Home » UB1901 » Optakt: Fløng Hedehusene – Undløse BK

Optakt: Fløng Hedehusene – Undløse BK

Optakt:

Fløng Hedehusene – Undløse BK
• Runde: 9/22 (Serie 2, pulje 3)
• Sted: Hedehusene Idrætspark, Stenbuen 34, Hedehusene
• Tid: Lørdag d. 12.oktober kl 13.00
• Dommer: Atakan Güngördü
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen, Alexander Bruun, Rene Hendriksen
• Tvivlsom:
• Afbud:

De røde alarmlamper er efterhånden begyndt at lyse for Undløse BKs 1.hold, der efter sidste weekends nederlag til Svebølle BI, nu står med fire nederlag i træk, og Tommy Gotfredsens mandskab skal derfor ud og have point, og meget gerne tre af slagsen, når Hedehusene Idrætspark ligger græs til en vaskeægte bundgyser. Og vi er efterhånden ved at være derinde, hvor vi kan kalde sæsonens sidste 14 kampe for små “finaler”, hvor det nu handler om at holde stor i midterholdene, og ligge afstand til bunden.

Tommy Gotfredsen må undvære Alexander Bruun & Rene Hendriksen, men kan ellers vælge frit på alle hylder, da Alexander Pilgaard Christophersen & Flemming Gotfredsen igen er til rådighed, og de sender Tore Babalola Andersson & Anders Hansen en tur ned på 2.holdet, men ellers er holdet identisk med det hold, som sagens kunne have fortjent et point imod Svebølle BI.

Heric Ema fik startdebut i sidste weekend, og leverede en rigtig fin indsats, og imponerede også med to mål & konstant farlighed i mandagens U21-træningskamp imod Ringsted IF, og han er også med i weekendens trup, der har en nærmest historisk lav gennemsnitsalder.

(Kamp-trøjenumre i parentes):

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Alexander Pilgaard Christophersen (20)
IMG_4410
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jeppe Babalola Andersson (23)
IMG_4414
Flemming Gotfredsen (4)
IMG_4413
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Faton Gjyrevci (2)
IMG_4904
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Martin Aaberg Hansen (25)
IMG_4417
Tobias Holst Nielsen (19)
IMG_4409
Heric Ema (11)
IMG_4888

Lørdagens værter fra Fløng Hedehusene er oprykkere fra Serie 3, hvor de i sæsonens 22 kampe hentede 18 sejre og i alt 55 point, og de scorede ikke mindre end 77 mål.

Vi skal tilbage sæsonens 2017/2018 for at finde de to seneste opgør, der blev lidt nat & dag for Tommy Gotfredsens mandskab. Faton Gjyrevci & Oliver Pilgaard Christophersen scorede i Lasse Jensens debutkamp på Undløse Stadion, der sluttede 2-0, mens Nicki Jensen & Oliver Pilgaard Christophersen scorede i udebanenederlaget på 4-2. Fløng Hedehusene Fodbold rykkede ned i det forår, men er efter en enkelt sæson i Serie 3, nu tilbage i Serie 2.

De har dog haft noget sværere ved at samle point i Serie 2, selvom de faktisk indledte sæsonen med en flot 5-3 sejr ved Såby Hallen, hvor de efter pausen ved 1-2 til 5-3. Efterfølgende led de grøn- & hvidklædte nederlag til Kalundborg GB (0-1) & Høng GF (0-2) inden holdet gav Asnæs BK en ordentlig øretæve med hele 5-1 på Hedehusene Idrætspark.

Efterfølgende er Fløng Hedehusene, ligesom Undløse BK, rent ind i fire nederlag på stribe til Hvalsø IF (0-3), Svogerslev BK (0-6), Svebølle BI (1-5) & senest BK KFUM Roskilde (3-4).

Holdets helt store profil er Alexander Damgaard, der har scoret ni ud af holdets fjorten scoringer, med hele syv mål i sejrene over Såby Fodbold & Asnæs BK.

Fløng Hedehusene ligger næstsidst med 6 point, mens Tommy Gotfredsens mandskab har samlet 7 kampe, og udover det ene point, så er det kun nedrykningsstregen der skiller de to hold, og vigtigheden af kampen er derfor rigtig stor for begge hold.

Jimmi Zachariassen & 2.holdet skal ud og rejse sig efter det pinagtige 3-9 nederlag til Rørvig IF/Højby IF, hvor holdet faldt helt sammen den sidste time, og med Tølløse BKs midtuge sejr over Vipperød BK, så er der nu tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, og der skal følgende trup ud og lave om på, når Nykøbing IF på Kongengen er værter for lørdagens opgør.

Kamp lørdag kl. 13:30 ude mod Nykøbing

Mødetid er:
UB kl. 11:30
Nykøbing kl. 12:30

Meld hvor i møder

Truppen, resten kommer:
Daniel Nesbit Rohde
Philip Paulo
Frederik Fischer
Daniel Zøller
Brian Julius Jørgensen
Frederik Otto Jensen
Mads Søgaard Jakobsen
Jonas Svanebjerg
Alexander Bruun
Anders Hansen
Tore Babalola Andersson
Nr 12
Nr 13
Nr 14

Vi håber meget at se jer på sidelinjen enten i Hedehusene eller i Nykøbing, men hvis I skulle være forhindret i at følge kampen på nærmeste hold, så giver vi jer også mulighed for at følge med live på Facebook som sædvanligt – besøg www.facebook.com/ub1901 for mere info.

Skriv en kommentar