Home » UB1901 » Optakt: FK Sydsjælland – Undløse BK

Optakt: FK Sydsjælland – Undløse BK

Screenshot_20180911-110243

Optakt:
FK Sydsjælland – Undløse BK
Runde: 5 (Serie 2, pulje 4)
Sted: Lov Stadion, Landevejen, Lov, Næstved
Tid: Lørdag 15.september 2018 kl 12.00
Dommer: Jim Vad
Karantæne:
Skader: Faton Gjyrevci
Tvivlsom: Frederik Vestergård
Afbud: Flemming Gotfredsen, Nickolai Larsen, Oliver Pilgaard Christophersen

Undløse BKs 1.hold er hårdt ramt på selvtilliden i øjeblikket, og i lørdags led holdet sæsonens tredje nederlag i fire kampe, og det var efter en ellers fin kamp imod Suså IF, hvor gæsternes udnyttede hjemmeholdets store personlige fejl, til at tage 3 point med hjem fra Undløse Stadion.

Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab står igen på lørdag overfor en svær opgave, når holdet skal til Næstved for at møde FK Sydsjælland, i en kamp der skal give piont på kontoen, hvis ikke holdet allerede efter fem runder, skal hænge fast i bunden.

Holdet må klare sig uden Flemming Gotfredsen & Oliver Pilgaard Christophersen, men har igen Jeppe Babalola Andersson & Frederik Broe Larsen tilbage i truppen, og de 13 spillere der skal tage 3 point med hjem fra Næstved er som følger:

Rene Hendriksen
Tobias Holst Nielsen
Frederik Vestergård
Jonathan Kirk
Benjamin Jensen
Nicki Jensen
Jonas Møllnitz
Thomas Søgaard
Nikolai Holst Nielsen
Frederik Broe Larsen
Jeppe Babalola Andersson
Alexander Pilgaard Christophersen
Martin Aaberg Hansen

Lørdagens modstander er som nævnt FK Sydsjælland, der er nedrykkere fra Serie 1, via 11.pladsen, da de blot hentede 15 point i 22 kampe med en målscorer på -32 i den forgangne sæson. Holdet hentede blot to sejre i foråret, bl.a kampen i sidste spillerunde, da de på Jyderup Stadion sendte jyderupgenserne ned i Serie 2 med en 3-2 sejr.

Den sydsjællandske klub blev grundlagt i 2005, ved en sammenlægning af Korskilde Idrætsforening (deraf “K’et”) hjemmehørende ved Everdrup og fodboldafdelingen under Idrætsforeningen Fladså, Fladså Fodbold (deraf “F’et”) hjemmehørende i Lov, hvor også lørdagens kamp spilles.

Sydsjællandere har fået en fin start på sæsonen, hvor de i fire kampe fået 9 point via sejre over FC Storebælt (2-0) & Ørslev GIF (1-0), mens det i lørdags blev til et smalt nederlag (2-3) på Sorø Stadion.

Lørdagens modstander var også i aktion i tirsdag, hvor de var oppe imod Benløse IF i den udsatte kamp fra 1.runde, og her blev det endnu en sejr, da de uden problemer vandt 4-1

Selvom Lov Stadion ligger en god times kørsel fra Undløse, så håber vi at se nogen på sidelinjen, så drengene kan modtage den bedst mulige opbakning, så de kan tage det første skridt ud af den krise, de første fire runder har budt på.

Jimmi Zacharriassen & 2.holdet skal først i aktion mandag aften, hvor de på Munkesø Stadion gæster Kalundborg GB kl 18.00.

Skriv en kommentar