Home » UB1901 » Optakt: Hundige BK – Undløse BK

Optakt: Hundige BK – Undløse BK

Screenshot_20180424-171308

Optakt:
Hundige BK – Undløse BK
Runde: 15 (Serie 2, pulje 3)
Sted: Hundige Boldfælled, Hedelunden 2, Greve
Tid: Søndag 29.april kl 13.00
Dommer: Oliver Tvede
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci, Alexander Pilgaard Christophersen
Tvivlsom:
Afbud:

Undløse BKs 1.hold ramte endnu en af de høje bakker på rutsjebanen, da de i lørdags besejrede Taastrup FC med 4-2 på Undløse Stadion, og nu handler det for Tommy Gotfredsens mandskab, om ikke at ramme endnu et lavpunkt, når holdet de kommende to søndage skal på fremmed græs, hvor det så langt i sæsonen blot er blevet til et enkelt point.

Det gælder i første omgang Hundige BK, der er værter for kampen i 15.spillerunde, og Tommy Gotfredsen kan vælge på næsten alle hylder, når han skal udpege sin trup, efter at Benjamin Jensen er tilbage fra sin skadesperiode, og pt er det kun er knæskadede Alexander Pilgaard Christophersen & langtidsskadede Faton Gjyrevci, der ikke er til rådighed, og truppen ser ud som følger:

1. Lasse Jensen
4. Flemming Gotfredsen
5. Jonathan Kirk
7. Nicki Jensen
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
16. Anders Hørdum Made
17. Oliver Pilgaard Christophersen
18. Tobias Holst Nielsen
19. Frederik Broe Larsen
20. Benjamin Jensen
21. Alexander Pilgaard Christophersen
23. Jeppe Babalola Andersson
25. Martin Aaberg Hansen

Lørdagens modstander er som tidligere nævnt Hundige BK, der ligger placeret under stregen med 16 point for 13 kampe – to point færre end Undløse BK, der dog også har spillet en kamp mere.

Hundige BK mandskabet er kommet skidt igang med foråret, hvor de har tabt til Taastrup FC & Holbæk United, så alle deres 16 point blev samlet i efteråret via sejre over Vindinge BK, Holbæk United, Sorø Freja, Fårevejle BK samt Skibby IK, mens de hentede et enkelt point imod Holbæk B&I.

Det omvendte opgør på Undløse Stadion sluttede 4-1 til hjemnneholdet, der dog fik god hjælp af gæsterne, der fik to bortvisninger & tre røde kort undervejs.

Gæsterne var længe i front, men med en fremragende slutspurt, så vandt hjemmeholdet altså 4-1 på mål af Nicki Jensen (2), Frederik Broe Larsen & Oliver Pilgaard Christophersen. Læs et længere referat fra kampen her: http://ub1901.dk/to-bortvisninger-tre-udvisninger-banede-vej-sen-stor-sejr-1-holdet/

Det er jo som nævnt ingen hemmelighed, at udbyttet har været under al kritik på udebane, og derfor har vi på Facebook kørt en kampagne, der hedder “Flyt Undløse Stadion til Hundige”, og det betyder selvfølgelig ret simpelt, at vi håber at se rigtig mange mennesker på sidelinjen, så drengene næsten vil føle det som en hjemmebane kamp.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal i aktion lørdag kl 12.00, hvor de på udebane skal op imod Vipperød BK.

Skriv en kommentar