Home » Senior 1 » Optakt: Jyderup BK – Undløse BK

Optakt: Jyderup BK – Undløse BK

Optakt:
Jyderup BK – Undløse BK
Runde: 11 (Serie 3 Pulje 6)
Sted: Jyderup Stadion, Ellebjergvej 29, 4450 Jyderup
Tid: Lørdag 8.november 2014 kl 13.00
Dommer: Hans Thode Andersen
Karantæne:
Skader: Gorm Eliasen, Frederik Vestergaard & Magnus Holt Jensen
Tvivlsomme: Magnus Herforth
Afbud:

Undløse BKs 1.hold hentede i sidste weekend sejr nr. 5 på stribe, da Per Grenaa’s Tuse IF-mandskab uden de store problemer blev slået med 6-0, efter endnu en kamp, hvor Kevin Morf Pedersens mandskab igen skabte en masse chancer, og hvor de samtidig gav meget lidt væk. Jonas Møllnitz blev endnu en gang dobbelt målscorer, men ellers var der igen mange forskellige målscorere, hvilket har været et af holdets styrker i efteråret, hvor hele ni spillere har sat bolden i kassen i holdets ti kampe.

Sejren over Tuse IF betyder at Undløse BKs 1.hold forsvarede den 2.plads, som holdet sikrede sig for efter 6-1 sejren i Svebølle BI. Men da topholdet Såby Fodbold var oversiddere i sidste weekend, så fik Kevin Morf Pedersens tropper også mindsket hullet til 1.pladsen til blot 2 point. Men der er til gengæld også kun 2 point ned til TFC Odsherred på 4.pladsen, og blot et enkelt point ned til lørdagens modstander, fra Jyderup BK.

De to øvrige tophold, TFC Odsherred & Såby Fodbold, mødes i øvrigt også på lørdag, hvor der altså er lagt op til en rigtig spændende eftermiddag, hvor hele tre hold kan gøre sig til ”halbmeister”, som de vist kalder det i Tyskland. Og for Undløse BK handler det selvfølgelig om at holde Jyderup BK bag sig, og måske endda om at slå et hul på 4 point, ned til lokalrivalerne, inden tingene skal afgøres i foråret.

Kevin Morf Pedersen må igen undvære Magnus Holt Jensen, Frederik Vestergaard samt den langtidskadede Gorm Eliasen, mens sagaen omkring Magnus Herforths spilletilladelse fortsat ikke har fået sin ende, så det er endnu usikkert om han når at få sin Undløse BK-debut i dette kalenderår. Kris Pedersen & Sonni Christensen kæmper formentlig om truppens sidste plads, hvis ikke Magnus Herforth bliver spilleberettiget til kampen.

Undløse BK kan i øvrigt glæde sig over, at Tommy Nilsson ikke er blevet tildelt en karantænedom, efter han ellers blev udvist i sidste weekends hjemmekamp imod Tuse IF. Kampens dommer skrev nemlig i sin indberetning til DBU Sjælland, at han fejlvurderede situationen, og at han anbefalede forbundet ikke at give Undløse BK-keeperen karantæne, hvilket de heldigvis har valgt at følge.

Kevin Morf Pedersen, der for sidste gang i denne omgang, står i spidsen for Undløse BKs 1.hold, har følgende tretten sikre folk i truppen til lørdagens kamp, mens nr. 14 udtages efter torsdagens træning.

Tommy Nilsson,
Flemming Gotfredsen,
Faton Gjyrevci,
Kasper Pedersen
Kevin Morf Pedersen,
Rene Hendriksen,
Kim Olsen,
Jonas Møllnitz,
Kim Schlicker,
Thomas Søgaard,
Daniel Skovgaard,
Nicki Jensen,
Danny Hensen,
Nr. 14

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt Jyderup BK, der ligesom Undløse BK har skiftet rigtig meget ud i truppen, efter at den tidligere Mørkøv IF, Svebølle BI & Kalundborg GB-spiller, Michael Larsen, har overtaget ansvaret på sidelinjen, ligesom han også ved enkelte lejligheder selv har været i truppen for sit Jyderup BK-mandskab, der bl.a. har fået tilgang fra så stærke folk, som Frederik Sander, Georg Omitta & Roman Hamadi, hvor specielt de sidste to har spillet på betydeligt højere niveau de seneste år.

Jyderup BK fik en lidt sløv start, og må se tilbage på sæsonens to første kampe, med en vis skuffelse, efter at det blot blev til 2 point imod Svebølle BI & Tuse IF (2-2 & 1-1), som netop er de to modstandere, som Undløse BK har kørt fuldstændig over i de seneste to kampe.

Men her efter har Michael Larsens mandskab virkelig ramt deres niveau, og de er faktisk stadig ubesejret her efter 10 kampe i efteråret, hvor de seneste otte kampe har givet syv sejre, og et enkelt kryds, via 1-1 hjemme imod topholdet fra Såby Fodbold. De syv sejre er kommet i hus imod Nykøbing IF (4-2), Hvalsø IF (2-1), Hagested/Tuse Næs (2-1), TFC Odsherred (3-0), Gislinge IF (4-0), Vipperød BK (3-1) og i sidste weekend imod Hørve IF (4-1). Så der er ingen tvivl om at det er et rigtig formstærkt Jyderup BK-mandskab, der på lørdag er værter til efterårets sidste kamp i Serie 3 pulje 6.

Det seneste møde imellem Undløse BK & Jyderup BK fandt sted på Undløse Stadion i sidste sæsonens sidste kamp, hvor Undløse BK, nærmest ydmygede det gæstende Jyderup BK-hold, der slap nådigt, ved blot at tabe 5-2 i en kamp, hvor Undløse BK vadede i store muligheder. Magnus Holt Jensen, Rene Hendriksen, Danny Hensen, Faton Gjyrevci & Thomas Søgaard kom på tavlen for hjemmeholdet tilbage i juni-måned. Det omvendte opgør på Jyderup Stadion, vandt hjemmeholdet med 4-0 mod et Undløse BK-hold, der nærmest var i opløsning, i Per Grenaas sidste kamp som cheftræner i efteråret 2013.

Men der er ingen tvivl om, at det er to helt nye hold, der brager sammen på lørdag, til en kamp om meget andet end point. Det handler om også om håneretten og om at tage førertrøjen på Vestsjælland. Og der er heller ingen tvivl om, at disse lokalopgør bare altid er helt specielle, og det handler rigtig meget om dagsformen, og om at være 100% klar. Og det er også helt sikkert, at Undløse BK på lørdag, vil blive presset på en helt anden måde, end de er blevet i de sidste to kampe, hvor holdet nærmest har leget sig til 6 point.

Og så er der bare så meget mere at spille om. Det er som tidligere nævnt Kevin Morf Pedersens sidste kamp i spidsen for Undløse BKs 1.hold, og det vil være en fantastisk måde for Morf at slutte af på, hvis hans mandskab kan lukke året af med 3 point. Og så vil det også bare gøre de lidt sure vinter-trænings-aftener lidt nemmere at komme igennem, hvis man en gang imellem kan gå ind og kigge på tabellen, og se at man ligger på en 1. eller en 2.plads i rækken.

Desuden er det selvfølgelig også på lørdag, at Undløse BKs seniorafdeling lukker året af, med den traditionelle sæsonafslutning, og det bliver bare altid en lidt sjovere aften, hvis det er med en sejr i bagagen. Og så er det bare sådanne topkampe, der er ekstra sjove at se på, uanset om det er i Champions League eller Serie 3 – des mere der står på spil, des mere tænding kommer der også i kampene. Og der er heller ikke en kamp igen weekend efter, som man skal tænke frem imod – det er bare 100% ud over stepperne, da den næste betydende kamp ligger hele fem måneder ude i fremtiden.

Så mød op og send Undløse BK godt afsted mod vinterferien, og lad Kevin Morf Pedersen få en god og velfortjent afsked, hvor han på lørdag eftermiddag, kan aflevere et hold, der til foråret vil kunne kæmpe med om oprykningspladser hele vejen.

Skriv en kommentar