Home » UB1901 » Optakt: FC Storebælt – Undløse BK

Optakt: FC Storebælt – Undløse BK

Optakt:

• FC Storebælt – Undløse BK
• Runde: 19/22 (Serie 2, pulje 4)
• Sted: Korsør Gl Stadion, Dyrehegnet 2 Korsør
• Tid: Lørdag 25.maj kl 15.30
• Dommer: Joel Beckmann
• Karantæne:
• Skader: Nicki Jensen, Faton Gjyrevci, Alexander Fledelius Bruun, Martin Aaberg Hansen
• Tvivlsom:
• Afbud: Jeppe Babalola Andersson, Flemming Gotfredsen, Rene Hendriksen, Alexander Pilgaard Christophersen

Undløse BKs 1.hold hentede i sidste weekend endnu en sejr i Serie 2 pulje 4, og dermed er der lørdag eftermiddag lagt op til en direkte duel om 3.pladsen, når Tommy Gotfredsens mandskab skal op imod FC Storebælt på Korsør Gl Stadion.

Tommy Gotfredsen har været forskånet for skader og afbud igennem hele foråret, og har haft højst to-tre ændringer i truppen fra uge til uge, men på lørdag er historien lidt en anden.

Flemming Gotfredsen, Rene Hendriksen & Alexander Pilgaard Christophersen har meldt afbud, mens Alexander Fledelius Bruun fortsat skadet, og også topscorer Martin Aaberg Hansen må sidde over med en ankelskade.

Det betyder at der er sæsondebut til Hjalte Frette Johnsen i den trup, der også tæller Christian Nøhr & tilbagevendte & Frederik Vestergård

Det betyder at Tommy Gotfredsen blot har 13 spillere med til lørdagens kamp, hvor Holdleder, Jimmi Vaarskov i yderste tilfælde kan komme i aktion. Truppen ser ud som følger (Kamp-trøjenumre i parentes):

Lasse Jensen (1)
IMG_4408
Tore Babalola Andersson (23)
IMG_4416
Frederik Vestergård (6)
IMG_4452
Hjalte Frette Johnsen (19)
IMG_4442
Tobias Holst Nielsen (2)
IMG_4409
Benjamin Jensen (8)
IMG_4448
Jonathan Kirk (5)
IMG_4411
Jonas Møllnitz (9)
IMG_4418
Thomas Søgaard (10)
IMG_4419
Nikolai Holst Nielsen (22)
IMG_4407
Jonas Christensen (7)
IMG_4453
Christian Nøhr (Billede mangler)
man_silhouette_clip_art_9510

Lørdagens værter fra FC Storebælt har haft et lidt blandet forår, der blev indledt med et nederlag (1-2) til FK Sydsjælland 05 & en nulløsning imod Fuglebjerg Sandved Tornemark, inden holdet fra Korsør afsluttede april med sejre over Høng GF (2-1) & Mørkøv IF (3-1). Maj måned har tilgengæld budt på tre lidt skuffende resultater, da det blot er blevet til 3 point imod tre af rækkens nederste placerede hold Ørslev GIF, Benløse IF & senest Sorø Freja efter tre uafgjorte kampe. Det betyder at holdet er ubesejret de sidste seks kampe, men de havde nok håbet på flere end 10 point i den periode.

Det omvendte opgør på Undløse Stadion sluttede 3-1 til Tommy Gotfredsens mandskab, i det der var holdets første sejr i sæson. Oliver Pilgaard Christophersen, Jeppe Babalola Andersson & Jonas Møllnitz scorede for værterne, og I kan læse et længere referat fra kampen her: http://ub1901.dk/fuld-hus-1-2-holdet-paa-undloese-stadion/

De mange afbud til 1.holdet går selvfølgelig også ud over Jimmi Zachariassen & 2.holdet, der ligeledes lørdag skal ud i en lille “vind eller forsvind-kamp” på udebane imod B73 Slagelse, i en kamp der skal vindes, hvis ikke muligheden for at hente en oprykningsplads skal forsvinde ud i horisonten.

Skriv en kommentar