Home » UB1901 » Optakt: Høng GF-Undløse IF

Optakt: Høng GF-Undløse IF

Optakt:
Høng GF – Undløse BK
Runde: 7 (Serie 2, pulje 4)
Sted: Høng Hallen, Rosenvænget 23, Høng
Tid: Lørdag 29.september 2018 kl 15.30
Dommer: Chris Sørensen
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci, Frederik Broe Larsen
Tvivlsom: Flemming Gotfredsen
Afbud: Nickolai Larsen

Screenshot_20180926-114932

Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab fik igen point på kontoen i sidste weekend, og selvom Fuglebjerg Sandved Tornemarks sene udligning, fik det hele til at føles som et nederlag, så leverede drengene en flot indsats, og det lover godt for efterårets sidste fem kampe.

Tommy Søgaard Gotfredsen kan igen råde over Oliver Pilgaard Christophersen & Frederik Vestergård, men må tilgengæld igen undvære Frederik Broe Larsen, mens Flemming Gotfredsen er tvivlsom grundet en lårskade. Det betyder at der er er par åbne pladser helt hen til lørdag, men den foreløbige trup ser ud som følger:

Rene Hendriksen
Tobias Holst Nielsen
Flemming Gotfredsen
Jeppe Babalola Andersson
Frederik Vestergård
Jonathan Kirk
Benjamin Jensen
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard
Nikolai Holst Nielsen
Oliver Pilgaard Christophersen
Alexander Pilgaard Christophersen
Martin Aaberg Hansen

Lørdagens modstander er Høng GF, der er gengangere fra Serie 2, hvor sidste sæsons 22 kampe gav 30 point og en målscorer på -5, hvilket sikrede dem en 7.plads i en tæt række, hvor de med 12 point og blot et nederlag i de sidste 7 kampe, holdt FC Storebælt & Dianalund/Stenlille bag sig.

Høng GF har, ligesom Undløse BK, blot samlet fire point i sæsonens første seks kampe, hvor de har delt point med Ørslev GIF (1-1), og lidt nederlag til Fuglebjerg Sandved Tornemark (1-2), Mørkøv IF (1-2), FC Storebælt (0-1) & Benløse IF (3-4), mens holdets eneste sejr faldt i sidste weekend, hvor de vandt 1-0 i Sorø. Så altaå blot fire point, men i seks meget tætte kampe, hvilket en målscorer på 8-11 også bevidner.

Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab har nu fået overstået de fem mandskaber, som efter 6 runder ligger placeret på 1.-5.pladsen, og det er klart at der nu skal point på kontoen, imod de fem klubber fra 6.-11.pladsen, som venter inden vinterpausen, hvis ikke foråret skal blive en lang kamp for overlevelse – igen.

Jimmi Zacharriassen og 2.holdet skal i aktion allerede i morgen aften, hvor de på udebane møder Ruds Vedby IF.

Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange på sidelinjen, til en af de “kortere” udebanetur i sæsonen

Skriv en kommentar