinerede angriber.

Nicki Jensen står stadig på skadelisten, og det er meget tvivlsomt om han kommer i aktion i 2019, mens Jeppe Babalola Andersson vender hjem fra Uganda midt i september, og er således til rådighed i efterårets sidste fem kampe.

Frederik Vestergård er ligeledes ude, hvilket betyder at 16 årige Anders Hansen er med i truppen som ser ud som følger: (Kamp-trøjenumre i parentes):

Rene Hendriksen (1)
IMG_4063
Faton Gjyrevci (2)
IMG_0465
Alexander Pilgaard Christophersen (20)
IMG_4410
Tore Babalola Andersson (23)
IMG_4416
Flemming Gotfredsen (4)
IMG_4413
Tobias Holst Nielsen (19)
IMG_4409
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Martin Aaberg Hansen (25)
IMG_4417
Anders Hansen (6)
IMG_4727

Lørdagens værter fra Mørkøv IF sluttede sidste sæson på 8.pladsen, og kunne bl.a takke Tommy Gotfredsens mandskab for at de fortsat spiller Serie 2, da de hvid- & grønklædte faktisk var blevet sendt ned i Serie 3, hvis Sorø Freja havde vundet på Undløse Stadion i 22.spillerunde.

Jakob Sjørslev’s mandskab havde et forrygende efterår, hvor de længe kæmpede med i toppen, men de sluttede faktisk som forårets dårligste hold med blot 10 point via sejre over Høng GF, Benløse IF & Jyderup BK (uden kamp).

Sæsonens to indbyrdes kampe sluttede med en 4-0 sejr til Mørkøv IF i premierekampen for et år siden, mens et Martin Aaberg Hansen-hattrick samt en scoring fra Nikolai Holst Nielsen gav de blåklædte en 4-1 sejr på Undløse Stadion i april måned.

Tommy Gotfredsen kan glæde sig over, at Mørkøv IFs topscorer, Alexander Jedig, er taget til Jernløse BK i sommerpausen, da han gjorde rigtig ondt på os i sidste sæson, hvor han lavede fire mål i de to indbyrdes opgør.

Der er ingen tvivl om at gæsterne er favoritter på lørdag, men kampen må bestemt ikke undervurderes. Jakob Sjørslev har en fantastisk evne til at få sit hold i en rigtig god fysisk form, der kan være helt afgørende så tidligt på sæsonen, og som vi også fik at mærke i premierekampen sidste år, hvor Mørkøv IFs nyoprykker ganske enkelt ville det mere på Mørkøv Stadion, og vandt fuldt fortjent 4-0.

Og kampen på Undløse Stadion var faktisk også mere lige end resultatet 4-1 indikere, så det kræver fuld koncentration hele vejen rundt, hvis Tommy Gotfredsens mandskab skal have tre point med hjem.

Læs her et længere referat fra 4-1 sejren i april: http://ub1901.dk/nikolai-holst-nielsen-martin-aaberg-hansen-gik-forrest-flot-aabningssejr/

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal i den kommende sæson ud og prøve kræfter med Serie 4, og holdet fik en fremragende generalprøve, da oprykningsfavoritterne fra Jernløse BK blev besejret 2-0.

Jimmi Zachariassen kan glæde sig over at have fået flere spillere tilbage fra skader, samtidig med at Anders Hansen, Jonas Svanebjerg & Mads Søgaard Jakobsen er rykket op fra U16-holdet, og de har allerede markeret sig positivt alle tre. Det betyder også at Jimmi Zachariassen rent faktisk skal ud og vælge sine 14 spillere, mens han i efteråret kæmpede for overhoved at stille hold.

2.holdet skal allerede i aktion fredag aften, hvor Tølløse BK er værter på Tølløse Stadion, og det bliver følgende trup der skal ud og jagte de tre point:

Daniel Nesbit Rohde
Hjalte Frette Johnsen
Nicklas Kaptajn Jacobsen
Kim Olsen
Magnus Holt Jensen
Frederik Fischer
Christian Nøhr
Alexander Primgaard-Hansen
Jonas Svanebjerg
Max Christensen
Heric Ema
Mads Søgaard Jakobsen
Brian Julius Jørgensen
Mikkel Langhoff

Vi håber at se jer på sidelinjen både fredag & lørdag, og sæsonens to tidlige lokalbrag i Tølløse & Mørkøv.

Skriv en kommentar