Home » UB1901 » Optakt: Mørkøv IF – Undløse BK

Optakt: Mørkøv IF – Undløse BK

Screenshot_20180813-162031

Optakt:
Mørkøv IF – Undløse BK
Runde: 1 (Serie 2, pulje 4)
Sted: Kunstgræsbanen v/Mørkøv Hallen, Skamstrupvej 7, Mørkøv
Tid: Lørdag 18.august kl 12.00
Dommer: Oliver Tvede
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci
Tvivlsom:
Afbud: Martin Aaberg, Benjamin Jensen, Nickolai Larsen.

Efter en god og lang sommerferie, skal Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab nu endelig ud at spille om point igen, og de blåklædte indleder med et vaskeægte lokalbrag, når de lørdag til middag er gæster i Mørkøv, der grundet den historisk tørre sommer, har valgt at spille kampen på kunstgræs.

Tommy Søgaard Gotfredsen har i sommerpausen sagt farvel til Lasse Jensen & Nicolai Broe, mens Rene Hendriksen & Nickolai Larsen er nye i 1.holdstruppen, men kun førstnævnte er med i sæsonens første trup, der er uden ferierende Martin Aaberg & Benjamin Jensen, og derfor ser ud som følger:

Rene Hendriksen
Tobias Holst Nielsen
Jeppe Babalola Andersson
Flemming Gotfredsen
Marcus Primgaard Hansen
Frederik Vestergård
Jonathan Kirk
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard
Alexander Pilgaard Christophersen
Oliver Pilgaard Christophersen
Frederik Broe Larsen
Kevin Morf Pedersen

Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab har haft en rigtig god opstart med sejre over Hagested IF (6-3) & Dalby IF (6-5), mens det blev til en pointdeling (2-2) i tirsdags, i en velspillet & intens ksmp imod Holbæk United. Klubbens mest scorende spiller, Thomas Søgaard, har også i opstarten set brandvarm ud, han har lavet hele syv mål & to assist i de tre kampe i juli & august.

Lørdagens værter, Mørkøv IF, er oprykkere fra Serie 3, hvor de i efteråret hentede 29 ud af 33 mulige point, og alt i alt gav sæsonens 22 kampe 50 point og en målscorer på samlet +32.

Det meget unge Mørkøv IF hold, er dermed tilbage i Serie 2, efter flere år i Serie 3, hvilket blev en realitet ved stor hjælp fra topscorer Kasper Kjærgaard.

Undløse BK & Mørkøv IF har krydset klinger en del gange de seneste år, i vinterens træningskampene, med de grønblusede som vinderen af året test, mens Undløse BK trak sig sejrrigt ud af kampen ved sommerens Undløse Cup, dog mod et lidt blandet Mørkøv IF-hold.

Det seneste møde med point på spil, ligger tilbage i april 2016, hvor “det dårligste Undløse BK-hold i flere år”, var mindst en klasse bedre end de hvidkkædte værter, der var heldige med at slippe fra kampen med blot 1-6 på måltavlen. Læs et længere referat fra kampen her: http://ub1901.dk/1-holdet-slog-moerkoev-if-tenniscifre/

Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange tilskuere på sidelinjen, på klubbens anden “hjemmebane”, så drengene kan få den bedst mulige start på sæsonen 2018/19.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet indleder først sæsonen på tirsdag, hvor de på udebane skal op imod Kr Helsinge IF kl 19.00.

Skriv en kommentar