Home » UB1901 » Optakt: KFUM BK Roskilde – Undløse BK

Optakt: KFUM BK Roskilde – Undløse BK

Optakt:
KFUM BK, Roskilde – Undløse BK
Runde: 1 (Serie 2 pulje 3)
Sted: Lillevang Idrætscenter
Tid: Fredag d. 18.august kl 18.30
Dommer: Gustav Olsen
Karantæne:
Skader: Jonas Møllnitz, Nicki Jensen
Tvivlsom:

ENDELIG!! Undløse BKs to bedste mandskaber skal fredag & lørdag igen ud og spille om point.

For Tommy Gotfredsen & 1.holdet går det løs fredag aften, hvor KFUM BK Roskilde’s Danmarksserie-reserve er værter på Lillevang Idrætscenter i Roskilde.

De blå/hvide har fået god tilgang i sommerpausen, hvilket har betydet en del udskiftninger i 1.holdstruppen, der pr dags dato ser ud som følger:

1. Lasse Jensen
2. Faton Gjyrevci
3. Benjamin Jensen
4. Flemming Gotfredsen
6. Marcus Primgaard-Hansen
7. Nicki Jensen
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
12. Frederik Broe Larsen
14. Jonathan Kirk
15. Daniel Nesbit Rohde
16. Anders Hørdum Made
17. Oliver Pilgaard Christophersen
18. Tobias Holst Nielsen
19. Frederik Falck
20. Frederik Vestergård
21. Alexander Pilgaard Christophersen
22. Christian Damm
23. Jeppe Babalola Andersson
25. Martin Aaberg Hansen
99. Esben Frette Johnsen

Og det er blandt disse 21 navne, at Tommy Gotfredsen har udpeget de fjorden spillere, som han mener, kam tage de tre point med hjem fra Roskilde. Jonas Møllnitz & Nicki Jensen er yderst tvivlsomme, mens det endnu er for tidligt, for Christian Damm at indgå som en del af holdet.

Kampen byder på mulig debut til Lasse Jensen, Jonathan Kirk, Alexander Pilgaard Christophersen, Oliver Pilgaard Christophersen, Frederik Broe Larsen, mens Frederik Falck kan få comeback i den blå trøje.

Tommy Gotfredsens mandskab har haft en lidt jævn optakt til sæsonen, da det i holdets tre træningskampe, er blevet til nederlag imod ORI Fodbold & Hvalsø IF, mens holdet delte point med Asnæs BK i forrige weekend.

Tommy Gotfredsen er dog meget fortrøstningsfuld, og glæder sig meget over den øgede konkurrence & kvalitet i truppen, der også har gennemgået en størrelse “foryngelseskur” hen over sommeren, hvor vi har fået suppleret holdet med nogle rigtig spændende unge drenge, der er kommet til fra vores naboklubber, Jernløse BK, Mørkøv IF & Vipperød BK, og vi både glade & stolte over, at de unge knægte selv har henvendt sig, og ønsket at blive en del af vores projekt i Undløse BK.

Læs her Tommy Gotfredsen sætte lidt flere ord & tanker om den kommende sæson: http://ub1901.dk/tommy-gotfredsens-ser-frem-nye-saeson/

Vi håber & forventer naturligvis, at alle tager godt imod vores nye “kuld”, som både i kamp & på træningsbanen har set rigtig spændende ud.

Fredagens modstander er som tidligere nævnt KFUM BK Roskilde, der er gengangere i Serie 2, hvor de sidste sæson sluttede en enkelt plads, og tre foran Undløse BK, på en 6.plads i Serie 2 pulje 3 med 34 point via ni sejre, syv uafgjorte kampe & seks nederlag.

Undløse BK fik blot ét enkelt point ud af sæsonens to indbyrdes møder, til trods for, at man følte sig som det bedste hold i begge kampe. På hjemmebane i efteråret lykkedes det ikke at holde fast i den tidlige 3-1 føring, som holdet havde skabt, og gæsternr tog slutteligt et enkelt point med hjem via et 3-3 resultat.

Kampen i foråret sluttede 4-3 til hjemmeholdet på Lillevang Idrætscenter, i en kamp, hvor de blåklædte gæster brændte et hav af store muligheder, og i eget felt ikke kunne stå imod hjemmeholdets farlige dødbolde, og derfor blev det til et meget skuffende nederlag.

Tommy Gotfredsens mandskab har derfor revanche til gode, og holdet vil gøre alt for at komme godt fra land i den nye sæson, hvor målet i år er at blande sig i den øverste halvdel af rækken.

Vi håber at se rigtig mange tilskuere på sidelinjen fredag aften, så drengene på banen kan få den bedst mulige opbakning. Der er kick-off i Roskilde kl 18.30.

Jimmi Zacharriasen & 2.holdet har selvfølgelig også nydt godt af de mange nye folk i 1.holdstruppen, og har også selv fået er par nye ansigter i truppen, og den helt klare målsætning er, at holdet hurtigst muligt kan vende tilbage til Serie 4 – og den mission indledes lørdag kl 12.00, hvor Stenlille IF er gæster på Undløse Stadion. For den med trang til nostalgi, så forventes det at 2.holdet på lørdag, har tre eller fire spillere med, som tidligere har scoret masser af mål og/eller båret anførerbindet for klubbens 1.hold.

Skriv en kommentar