Home » UB1901 » Optakt: Holbæk B&I – Undløse BK

Optakt: Holbæk B&I – Undløse BK

Screenshot_20180502-102945

Optakt:
Holbæk B&I – Undløse BK
Runde: 16 (Serie 2, pulje 3)
Sted: SuRi Park, Borgmestergårdsvej 11A, Holbæk
Tid: Søndag 6.maj kl 15.30
Dommer: Dan Gheban
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci,
Tvivlsom:
Afbud: Nicki Jensen, Magnus Herforth, Frederik Vestergård

Suk! Endnu en gang måtte Tommy Gotfredsens mandskab tage en tur ned af rutsjebanen, da sejren imod Taastrup FC blev efterfulgt af et 4-1 nederlag på udebane imod Hundige BK, i en nærmest grotesk kamp, hvor gæsterne misbrugte den ene store chance efter den anden.

Og det betyder at holdet fortsat, så langt i sæsonen blot er blevet til et enkelt point på udebane, og på søndag venter der endnu en svær kamp, når Holbæk B&I er værter for kampen i 16 runde.

Tommy Gotfredsen & Kim Schlicker må til weekendens kamp undvære Nicki Jensen, Frederik Vestergård & Magnus Herforth, men har tilgengæld Alexander Pilgaard Christophersen tilbage, og der er udtaget følgende 14 spillere til kampen.

1. Lasse Jensen
4. Flemming Gotfredsen
5. Jonathan Kirk
9. Jonas Møllnitz
10. Thomas Søgaard Jensen
16. Anders Hørdum Made
17. Oliver Pilgaard Christophersen
18. Tobias Holst Nielsen
19. Frederik Broe Larsen
20. Benjamin Jensen
22. Nicolai Broe Larsen
23. Jeppe Babalola Andersson
24. Alexander Pilgaard Christophersen
25. Martin Aaberg Hansen

Lørdagens modstander er som nævnt Holbæk B&Is Danmarksserie-reserver, der i foråret var tæt på at få en ordebtlig røvfuld på Undløse Stadion, da de var bagud 4-0 ved pausen, men hjemmeholdet faldt fuldstændig sammen, og vsr slutteligt tættere på at tabe end at vinde, og slutteligt endte de med at dele pointene. Læs et længere referat fra kampen her: http://ub1901.dk/1-holdet-smed-4-0-foering-vaek-delte-point-holbaek-bi/

Holbæk B&I-mandskabet ligger placeret midt i rækken med 22 point, og har i foråret fået fem point i forårets fire kampe, via uafgjort imod Fårevejle BK (3-3) & Taastrup FC (0-0), mens holdet har tabt 2-1 til KFUM BK Roskilde, og slået Fløng Hedehusene 5-0 på SuRi Park.

Vi håber at se rigtig mange på sidelinjen i Holbæk, og det er helt nødvendigt at holdet begynder at samle nogle point på udebane, hvis ikke holdet skal ende med at stå ned ryggen mod muren, forud for sæsonens sidste seks kampe.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal i aktion i Rørvig på udebane, lørdag kl 15.00.

Skriv en kommentar