Home » UB1901 » Optakt: Fuglebjerg Sandved Tornemark – Undløse BK

Optakt: Fuglebjerg Sandved Tornemark – Undløse BK

Optakt:

• Fuglebjerg Sandved Tornemark – Undløse BK
• Runde: 17/22 (Serie 2, pulje 4)
• Sted: Grønbro Stadion, Grønbrovej 1, Sandved
• Tid: Fredag 10.maj kl 18.30
• Dommer: Jim Vad
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen, Faton Gjyrevci, Alexander Fledelius Bruun
• Tvivlsom: Jonas Christensen, Jonathan Kirk
• Afbud: Jeppe Babalola Andersson

Undløse BKs 1.hold kom i sidste weekend tilbage på sporet efter nederlaget til Suså IF, da de hjemme besejrede FK Sydsjælland 05 med 2-1, i en kamp der blev unødvendigt spændende pga manglende skarphed.

I tirsdags spillede holdet så tilgengæld en skidt kamp, da Tommy Gotfredsens mandskab røg ud af Sydbank Pokalen efter straffesparkskonkurrence til Tune IF, men allerede i morgen får holdet mulighed for at rejse sig, når Fuglebjerg Sandved Tornemark er værter på Grønbro Stadion i Sandved.

Tommy Gotfredsen kan igen råde over næsten hele sin trup, da kun Alexander Fledelius Bruun er ude med en skade, og så selvfølgelig bortrejste Jeppe Babalola Andersson & de langtidskadede Nicki Jensen & Faton Gjyrevci. Jonas Christensen udgik af tirsdagens pokalkamp efter et lille riv i baglåret, og han er ligesom Jonathan Kirk tvivlsom, men forventes dog klar.

Det betyder at Oliver Pilgaard Christophersen glider ind i den trup, som Tommy Gotfredsen & Kim Schlicker klar til fredagens kamp (Kamp-trøjenumre i parentes).

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Alexander Pilgaard Christophersen (20)
IMG_4410
Tore Babalola Andersson (23)
IMG_4416
Flemming Gotfredsen (4)
IMG_4413
Frederik Vestergård (6)
IMG_4452
Tobias Holst Nielsen (2)
IMG_4409
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Oliver Pilgaard Christophersen (11)
IMG_4461
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Martin Aaberg Hansen (25)
IMG_4417

Morgendagens værter overvintrede på 1.pladsen, og de indledte også foråret på fornem vis, da de ude besejrede Høng GF, men i de sidste fire kampe, har de sat en ellers sikker oprykning lidt på standby, da Suså IF har overtaget 1.pladsen, efter at det i de fire omtalte kampe blot er blevet til 2 point, via uafgjort 0-0 & 3-3 hjemme imod FC Storebælt & Benløse IF, mens holdet ude har tabt til to af rækkens dårligst placerede hold, nemlig Ørslev GIF (2-4), og senest Sorø Freja (1-3).

Sydsjællænderne er fortsat henholdvis seks & otte point foran FC Storebælt & Undløse BK på 3. & 4.plads, men det hul kan hurtigt blive lukket, hvis ikke de hurtigst muligt får vendt den dårlige stime.

Vi håber selvfølgelig ikke at det vender på i morgen, og vi føler også at vi hsr revanche til gode fra efteråret, hvor Fuglebjerg Sandved Tornemark kort før tid stjal et point på Undløse Stadion efter en meget sen udligning, efter at Martin Aaberg Hansen & Jonas Møllnitz havde scoret for hjemmeholdet. Læs her et længere referat fra kampen: http://ub1901.dk/1-holdet-mistede-2-point-kort-foer-tid-raekkens-tophold/

Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange på sidelinjen i Sandved fredag aften.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet sidder over denne weekend, da de var i aktion onsdag aften på Munkesø Stadion imod Kalundborg GB, hvor holdet desværre tabte 5-2.

Skriv en kommentar