Home » UB1901 » Optakt: Jyderup BK – Undløse BK

Optakt: Jyderup BK – Undløse BK

Optakt:
Jyderup BK – Undløse BK
Runde: 11 (Serie 2 pulje 3)
Sted: Jyderup Stadion 
Tid: Lørdag d. 22.oktober kl 15.00
Dommer: Tommy Strøyer 
Karantæne:
Skader:
Tvivlsom:
Afbud:

Så er vi ved at kunne lukke kalenderåret 2016 af, og det bliver med en vaskeægte klassisker – nemlig lokalopgøret mellem Serie 2 pulje’s tophold, Jyderup BK & Tommy Gotfredsens mandskab, der i sidste weekend fik vendt den dårlige stime af kampe uden sejr, da holdet leverede en af årets bedste holdpræstationer, da Holbæk United blev besejret 3-1.

Jyderup BK er værter for lørdagens kamp, hvor vi grundet vigtigheden & nerven i kampen, ikke afsløre hvem Tommy Gotfredsen har med til opgøret, men vi kan godt afsløre, at truppen byder på flere ændringer i forhold til weekendens kamp.

Der er ingen tvivl om at hjemmeholdet målt på form er favoritter, men den slags kampe leve altid sit eget liv, og det er en kamp hvor de helt små marginaler kan blive afgørende, og hvor de to holds “x-factor-spillere” formentlig kan få uvurderlig betydning.

De to hold lukkede også 2014 af, hvor Undløse BK kom som tophold i Serie 3, men hvor Jyderup BK overtog den plads med en 1-0 via en meget sen scoring, i det der var Kevin Morf Pedersens sidste kamp i spidsen for Undløse BKs bedste mandskab, inden Tommy Gotfredsen overtog holdet i foråret 2015, hvor de som bekendt rykkede op i Serie 2.

Jyderup BK måtte vente yderligere seks måneder på at komme op i Serie 2, da de i efteråret 2015 viste sig som det stærkeste hold i Serie 3 pulje 6 foran bl.a Skibby IK & Holbæk United. Så da Tommy Gotfredsens mandskab rykkede ned i Serie 3 igen, rykkede Michael Larsens Jyderup BK-hold altså op i Serie 2, hvor de i foråret sluttede som nr 4 med 19 point for 11 kampe, dog kun 5 point over nedrykningsstregen.

Jyderup BK har dog haft et helt fantastisk efterår, hvor både klubbens 1. & 2.hold ligger til at overvintre på 1.pladsen i henholdsvis Serie 2 & 4.

Det hvid- & rødklædte Jyderup BK mandskab indledte sæsonen med en pointdeling på Skibby Stadion (1-1), samt et hjemmebane nederlag til Albertslund IF (1-3), men har siden da blot lukket et enkelt mål ind, da de delte med Holbæk United (1-1) i 5.spillerunde, men ellers er det blevet til sejre over KFUM BK Roskilde (2-0), Svogerslev BK (2-0), Himmelev Veddelev BK (3-0 uden kamp), og i de seneste fire kampe over henholdsvis Såby Fodbold (1-0), Femhøj IF (6-0), Hvalsø IF (2-0) & Tune IF (3-0) – altså et hold med en meget solid & driftsikker defensiv, og en offensiv, hvor specielt Jonas Næsborg er knivskarp.

Jyderup BK har lovet gang i både fadølsanlægget & grillen, så vi håber at rigtig mange vil tage turen til Jyderup Stadion, så vi kan få sendt Tommy Gotfredsens hold på vinterferie med et godt resultat.

2.holdet spiller samtidig med 1.holdet, på udebane imod Kr.Helsinge IF, og efter det ærgerlige pointtab imod Dianalund/Stenlille, så skal Jimmi Zachariassen & co meget gerne have point på kontoen.

Skriv en kommentar